חבל רק שהמתנחלים מסיטים את תשומת הלב פה מהסכנה והמחדל האמיתי (נראה לי שדגש על זה היה משרת את מטרותיהם טוב הרבה יותר) - נתינת שטחי וחופש פעילות לאוייבי מדינת ישראל.
עזוב, זה בסדר. מילא ערבים בשטח שלנו.... אבל לעבור דירה לניצנים?!?!?! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ארתור, ויוה לה סיניסיזם.
אני מחכה לתמונות שאיתי הבטיח להביא. הצומת היחידה שהחסימה בה הצליחה טוב הייתה פה בצ'ק-פוסט http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx ראיתם מה קרה בטל-ים עם המתנחלים שהשתלטו על בית פלשתינאי ועשו לינץ' בנער פלשתינאי? (הכל צולם ושודר בערוץ 22) והם רוצים את האמפתיה... בחדשות הראו מישהי בפקק מוציאה את הסרט הכתום וזורקת על הילדות ומוסיפה כמה מילים. אחרי שראיתי את הלינץ' הזה אני אומר שילכו קיבינימאט (בלי להכליל, רק מי שלוקח את החוק לידיים, הרבה מסכימים לפינוי).
גל, העלת עוד משהו שצריך לדבר עליו. המתנחלים מגייסים למאבק שלהם ילדים. את רוב הילדים והנוער מההתנחלויות. עכשיו לכי תשימי פול גז על ניוטרל ותפחידי ילד בן 12. זה הרבה פחות מצחיק מאשר בחור עצבני בן 30. בחדשות שמעתי היום שקראו לזה "מאבק צעיר וחינני". אלוהים, הם מדברים כאילו זה המאבק של נינט עם הקילוגרמים העודפים שלה. זה פאקינג חסימת הארץ. חסמו לנו את הכבישים במדינה שלמה. שום דבר לא חינני בזה. צריך להעמיד פה מישהו לדין.
כל עוד הוא אזרח, יימצא העורך דין הימני והמלוקק שיפויע בלונדון את קירשנבאום וייזעק על העוול שנעשה לו. נמלאתי הערצה לחבר'ה שהביאו מכות לחוסמי הכבישים היום בחדשות. אם היה לי אוטו הייתי הולך לשם רק בשביל זה. ארתור, מי איתי? איפה האלה שלי?
גל - לינץ' על נער פלשתיני? מה, ואיפה? א. זה ממש לא טוב למנוע. ב. לא הבנתי למה. להיפך - בחור עצבני בן 30 עוד יכול להתעצבן ולתקוע לך מכות. ילד בן 12 בורח. כמו שאמרתי - הדברים האלה לא מסכנים רק בחור אחד - אלא כביש שלם.
א. זו ממש היתה הלצה. ב. למה להיות חכמה על קטנים כשכל מה שצריך לעשות עם מישהו מנסה לפתוח את דלתות האוטו שלי, שנעולות ממילא, הוא לעשות עליו ראנאובר ולומר:"אופס"?
יש למתנחלים זכות מלאה לבקש במשטרה רישיון הפגנה מול משרדי הממשלה. אין להם זכות לפזר מסמרים על הכביש או לחסום את התנועה לאחרים. נקודה.
חחחחחח ראיתי בחדשות מה שעשו לחוסמים, רואים שוטרים תופסים איזה איד מהרגל והידיים וזורקים אותו מאחורי המסום בטיחות של הכביש..., ככה צריך לעשות עם כולם שם.