בואינה זה מחזור הסיום בעונת 03\04 רוסו הורחק אחרי שבעט כדור על השופט בדקה ה30 ומשהו, אני לא הייתי בר"ג אז מן הסתם לא הייתי זוכר את זה ברור שהמעבר השפיע, אבל זה לא הוא הרס, העיפו אותו קיבינמט, פנסטיל לא הרס, מכבי הרסה אל תסטו מהנושא יותר מדי, נראה לי עד שכולם יתעוררו אני ועומר נתווכח על כל תוצאה של מכבי בשנים האחרונות
הה חשבתי שדיברת על המשחק מול הפועל חיפה בעונת אליפות שלהם שגם אז הוא קיבל נגדנו אדום. וזה לא היה ברמת גן זה היה בקרית אליעזר...היה אחד המשחקים המרגשים...הקבוצה המעאפנה שלנו הביאה איתה 1,500 (מתוך 1,800 שהם נותנים) בשביל המאבק על הצ'מפיונס : )
הפנדל שרוסו החמיץ בגמר הגביע היה בעונת 02\01 עומר.. דבר נוסף,לא ממש משנה לי שרוסו בא ממכבי חיפה,אלא אפילו להפך,סך הכל כמו שאמר עומר,מכבי חיפה היא לא היריבה,לפחות לא כמו הבועל. העליה לליגת האלופות וצבירת הנק' החזירו את ההשקעה על דגו.
כן אני רגיל להתבלבל במספרים של העונות...01/02 או 00/01 מה זה משנה בשניהם לקחנו גביע : ) ושמע אפו המעבר של פנסטיל למכבי לא הרס כלום...בסך הכל מי שהרס למי זה פנסטיל לעצמו! בתאכלס מכבי עשו נכון...היו צריכים להעיף אותו וטוב שעשו את זה...לא היה לו מקום בקבוצה אחרי דבר כזה וכל קבוצה שמכבדת את עצמה היתה נוהגת כמו מכבי כך שבמקרה הזה אין לי טענות למכבי.
מבחינתי בגידה זה בן לוז...אחד שגדל במועדון..נישק את הסמל ואהב את מכבי ואז עבר להפועל, אמר שהוא בכלל אף פעם לא אהד מכבי, נישק את הסמל של הפועל וליכלך על מכבי! זה בגידה! ולכן לעולם לא תהיה לו מחילה. שונא מגל וגם פטיש אצלנו לא חוצים ת'כביש בן לוז אינשאללה תידרס יאללה מכבי פאק דה רדס מכבי עלה עלה מכבי עלה עלה מכבי עלה עלה מכבי עלה עלה --- פנסטיל היה שחקן מאוד אהוב אצל הקהל של מכבי אבל! הוא לא היה שחקן בית...הוא שכיר חרב מגאנה שהגיע לפה ולכן אני לא מתפלא שתוך איזה שבוע הוא כבר נישק את הסמל האדום...
אבוקסיס זאת הבגידה הכי גדולה מכולן, זאת לא בדיוק חציית כביש כי זה מעבר לעיר אחרת אבל אחרי שקבוצה הפכה אותו למי שהוא אחרי שהוא היה שחקן שמסתובב בין חולון לראשל"צ הוא נוטש אותה כאשר היא מתפרקת ועוד ליריבה הכי גדולה שלה ולא שוכח ללכלך עליה בכל הזדמנות.
הוא זונת קהלים.. בעקרון כל שחקן שמגיע לקבוצה חדשה מדבר דברים טובים על המועדון,הקבוצה,והשחקנים בעיקר כדי להתחבב על הקהל..
מה רצית שהוא יאמר? אני אוהב את מכבי ורוצה לחזור לשם? הוא לא יכול לעשות דבר כזה במיוחד שמדובר על שחקן זר...נמני עבר לבית"ר אמר שבחים על בית"ר אבל מעולם לא ליכלך על מכבי...
ללא ספק הבגידה הגדולה הביותר של שחקן היא של קלינגר שעזב לצהובים ועוד הפך לסמל שלהם ושכח את כל מה שלימדו אותו בכרמל..לקקן עלוב נפש!!! משחק אותה כאילו גדל חצי מטר מקרית שלום האפס הזה...
לא תודה עומר, ובאותו משפט עם קלינגר אפשר גם להזכיר את טל בנין, שהיה יותר ירוק ממלפפון ופתאום הפך לו לסרדין וגרוע מזאת, לצהוב נתעב ועוד אחד שמתגאה בזה.