חוזרים למגרשים :: דיון משחקי הידידות האיטלקי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ADP, ‏7/7/12.

1. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

הזדמנות פז לחזות בפעם האחרונה ביובה של קונטה:

Buffon, Lichtsteiner, Marrone, Bonucci, Padoin, Vidal, Pirlo, Marchisio, Asamoah, Matri, Giovinco.

בונוצ'י קפטן. :aaa8:

2. Rossolevy Member

כמו שזה נראה כרגע, חסרונו של לאבצי לא יורגש כל עוד פצצת הכשרון הזאת על המגרש. יש לו את כל הנתונים כדי להפוך לסופרסטאר עתידי בעולם הכדורגל. מי יתן ונצפה בו בברזיל ב2014. העתיד של הנבחרת נראה טוב מאוד כרגע.

3. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

לוקה מארונה מאוד משכנע כבלם, כבר משחק שני ברציפות. יכול בקלות עם הניסיון שלו כקשר למלא את תפקיד הבלם המוסר שבונוצ'י מבצע.

4. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

1-1 נגמר. קראסיץ' עם עוד גול במשחק הכנה (ונראה בסדר בסה"כ), להשאיר? אני כבר לא כל כך בטוח מה לעשות איתו.

פוגבה בהופעת בכורה עם כמה מסירות נחמדות וניהול משחק לא רע. נראה מוכשר מאוד.

5. arturo vidal Member

יובה הייתה טובה במשחק הזה, וידאל פירלו היו נהדרים וידאל חילץ הרבה כדורים, פירלו כמובן מנהל תמשחק, מרקיזיו יצא במחצית הראשונה למרות זאת הפציעה קלה.

מאטרי נראה רע מאוד, אין לו תחוש לשערים כמו שהיה לו באמצע העונה.
    פאביו גם לא נראה טוב אני חושב שהוא כבר בדרך החוצה לזניט ששם ספלאטי רוצה אותו.

קראסיץ' נראה רעב מאוד שנכנס מחפש תכדור,עושה תנועה,מחפש תשער הוא נכנס והביא הרבה מרץ.

ADP מעניין אם קונטה רוצה אותו או שהוא רוצה לתת לו דקות ואולי ירכשו אותו.

6. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

ככה או ככה אנחנו מרוויחים מהתצוגות הטובות של קראסיץ', אין לי ספק. לגבי מה קונטה רוצה לעשות איתו, זה באמת לא יודע, אנחנו כבר לא משחקים ב4-4-2 ולעיתים רחוקות ב4-3-3 וקשה לי לראות אותו משחק ב3-5-2, אבל כסופר סאב ראינו היום מה הוא שווה (הרבה מאוד). אם פפה יחטוף השעיה ארוכה אני מאמין שיש מצב לא רע שהוא יישאר.

היה חסר באופן ניכר שחקן קו שמאל עם רגל שמאלית (ארמרו) וחלוץ פחות מסורבל (ואן פרסי), אבל אלה בעיות שכולנו ידענו אותן לפני. מלבד זאת, סגל מושלם.

7. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

נאפולי ממשיכה להרשים, הפעם עם 2-0 על בורדו:

8. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

גול אדיר של מאג'ו. אני דווקא לא התלהבתי יתר על המידה מהמשחק של נאפולי, אבל שמחתי לראות את וארגאס משתלב יותר ויותר במשחק הקבוצה, למרות שעדיין זה מרגיש שהחיבור שלו עם הקבוצה דורש שיפור (חצי שנה אחרי הגעתו זה קצת מדאיג). אני חושב שהתפקוד שלו כסוג של חלוץ שפיץ פוגע בו, הוא אמנם לא קיצוני קלאסי אבל הוא מסוכן יותר שהוא מגיע עם הפנים לשער ומרחב תנועה/מסירה. אבל אני לא מודאג, בינו ובין הגמד השני שהגיע בפגרה, אני מאמין שיש סיכוי לא רע שעוד כמה חודשים אף אחד לא יתגעגע ללאבסי (עם כל ההערכה אליו).

9. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

מאטרי עם החמצה א-לה רוביניו ממחיש לנו כמה הגעת חלוץ חדש קריטית. האמת שחוץ מזה משחק לא רע שלו.

10. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

מעניין שדווקא שחקנים שאנחנו רוצים להעיף בין היחידים שמספקים את הסחורה במשחקי ההכנה האלו (ראה ערך קראסיץ', מאטרי..).

מוזר, הגיוני או סתם צירוף מקרים?

נערך לאחרונה ב: ‏4/8/12
  11. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

אולי כי הם יותר רעבים להוכיח את עצמם במדי האלופה, בעוד שמקומם של שאר השחקנים מובטח.

