חזרה גנרלית

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Nesta, ‏28/6/09.

1. uri מנהלים

מחר משחק אימון נגד אסטון וילה, פראנדלי כבר פירסם את ההרכב: פריי - קומוטו, גמבריני, דאיינלי, פאסקוואל - דונאדל, מונטוליבו - מרקיוני, מוטו, וארגס - ג'ילארדינו.

אגב, היום 21:45 יובנטוס נגד ג'וזפה רוסי.

נערך לאחרונה ב: ‏7/8/09
  2. Juventini Gaetano Scirea היכל התהילה

אין שיטה, אין כלום. גועל נפש של מחצית מצד יובנטוס, בשביל מה ההסתגרות? זה היה ברור שויאריאל כך או כך תכבוש בסופו של דבר. אנחנו בכלל לא מאיימים על השער, כשעברנו את החצי זה היה מורגש כמו הישג. ויאריאל מניעה בצורה מצוינת את הכדור. פליפה מלו מעיף קדימה בלי כתובת, זבינה מאבד כל כדור שמקבל, קנאברו אוכל כל הטעיה מסכנה, מארקיזיו לא מורגש, דל פיירו לא מבקש את הכדור, טרזה זה טרזגה, היחיד שמנסה משהו זה ג'יובינקו, שגם לו לא הולך יותר מדי. אם זה מה שנראה מיובנטוס ברוב המשחקים של העונה... אנחנו במצב לא מחמיא.

נערך לאחרונה ב: ‏8/8/09
  3. uri מנהלים

:aa1: יובנטוס 4:1 ויאריאל (אמאורי)

Juventus (4-3-1-2): Manninger; Zebina (1' st Caceres), Legrottaglie (33' st Ariaudo), Cannavaro, Molinaro (27' st Chiellini); Camoranesi (1' st Salihamidzic), Felipe Melo (27' st Tiago), Marchisio (21' st C.Zanetti); Giovinco (35' st Yago); Del Piero (1'st Iaquinta), Trezeguet (1' st Amauri).

לא ראיתי את המשחק (ראיתי בונדסליגה), אבל אני חושב שהסטירה הזו, בסופו של דבר, תועיל ליובנטוס. לפני שבועיים כבר שלחו אותם לאסוף את גביע האלופות, עכשיו פרארה יבין שהוא עדין טירון שיש לו ולקבוצה שלו עוד הרבה לעבוד והמון ללמוד.

4. Juventini Gaetano Scirea היכל התהילה

במלוא הרצינות, קנאברו חייב לפרוש. מה שעשו ממנו היום, פשוט דליקטס, הוא מאד מאד חלש, הוא פשוט כבר לא שייך לרמה הזאת, איזו טעות של סקו... להביא סוס מת בן 36, רק זה היה חסר לנו. התביישתי היום ביובנטוס, לא זוכר מתי בפעם אחרונה קיבלנו רביעייה בראש ועוד בקלות שכזאת, אף שחקן כמעט ולא תיפקד. אין לי מה להוסיף.

נערך לאחרונה ב: ‏8/8/09
  5. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

בשביל זה יש משחקי ידידות,כמו שאורי אמר,זו סטירה טובה ואחרי שאני רואה מה פרארה אומר,הוא מבין את זה בעצמו.מה שכן קנאברו אכן נראה מדאיג עד עכשיו,וגם הפציעות ממשיכות להטריד אותי,איך אנחנו עוד לא התחלנו את העונה ו2 שחקני מפתח כבר פצועים?

6. Juventini Gaetano Scirea היכל התהילה

זה לא ההפסד, זה פשוט הכל. אף שחקן פשוט לא מתפקד, אין הנעת כדור כמו שפררה אמר שתיהיה, פשוט אין שום שיטה. לפררה יש הרבה מאד עבודה. בכל מקרה, קנאברו חייב לרדת לספסל, לגרוטלייה יותר טוב ממנו, קנאברו פשוט אכזבה קשה, פירס בהליכה עבר אותו...

7. 亚历山大帕托 Member

ההרכב המשוער שיעלה לאונרדו:

קוד:
    Storari, Zambrotta, Nesta, Thiago Silva, Jankulovski; Abate, Pirlo, Flamini; Di Gennaro, Pato, Borriello

8. uri מנהלים

:aa1: אסטון וילה 0:1 פיורנטינה
    :aa1: ווסט האם 1:0 נאפולי (קוואליירלה)

Napoli (3-5-2): De Sanctis; Santacroce (35'st Aronica), Rinaudo, Contini; Grava (18'st Maggio), Pazienza (Blasi), Cigarini (28'st Bogliacino), Hamsik (46' Vitale), Datolo; Lavezzi (28'st Denis), Quagliarella (41'st Hoffer).

נערך לאחרונה ב: ‏9/8/09
  9. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

מה הויולה לא רוצים לעשות רכש? יחד עם מילאן מדובר בקבוצה השקטה ביותר הקיץ ועוד יש להם עוד מעט את ליסבון על הראש ובמצב הנוכחי הם מסתכנים במיליונים.

10. 亚历山大帕托 Member

ההרכבים הפותחים:

קוד:
    BENFICA: Quim, Luis David, Luisao, Sidnei, Di Maria, Ramires, Javi Garcia, Ruben Amorim, Aimar, Cardozo, Saviola 

MILAN: Storari, Zambrotta, T. Silva, Nesta, Favalli; Abate, Pirlo, Jankulovski; Di Gennaro; Pato, Borriello 

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏9/8/09
  11. uri מנהלים

מה יהיה עם בוריילו... מסתבר שסוד כוחו היה בבלן. זונה! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

12. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

עונה אחת עם ג'נואה וגליאני קפץ על המציאה. הוא לא כל כך מתאים לרמות הללו אבל בתור אופציה על הספסל הוא בסדר גמור בינתיים.

משחק בינוני, יותר טוב בהשוואה למשחקים קודמים אבל אי אפשר ליפול ממשהו, בהתחלה ההגנה גרמה לכמה דפיקות לב מיותרות.

13. REAL MADRID Member

דני חארקה, קפטן אספניול, מת היום באיטליה. נסיבות המוות עדיין אינן ברורות אך קשה לי להאמין שהמשחק מחר של הקבוצה נגד בולוניה יתקיים כמתוכנן.

14. Yoav_Tzruya Member

בינוני לגמרי, היו לו אינספור הזדמנויות שאני בטוח שהונטלאר היה מסיים ברשת. כמו ההזדמנות שרונאלדיניו פשוט הנחית לו מסירת גאון והוא כמו אהבל בן 12 מנסה לעשות מספרת. פשוט לא ייאמן כמה החלוץ הזה בינוני. חוץ ממנו, פבאלי אפס כרגיל, אנטוניני מגוחך, סטורארי ליצן , זאמברוטה לא יציב במיוחד, יאנקו לא עושה כלום,אוניאוו גרוע. אולי גליאני וסילביו יכנסו לפרופורציות מהמשחק הזה, כי חייב להיעשות רכש נוסף של לפחות 2 שחקנים.
    עריכה: שער עצמי של בנפיקה. פריצה מצוינת של פאטו, הייתי קורה לזה פוקס. אני מאוד מקווה שבנפיקה כן תנצח כי הלקח חייב להילמד מתישהו

נערך לאחרונה ב: ‏9/8/09
  15. yonmu Member

לפי התגובה שלך דווקא נראה שצריך לעשות רכש נוסף של בערך 10 שחקנים...