חזרה גנרלית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Nesta, ‏28/6/09.

1. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

מלו גם היה גרוע,אבל ממנו אפשר לצפות,מהשלושה האלה לא..

2. Marchisio Member

לא נאה לך אל תקרא, מצטער שהעלבתי את הבחור שגורם לך לזיקפה. עובדה שקנאברו פשוט חלש, קשה לך לשמוע זאת? שחקן בינוני ותו לא. כבר מ-2008 הוא רק יורד ביכולת, השחקן הזה לא שווה יותר מספסל ביובנטוס.

3. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

אני חייב להסכים. ההגנה של יובה לא מרשימה, בין לגרוטלייה וקנאברו לא עובדת מלכודת הנבדל.

4. uri מנהלים

הגנת יובה בהחלט לא הרשימה היום, אבל בעיקר עקב כך שהקישור של הקבוצה הווה אוטוסדרדה לקישור של אינטר. לא שקנבארו היה נקי מאשמה.

נערך לאחרונה ב: ‏15/8/09
  5. uri מנהלים

יואב תדליק ת'אור! אני צריך ללכת אוטוטו.

6. Marchisio Member

שאלה שמעסיקה אותי שנים: מה לעזעזל סליהמידזיץ' עושה ביובנטוס? נתן 2 משחקים טובים בכל השנים שלו בקבוצה, פשוט בושה ששחקן כזה נמצא אצלנו.

7. uri מנהלים

פירלו אולי חרוש ועייף, אבל הוא עדיין הלב שמזרים דם לכל איברי הקבוצה. בלעדיו, כפי שהיה במשחקון הזה נגד אינטר (ובפעמים האחרות שלא שותף), מילאן זו קבוצה שעקרו לה את הלב, היא נראת כמו גוויה שמנסה לעקוץ בעזרת תגובות עיצביות ולא יותר. אבל אין טעם לעסוק בפירלו כאשר הטעות הקריטית היא במינוי המאמן וההסתמכות על רונלדיניו. נו, יש עוד זמן להראות לי שאני טועה, גם לרונלדיניו וגם ללאונרדו.

8. Marchisio Member

יאגו פלאקו - ענק. איזה נער כישרוני, עם צי'רו ייתן לו את הדקות בעונה הקרובה נרוויח שחקן ענק לעתיד הלא רחוק. המצטיין של המשחק לדעתי.

9. 亚历山大帕托 Member

לא ראיתי את המשחקים. מההיילייטס ביוטיוב ראיתי שהגענו להרבה יותר מצבים מאינטר. מיובה אין מה לחשוש כי הם זכו בטרופאו טים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx.

10. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

מרקיזיו - אני מסכים איתך. זאת הפעם הראשונה שאני רואה את יאגו באיכות טלוויזיה ואחרי 20 דקות אמרתי לעצמי שהילד הזה הולך להיות כוכב. מלבד תכונות כמו טכניקה, דריבל וראיית משחק - התלהבתי מאוד מהאופי שלו. הוא לא מתמהמה עם הכדור כמו רונאלדיניו למשל. הוא מקבל את הכדור, סורק בזריזות את המהלך האפשרי הטוב ביותר וישר שולח כדור לחלוצים. בלי התעסקות בשטויות.

אנדריי - הסרטון כנראה מטעה, כי לא ממש הגענו להזדמנויות. המשחק בכלל היה חלש מאוד וגם אינטר לא עשתה יותר מדי.

11. milanezi22 Member

אני רואה לאונרדו אפילו לא מזכיר את העובדה שהקישור שלנו נראה כמו בדיחה עצובה , קשר שמאלי לא יפתור את הבעיות.
    ההנהלה רצתה לבנות על גאושו ולוותר על גורקוף (במישרין או בעקיפין), שיהיה בהצלחה.

12. uri מנהלים

נבחרת בחריין 1:0 אינטר (מנסיני)

Inter (4-3-1-2): Toldo (85' Orlandoni); Maicon (85' Rivas), Lucio (61' Samuel), Materazzi (46' Cordoba), Zanetti; Vieira (46' Santon), Quaresma (46' Mancini), Muntari (81' Crisetig); Stankovic (46' Krhin); Milito (46' Balotelli), Eto'o.

13. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

לקראת גביע ברלוסוקוני היום בערב.. הרכבים מושערים לפי הטוטוספורט:

MILAN (4-3-1-2): Storari; Zambrotta, Nesta, Thiago Silva, Jankulovski; Gattuso, Pirlo, Flamini; Ronalidnho; Pato, Huntelaar. A disp: Roma, Antonini, Kaladze, Favalli, Oddo, Onyewu, Abate, Inzaghi, Borriello. All.: Leonardo.
    JUVENTUS (4-3-1-2): Buffon; Zebina, Legrottaglie, Cannavaro, Molinaro; Marchisio, Felipe Melo, Poulsen; Diego; Del Piero, Trezeguet. A disp.: Manninger, Chimenti, Grygera, Ariaudo, De Ceglie, Salihamidzic, Iaquinta, Amauri.

פעם ראשונה שאנחנו רואים סגלים רציינים,כלומר כאלה שגם סביר להניח יופיעו בליגה,ג'יובינקו נח,סיסוקו יחמיץ את פתיחת העונה(נשארו 3 שבועות) וזהו פחות או יותר לגבי החסרים.חוץ מזה פעם ראשונה שנראה את דל-פיירו ודייגו ביחד על אותו מגרש איך זה יעבוד? אנחנו כבר נראה..

גם במילאן אנחנו סוף סוף נראה את החוד שאמור לרוץ השנה לקצת יותר זמן,פאטו את הונטלאאר מגובים על ידי רונאלדיניו... יהיה מעניין לאונרדו הבטיח מילאן אחרת.

נערך לאחרונה ב: ‏18/8/09
  14. uri מנהלים

הרכבים רשמיים:

MILAN (4-3-1-2): Storari; Zambrotta, Nesta, Thiago Silva, Jankulovski; Gattuso, Pirlo, Flamini; Ronaldinho; Huntelaar, Pato.

JUVENTUS (4-3-1-2): Buffon; Grygera, Cannavaro, Legrottaglie, Salihamidzic; Marchisio, Felipe Melo, De Ceglie; Diego; Trezeguet, Iaquinta.

דבר אחד לזכותו של קאזיראגי היא ההבחנה שלו לגבי דה צ'ליה כקשר במערך של שלושה קשרים. נראה שפרארה מנסה גם הוא.

אני צריך ללכת, אז תעדכנו ותפרטו.

15. Marchisio Member

זה מדהים עד כמה אפס מולינארו שנותנים לשחקן עוד יותר אפס לשחק כמגן שמאלי... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx