חזרה גנרלית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Nesta, ‏28/6/09.

1. 亚历山大帕托 Member

היי, אל תקלל.

פירלו תקע את כל המשחק, ואני בכוונה הדגשתי את ההבדל בין המערך וסגנון המשחק נגד צ'לסי. במצב כזה צריך לבנות על הפעולות החיוביות שהוא לבד יעשה, והן לא הגיעו כמו בכל השנתיים האחרונות בערך. די, לא תשכנע אותי לראות פלוס איפה שיש רק מינוסים.
    אמברוזיני כרגיל לא תרם כלום למשחק ההתקפה, וגם כאן ההבדל מורגש. הכדורגל שלו הוא שבלוני אפילו בשביל קשר דפנסיבי.
    את גאטוזו לעולם לא אאשים כי אין על מה. הוא השחקן המצטיין שלנו עד כה בטרום עונה. העבודה ההגנתית שהוא עושה - ללקק את האצבעות.

רונלאדיניו מבאס כאשר אין לו עם מי לשחק. עם מי הוא יתמסר ליד הרחבה? פירלו שישן בעיגול? אמברוזיני עם הצעדים הגמלוניים שלו שלא ישתלט על אף כדור? כאשר פאטו עדיין לא בכושר, אין לו מה לעשות כשסוגרים אותו 2-3 שחקנים.

2. uri מנהלים

נראה לי אתה בא עם אישומים וקו הגנה מוכן מראש בלי כל קשר למה שהתרחש על כר הדשא. אמש, היה זה אמברוסיני שחטף יותר כדורים מכל שחקן מילאן אחר, בעוד גאטוזו לא מצא את עצמו על המגרש. היה זה אמברוסיני שדחף את הקישור קדימה. בעניין פירלו, כמו שאמרתי, הוא לא היה במיטבו אתמול, אבל העובדה שלא שרף שטחים אינה אומרת שהוא הבעיה של מילאן, כי בלעדיו המצב הפך גרוע עוד יותר, עד כדי כך שלא פעם שני הבלמים עם הכדור לא ידעו מה לעשות כי פירלו לא בא לקחת אותו מהם. העובדה שאחרי שפירלו יצא, המשחק של מילאן הפך למבולגן ויחד עם זאת רונאלדיניו הפך רק לרע עוד יותר, די סותרת את הטענות שלך שפירלו הוא האשם בחוסר המצבים והיכולת של רונאלדיניו.

אני גם חושב, שאנחנו חוסכים עם הביקורת על ליאונרדו, כי לא נראה שברזילאי יודע בדיוק מה הוא עושה. משחק ההתקפה אינו מאומן כלל וכלל, זה הופך דומה מאוד לאינטר של שנה שעברה, רק שעל תקן זלאטאן יש את רונאלדיניו, ואין טעם להשוות את השוודי לרונאלדיניו של השנה האחרונה. בוריילו ופאטו לא באמת יודעים מה יש לעשות במצב הזה וככה נראה המשחק של מילאן. לומר שבהעדרם של פירלו ואמברוסיני הכל ישתנה יהיה תלוש מהמציאות שראיתי, אני לפחות, על המגרש אתמול. מה שכן, בהשוואה למשחק הקודם, מילאן חייבת לפתוח עם אחד מהשניים אמברו/גאטוזו ואחד מסיידוף/פלאמיני לצידו של פירלו.

3. 亚历山大帕托 Member

לא אמרתי שהפתרון מסתכם בלהוציא את פירלו, כי בהיעדרו הקישור בכלל הפך לאנמי כי אבאטה לא ידע מה לעשות עם הכדור, אמברוזיני הסתבך ברגליים, וגאטוזו היה היחיד שמהעמדה של פירלו ניסה להוציא כדורים קדימה.

על לאונרדו אני לא חושב שצריך לדבר למשך לפחות 10 מחזורים. לא הוגן.

4. JR-Riquelme Member

אני השתעשעתי מהבין הרגליים שמיליטו הכניס לגאטוזו, וכעבור מס' דקות, שוב פעם הוא השחיל לגאטוזו, עד שגאטוזו התעצבן ופירק את מיליטו.

מי יודע אולי להיפרד מזלאטן יעשה לה טוב, אולי הם יכולים להסתדר בלי דיקטטור בהרכב שלהם יותר טוב.

מילאן גרועים.

5. 亚历山大帕托 Member

גם אני אהבתי את איך שגאטוזו הוריד לו את הפרצוף http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx.

6. milanezi22 Member

לא משנה איך ננתח את המשחק של אתמול היו מספר שחקנים שאסור להם לשחק ביחד (חוק קלון שלאונרדו עוד לא הפנים), ואין מאמן בעולם שהיה גורם למילאן להיראות טוב יותר עם תלכיד השחקנים שעלה אתמול ב11
    לבוא לאמברוזיני בטענות על זה שהוא משחק עם גאטוזו או להפך לבוא לגאטוזו על זה שהוא ביחד עם אמברוזיני? ומה אם פלאמיני היה אחד מהם.
    גם קאקא נראה לא טוב עם שלל קשרים אחוריים ושחקנים אדישים לידו, אז בטח ובטח שרונאלדיניו שלא בכושר משחק יראה גרוע.

פירלו אמר אחרי ההפסד להולנד ביורו שקשה לו לשחק עם אמברו וגאטוזו ביחד בהרכב (במילאן הוא יותר מופנם ולא היה יוצא ככה לתקשורת נגד השיטה של קארלטו), כל הזמן הוא צריך לרדת למטה ולעזור להם בהובלת הכדור. לא מובן בשביל מה לאונרדו העלה את המערך הזה אתמול, לתת לשחקנים לרוץ על פארש?

נערך לאחרונה ב: ‏27/7/09
  7. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם אני חושב שהבעיה היא פחות אצל פירלו ויותר אצל אופי השחקנים שמרכיבים את הקישור. ההגיון אומר שמול קבוצות עם קישור חזק, שניים מתוך רינו/אמברו/פלאמיני יעזרו להתמודד פיזית ובעצם "יצילו" אותנו. בפועל, המשחק נגד צ'לסי הראה בדיוק ההפך. פלאמיני לבד, כשפירלו וסיידורף הטכניים דוחפים קדימה - למפארד במשחק מזוויע ואובי מיקל לא יודע מה נפל עליו. בלי סיידורף (או כל קשר טכני), לפירלו אין לאן להעביר את הכדור אחרי שהוא אוסף אותו מההגנה. בשנתיים האחרונות הייתי משוכנע שצריך להיפטר מסיידורף, כי הוא מה שתוקע אותנו. עכשיו אני חושב בדיוק ההפך. פירלו וסיידורף הם בגדר עוגנים בקישור שלנו.

הוא ניסה משהו. זה מה שעושים במשחקי קדם עונה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏27/7/09
  8. uri מנהלים

אגב, לאונרדו טען שהסיבה למה שראינו אצל מילאן אתמול הינה עייפות ואני חושב שיש דברים בגו ואין זה רק תרוץ. הקבוצה שיחקה בשבוע אחד נגד וארסה, גאלאקסי, קלאב אמריקה, צ'לסי ואינטר אתמול. כל זה, בחום ובשעות הלילה (לפי שעון הפיזיולוגי של השחקנים). אינטר לעומת זאת שיחקה רק 3 משחקים ואת האחרון שלה לפני 5 ימים ולא כמו מילאן יממה וחצי אחרי המשחק נגד צ'לסי. נראה איך יראו נגד באיירן ביום רביעי.

אגב, שחכתי להוסיף: קווארסמה :aaarofl:

9. Sergio_Ramos Member

מילאן פשוט נראו זוועה, כל שחקן ושחקן אולי פרט לבודדים היו פשוט איומים. אם אני הייתי אוהד של מילאן הייתי פסימי ביותר.

לעומת זאת לדעתי אינטר עומדת לקחת אליפות רביעית ברציפות קלילה, נראה לי שהשחרור של זלאטן יעשה להם טוב ומיליטו יעשה את העבודה, הוא חלוץ מצוין.

10. 亚历山大帕托 Member

אילו השערות מטופשות עפ"י כמה משחקי טרום עונה...

11. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

12. milanezi22 Member

אוהד אובייקטיבי שקורא פה הודעות של URI עוד יכול לחשוב שמילאן רצה לסקודטו עם הסגל הזה
    קצת יותר ביקורת וכנות לא תזיק (והסקר בגאזטה לא משקר)
    אפילו אנדרי כבר נשמע אחרת לגמרי אחרי משחקי הידידות האלה.

נערך לאחרונה ב: ‏28/7/09
  13. 亚历山大帕托 Member

מה נשמע בי אחרת? תפסיק להמציא. עוד שני שחקני רכש שההנהלה מנסה להחתים כחיזוק ואנחנו רצים לאליפות.

14. milanezi22 Member

תלוי איזה שחקנים, אם תגיד לי לאבצי והונטלאר, או אולי ד'יאגוסטינו יהיה כבר כיוון כלשהו
    ביינתים מהשמות שמקושרים אלינו לאחרונה, קרי טרזגה/בנדטנר/פאביאנו , והאין שמות של קשרים התקפיים (חוץ מאלנאנו שקושר בתקופה האחרונה), להגיד סקודטו זה לא רציני.
    בוא נתחיל בזה שהדרישה של סיידורף את פלאמיני (ע"ע מול צ'לסי) ופחות קשרים אחוריים זה כבר חתיכת צעד לראות כדורגל אחר.
    אני השנה מסתפק בכדורגל איכותי ובאחד מ4 המקומות הראשונים, אם תוך כדי נראה שינוי בגישה ובתפקוד על המגרש אז נישמח לדבר על סקודטו.

15. uri מנהלים

למה לאחל לאוהדי מילאן פסימיות, דאגה ואת כל הסבל שמגיע איתה... אני מציע להיות אופטימי, כי לבכות את המצב לא יועיל במאומה. היו אופטימיים, וגם אם הדברים לא יסתדרו כמו שחלמתם תהנו מהדברים הקטנים: תאקל של נסטה, ביס של גאטוזו, פס של פירלו, נחישות של אמברוסיני, גול של פיפו והתספורת של לאונרדו.

נערך לאחרונה ב: ‏28/7/09