MILAN: Amelia; Abate, Bonera, Acerbi, Antonini; Nocerino, Montolivo, Constant; Cassano; Robinho, El Shaarawy.

12. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

חבל שאנחנו מחפשים פתרונות אצל פאציני ואחרים, כשהקבוצה שלנו מלאה בפתרונות גם ככה. לשלוח את מאטרי למילאן יהיה טעות איומה שאסור לנו לעשות. הוא גם היחיד שמהווה שינוי מהאלטרנטיבות שנמצאות כרגע בסגל, כשכל שאר החלוצים שלנו די דומים במה שהם מציעים. ופאציני לחלוטין לא יותר טוב ממנו, לדעתי אפילו פחות טוב. כן יש צורך בואן פרסי.

סה"כ ניהול משחק די בינוני של מאסימו קאררה ואפשר להבין.
    מבחינת השחקנים - פירלו חלש להחריד, פוגבה מתמצת לנו את הפוטנציאל הענק שלו עם כמה רגעים מרהיבים, ומבחינת שטף המשחק שהוא יוצר לדעתי הוא המחליף המושלם לפירלו. מרכז ההגנה - לא טוב, אבל די הזוי גם ככה. הרעיון של קשרי צד בדמות פדואין ואסמואה רע, ואפשר היה לראות את זה הכי טוב כשדה צ'לייה נכנס והכניס את הדינאמיות שלו באגף. זה גם באופן ישיר משפיע על היכולת של פירלו להשפיע על משחק ההתקפה.
    אה, וכמובן - ג'ובינקו היה נהדר היום. המצטיין לדעתי.

כל הדיבורים על בוקטי/אנדראולי/מי שזה לא יהיה חייבים להיפסק, יש לנו 2 בלמים מעולים מבית שיוכלו לקחת את ההזדמנות בשתי הידיים. אני מדבר על מאזי הצעיר ומארונה שעשה הסבה נהדרת. לא עובד? במקרה הכי גרוע, לוסיו או קאסרס יפתחו כל זמן שבונוצ'י נעדר. בלם חדש זה פשוט סתם.

13. yoni10 Member

ניהול משחק בינוני של קאררה? למה אתה מתרגש? סה"כ משחק אימון שלא משקף שום דבר.

מרכז ההגנה היום היה חלש. ההסבה של מארונה לעמדת הבלם לא עושה לו טוב. מלאגה הגיעה ליותר מדי מצבים עקב חורים במרכז ההגנה. אני חושב שיובה תרכוש בלם אם בונוצי יורחק לתקופה ארוכה. מארוטה כרגע בכל מקרה במצב "סטנד ביי" בגלל כל מה שקורה כרגע עם המשפטים.

ג'ובינקו עם עוד משחק טוב שלו. היה בינו למארקיזיו שיתוף פעולה טוב היום. כנראה שהוא לא נשכח אחרי כל כך הרבה שנים יחד בפרימברה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏5/8/12
  14. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין התרגשות. קצת מצחיק לראות 6 מחליפים עולים ביחד ועוד 3 מחליפים שעולים ל-14 שניות בדיוק. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

אני דווקא חושב שמארונה משחק טוב בעמדת הבלם. היום היכולת שלו קצת שיקרה כי ליכטשטיינר הוא לא בלם ולוסיו הוא ממש לא בלם שמאלי כפי שההצבה של ליכטשטיינר דורשת ממנו, אבל ליד בונוצ'י ועל אחת כמה וכמה ליד קייליני וברצאלי הוא יכול להיות ball playing defender מצוין. יש לו מיקום טוב ואחד על אחד לא רע וזה הבסיס של כל בלם.

15. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

המשחק של מילאן נגד הקבוצה החביבה מהונדורס כל כך מיותר, אך העיקר שהשחקנים נכנסים לכושר משחק. רוביניו במשחקים האחרונים הוא שחקן ההתקפה הטוב ביותר של הקבוצה. אני לא יודע עד כמה המשחק היום יכול להוות מדד ליכולותיו, אם בכלל, אבל כל עוד הוא חלק מהקבוצה אני מאוד שמח מהופעותיו. בכלל, השלישייה ההתקפית שמורכבת מביניו, סטפאן וקסאנו מאוד יוזמת, דינמית ומאיימת. קסאנו מספק מסירות נהדרות על ימין ועל שמאל (תרתי משמע). ניהול המשחק של מונטוליבו מהמרכז מצויין, אך עדיין המסירות שלו דורשות שיפור. מנגד, קונסטאנט לא הורגש לכל אורך המחצית.

מזל טוב לאנטוניני הקפטן שחוגג היום 30. איך שהזמן טס...