האמת היא שצריך(חוץ מכמה שחקנים שצריך להרכב, צריך גם להעמיק את הספסל,ויש כל כך הרבה אפסים לזרוק), אבל אני מדבר על המקסימום שיקרה בפועל. גם עם שחקני ההרכב צריך עוד 2-3 שחקנים חדשים. אם אתה חושב שלא צריך, בוא תסביר לי למה
צפיתי במחצית השניה של המשחק, וקל היה להבחין שעם הונטלאר (או לחילופין, חלוץ), המשחק ככל הנראה היה נגמר עכשיו. רונאלדיניו עושה רושם של "יום עסל יום בסל", ומדי פעם רואים הברקות של השחקן האדיר שהוא היה. נסטה - כבר שכחתי איזה בלם מצוין הוא, בשקט הצליח להגיע לכל כדור שבנפיקה ניסתה להעביר קדימה. פאטו כרגיל מתבזבז עם קישור בינוני מאחוריו, וכשהכדור סוף סוף מגיע אליו עם הפנים לשער הוא סיים את זה עם בישול (?) נהדר. לא הבחנתי בשום התעלות יוצאת דופן בקישור, מילאן צריכה קשר.
:aa1: בנפיקה 1:1 מילאן (3:4 בפנדלים) :aa1: פארמה 2:1 אוסאסונה (בוז'ינוב) Parma (4-3-3): Mirante; Zenoni (dal 22 st Dellafiore), Paci, Panucci (dal 1 st Lucarelli), Castellini; Mariga, Cordova, Galloppa (dal 36 st Morrone); Biabiany (dal 22 st Bojinov), Paloschi, Lanzafame (dal 22 st Manzoni) :aa1: סביליה 1:0 פאלרמו (מיקולי) - 45 דק' PALERMO: 83 Rubinho, 5 Bovo, 6 Pastore, 7 Cavani, 9 Nocerino, 10 Miccoli ©, 16 Cassani,23 Bresciano, 24 Kjaer, 30 Simplicio, 42 Balzaretti. :aa1: מאיורקה 0:2 פאלרמו - 45 דק' PALERMO: 83 Rubinho, 3 Goian, 5 Bovo (30 Balzaretti), 6 Pastore (26 Succi), 8 Migliaccio, 9 Nocerino (17 Tedesco), 10 Miccoli © (29 Cavani), 14 Bertolo, 16 Cassani (17 Morganella), 20 Budan, 24 Kjaer.
:aa1: ליבורנו 2:3 סטנדרד ליאז' (טאבאנו, דיאוניסי וקאנדרבה) LIVORNO: De Lucia (1 st Bardi), Raimondi (1'st Perticone), Diniz (1'st Grandoni), Miglionico (1' st Galante), Pieri (1' st Pieri), Candreva (44' st Ossou), Pulzetti (20' st Simeoni), Bergvold (1 st Dionisi), Lucarelli (1' st Danilevicius), Tavano (1' st Cellerino), Marchini (1'st Filippini).
:aa1: סיינה 3:0 סמפדוריה (קסאנו*2, פאציני) Sampdoria 4-4-2: Castellazzi; Cacciatore, Lucchini, Rossi, Ziegler; Padalino, Palombo, Tissone, Mannini; Cassano, Pazzini Siena 4-3-3: Curci; Rossettini, Portanova, Brandao, Del Grosso; Codrea, Vergassola, Fini; Maccarone, Paolucci, Ghezzal
:aa1: נאפולי 1:1 ראסינג סנטאנדר (בוליאצ'ינו) NAPOLI (4-4-1-1): Navarro; Campagnaro, Cannavaro, Contini, Rullo; Maggio, Blasi, Cigarini, Vitale; Bogliacino, Denis
רומא מנצחת את גרוסטו מהסריה ב' 2-0 מנגיחה מקרן של קאסטי ועוד שער של טאדיי אחרי מבצע אישי של מנז. הרכבים : PRIMO TEMPO ROMA (4-4-2): Bertagnoli; Antunes, Faty, Cassetti, Tonetto; Cerci, De Rossi, Pizarro, Guberti; Menez, Okaka. All. Spalletti SECONDO TEMPO ROMA (4-4-2): Bertagnoli; Antunes, De Rossi, Cassetti, Tonetto; Taddei, Faty (16' Greco), Brighi, Guberti (16' Pit); Esposito, Menez (35' Mladen). All. Spalletti
:aa1: ג'נואה 1:2 ויאריאל (סקולי וקרספו) Genoa (3-4-3): Amelia; Biava (33 st Esposito), Moretti, Bocchetti; Rossi, Zapater, Milanetto (40 st Parfait), Modesto (31 st Fatic); Mesto (14 st Palacio), Crespo (24 st Figueroa), Sculli (40 st El Shaarawy). :aa1: לאציו 1:1 (4:5) אוסאסונה (זאראטה) Lazio (4-4-2): Bizzarri (61' Muslera), Scaloni (46' Lichtsteiner), Cribari, Siviglia (46' Diakite), Kolarov (46' Radu), Baronio, Brocchi (61' Dabo), Eliseu (46' Del Nero), Foggia (71' Meghni), Cruz (63' Matuzalem), Zarate
איזה שכונה הד'אמאטו הזה, שופט גרוע. מקווה שמילאן תהיה יותר טובה ושהבלמים של מילאן לא יפשלו כמו ריבאס.
הדבר העצוב זה שחוץ משלושה שחקנים טכניים, אין לנו מה להציע בכל מקום על המגרש. ההגנה נראית עלובה, עושים צחוק מקו הנבדל, הקישור כל כך גרוע שבא לי להקיא, ויאקווינטה נשאר אותו דבר, עוד פנדל מוחמץ, גולם שלא תורם דבר. מתוך ה-4 חלוצים ל-2 אי אפשר לקרוא כך.
גם מלו היה גרוע. בכלל, לא הבנתי מה פרארה חשב לעצמו. הדימוי שעלה לי מהקישור של יובה הוא זה: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/d/da/2051.Xxx שלושה קשרים במרכז (פאולסן, טיאגו ומלו) וסליהמידזיץ' כקשר ימני שלא קשור לכלום. ולכל אורך המשחק זה היה כאילו יובה בעשרה שחקנים, כי הגוף הזר הזה במערך השלם, פשוט לא עבד. יובה ניצחה בפנדלים. Marchisio, תעשה טובה, תכתוב תמיד בצהוב.
אז בסוף נצחנו בפנדלים מייגעים, לא יודע מי שם לב אבל גריגירה היה איום היום והצטרף לקישור ומולינארו שהשאירו את האמצע והאגפים כחלקים פשוט גרועים,אני מקווה שביובנטוס מבנים שאי אפשר לבנות על היכולת של זבינה,וגם אם כן אז אי אפשר לבנות על הכושר שלו והולכים על ראפיניה/דה-סליבסטרי וכו'... כמו כן הייתי שמח אם פרארה יאמין קצת בדה צ'לייה.. הוא יותר טוב ממולינארו,לפחות כרגע.. כמו כן מלו חייב להוריד מעצמו חלודה ולחץ ולהרגע ולשחק את הכדורגל שהוא יודע..