אגב, קאקה שכזה הוא בדיוק מה שחסר לכם. שחקן שיכול לקחת את הכדור ולתת את האופציה של הטיווח ממרחק ולאו דווקא המסירה לצד או פנימה שכמעט תמיד נעשית אצלכם. יכניס קצת יותר חוסר ודאות במה שהולך לקרות בהתקפה. וכמובן שהוא תמיד עוד רפרנס פוינט לניהול המשחק, למרות שקסאנו עשה את זה די טוב עכשיו. קשה לשפוט לפי המשחק הזה, אבל בלם יהיה תוספת חיונית. ואולי חזרתו של מקסס תספיק.
מסכים איתך בנוגע לקאקה. היצירתיות וחוכמת המשחק שלו יכולים להוסיף המון לקבוצה. ביום רביעי מילאן תשחק מול ריאל מדריד, אך גליאני צפוי כבר ביום שני להיפגש עם פלורנטינו פרס, ידידו, כדי לקדם את עסקת העברתו של הברזילאי. בלם יהיה תוספת הכרחית, לא חיונית. עם כל הכבוד לאצ'רבי ולשיפור אצל בונרה, אף אחד מהם לא מתאים לפתוח בהרכב לצד מקסס. מה גם שעמדת הבלמים נורא קצרה כרגע.
בונרה היה קפטן או שחלמתי? קבוצה חביבה אלופת הונדורס שחוגגת מאה שנה להקמתה, אך זאת לא באמת יריבה ראויה, במכסיקו יש ליגה ושאר האמריקאיות עסוקות גם הן. מחצית ראשונה טובה בסך הכל, קסאנו היה מצוין אבל הוא מפחיד אותי עם הידיים שלו על הברכים אחרי כל ריצה, חייבים שיהיה לו בסגל עוד מחליף. אל שעראווי לא הכי קונקרטי אך היה שמה גול? רובסון כרגיל מקבל את מחיאות הכפיים על הלוליינות שלו. אצ'רבי ככה ככה לא מרשים וסוף סוף טראורה לא קיבל דקות, במחצית השנייה החילופים הרבים עזרו לקטרצ'וס לחגוג שער מול הענקית מעמק הפו. כרטיס מאחורי השער עלה 35 דולר, לא מוגזם? טוב נו, מילאן-אולימפיה וניו אינגלנד נגד קנזס סיטי. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
מסתבר שאני זה שחלם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx. נאפולי ממשיכה להראות נהדר כשהפעם ספורטנג בראגה הייתה הקורבן. שלושת השערים של נאפולי נכבשו ב 16 הדקות הראשונות. NAPOLI (3-5-1-1): De Sanctis; Campagnaro, Cannavaro, Britos; Maggio, Behrami, Inler, Hamsik, Zuniga; Pandev; Vargas. לאציו הפסידה 1-0 לגלטאסראיי.
לא ראיתי את המחצית השנייה, איך היו אצ'רבי ושאר המחליפים? גול נהדר, פשוט פנטסטי של נוצ'רינו. כל המהלך שהוביל אליו היה מעולה וזה כיף לראות שאנחנו כבר לא משחקים בלעדית על שחקן בודד.
יותר מדי חילופים על המגרש במחצית השנייה, נראה שאף אחד לא הכיר אחד השני והשמירה הייתה גרועה בשער (שוב כדור גובה לקורה הרחוקה). אדוארדו פאצאלי השוער הצעיר נראה חסר בטחון, רחמים. אצ'רבי נראה לי די כבד, כנראה זה סגנון המשחק שלו. אם תהיתם על התספורת והמספר על החולצה, נסטה הוא בוודאי לא. נחכה למבחן הבא, יותר רציני מול האיש מהדיוקנים שאנדריי שומר במחשב שלו.
אצ'רבי למל"ם ונחכה למשחק ברביעי כדי לגבש חוות דעת רצינית עליו. במחצית השנייה כבר הניצחון היה ברור ואני מאמין שאלגרי רצה לשמור על שחקניו. מבין השחקנים הצעירים, כריסטאנטה הכי הרשים אותי, מאוד פעיל וראיית המשחק שלו מפתיעה לטובה משחקן בגילו. ואלוטי משחק עם הרבה ביטחון, אך כיסה רע בשער המצמק למרות שזוהי הייתה עבודתם של שחקני ההגנה. דה שיליו כהרגלו עם משחק טוב, אבל היה יכול למנוע במידה מסויימת את השער. יוטי בן ה 16 נראה כמו בלם שכדאי לעקוב אחריו. אגב, אדוארדו פצאלי הוא בנו של אנדראה ז"ל, שוער עבר ששיחק במילאן בין 1989-1991 ונפטר כתוצאה מהתקף לב בקיץ הקודם בגיל 51.
גם המשחק ברביעי לא יהיה מספיק כדי לפתח חוות דעת רצינית לגביו. תיאגו סילבה המהולל נראה בדיוק אותו דבר במשחקיו הראשונים בקבוצה. בוא נחכה כמה חודשים שבהם הוא יסתגל (או שלא יסתגל) לקצב המשחק ולדרישות של מועדון כמו מילאן (שהן לבטח גבוהות יותר ממה שהורגל אליהם בקייבו) לפני שאנחנו קובעים מי הוא, מה הוא ומה יהיה ממנו.
רומא - קבוצה אוסטרית מקומית : סטק בלזארטי-בורדיסו-קסטאן-פיריס פיאניץ'-דה רוסי-פלורנצי טוטי-דסטרו-לופז הזדמנות ראשונה לראות את השחקנים החדשים, את דה רוסי מאז היורו, וגם את החולצה השלישית. לינקים בפרטי.