בגזרתנו (לעניות דעתי) - המצטיינים: מאנינגר (כמה שסטורארי מיותר), קייליני, מלו ודייגו. סיסוקו, מרקיזיו, דל פיירו, בונוצ'י, פפה ומארטינז היו גם טובים, אבל הרביעייה הייתה מצוינת. משמח אותי לראות שסוף סוף יש מאמן שמתפקד את מלו כראוי - גרזן שבונה התקפות (נשמע הזוי, אבל ככה הוא). הגיע הזמן לנצל את הטכניקה העילאית של השחקן הזה. פפה היה מצוין ותרומתו הייתה בעיקר הגנתית - כשמארטינז שיחק בימין, רונאלדיניו ואנטוניני חגגו על האגף. מהדקה ה-20 בערך, כשפפה ומארטינז החליפו מקומות, חל שינוי מסוים, שהתבטא בעיקר במחצית השניה, שם רונאלדיניו נעלם. מארטינז עשה דריבלים יפים עם הכדור, אך הוא לא היה יעיל במיוחד. אלכס... :god:. במחצית הראשונה הוא היה השחקן היחיד שלנו בהתקפה, אבל דייגו לא ראה אותו ממטר כשנכנס. בשורה התחתונה - חוץ מעמדת המגן השמאלי יש לנו סגל איכותי מאוד עם רוטציות מעולות. אני נזהר לא להצהיר הצהרות, אבל זה נראה כאילו למדנו לקח משטורם והכיוון חיובי.
פנאתיניקוס 0:2 ג'נואה GENOA Eduardo (25' st Scarpi), Ranocchia, Moretti (16' st Bocchetti), Milanetto (16' st Zuculini), Dainelli (16' st Chico - 25' st Criscito), Rafinha (25' st Palladino), Palacio (16' st Rudolf), Toni (16' st Destro), Sculli (16' st Tomovic), Mesto, Veloso (25' st Sturaro) לצ'ה 2:0 ולנסיה קאטאניה 3:0 בילבאו CATANIA(4-4-2): Andujar, Alvarez, Terlizzi, Silvestre, Capuano, Pesce, Delvecchio, Izco, Mascara, Ricchiuti, Lopez. מאלגה 1:2 פארמה (ג'ובינקו) PARMA (3 4 3): Mirante; Zaccardo, Paci (Vice Cap.) (42' s.t. Dellafiore), A. Lucarelli (1' s.t. Paletta); Antonelli (21' s.t. Gobbi), Morrone (Cap.), Dzemaili (1' s.t. Castellini), Valiani; Giovinco (26' s.t. Crespo), Paloschi (1' s.t. Bojinov), Marques (35' s.t. Rispoli) לאציו 1:3 לה קורוניה (זראטה, הרנאנס - פנדל ופלוקארי) Lazio (3-5-2): Muslera (dal 75' Berni); Biava (dal 46' Radu), Dias (dal 79' Cribari), Stendardo (dall'86' Kozak); Lichtsteiner (dal 75' Scaloni), Gonzalez (dal 46' Brocchi), Ledesma (dal 46' Matuzalem), Mauri (dal 51' Hernanes), Garrido (dal 75' Del Nero); Rocchi (dal 46' Floccari), Zarate (dal 46' Foggia)
הסגל שנסע לברצלונה: Amelia, Roma Antonini, Bonera, Jankulovski, Nesta, Papastathopoulos, Thiago Silva, Yepes Abate, Ambrosini, Boateng (n.27), Merkel, Pirlo, Seedorf, Strasser Borriello, Huntelaar, Inzaghi, Oduamadi, Ronaldinho דם חדש בקישור! לא יכול לחכות עד שאראה את הנסיך הגנאי בפעולה.
כבר הספקנו לשכוח תארים מהם. Agent Orange, תן לשמוח קצת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
הייתי מאוד רוצה שכל הגביעי ברלוסקוני והז'ואן גאמפר האלה יחדלו מלהתקיים, או שפשוט ייקמו אותם בסוף יולי-תחילת אוגוסט. זה לא ייתכן שקבוצות כמו סמפדוריה וסבייה ככה יעופו מליגת האלופות בגלל איחור בהכנות. הגיע הזמן להקדים את הסריה אה כדי שהקבוצות יתחילו להתאמן כבר ביולי ויראו יכולת וכושר גופני כבר בקיץ. הליגה צריכה להתחיל באמצע אוגוסט כמו בגרמניה, צרפת ואנגליה. אני נשמע קצת טרחני (עם תירוצים מטומטמים), אבל אחרי הערב הזה, קשה להיות לא מבואס.
הייתי בטוח שזאת בדיחה צינית. יאללה תואר אחד כבר יש! גם אני אבל לא רק מהסיבות שהזכרת. המשחק המיותר הזה (ושל גביע טים) מוריד לאשפה את היריבות הספורטיבית של המועדונים וגם נותן עוד מעמד של "זכיה" בכלום ושום דבר. לא יכול לתאר לעצמי דרבי ידידות ברומא. זה פשוט מגוחך.
בואו לא נגזים. סמפדוריה עד כדי כך טובה שהיא הודחה אחרי 5:4 בסיכום רק כי היא לא מוכנה מספיק? מדובר בורדר ברמן, קבוצה טובה עם שחקנים טובים שבשנים האחרונות השתתפה בליגת האלופות באופן קבוע. מילא אם היה איזשהו דפוס חוזר, אבל כל שאר האיטלקיות ניצחו את המשחקים שלהן.
BARCELLONA: Pinto, Adriano, Milito, Puyol, Abidal, Maxwell, Jeffren, Jonathan, Iniesta, Ibrahimovic, Villa MILAN: Amelia, Bonera, Thiago Silva, Nesta, Antonini, Ambrosini, Pirlo, Boateng, Huntelaar, Borriello, Ronaldinho איזו קבלת פנים רונאלדיניו קיבל בקאמפ נואו! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
על איזו קבלת פנים אתה מדבר? האם זה יהיה המשחק פרידה של איברהימוביץ' מברצלונה? הונטלאאר קיצוני http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx .
כל השחקנים עלו למגרש חוץ מרונאלדיניו, התחילו להקרין באצטדיון מבחר של הרגעים הגדולים של הברזילאי במדי בארסה בליווי מוזיקה דרמטית, ואז הכניסו אותו לסטנדינג אוביישן של כל הקאמפ נואו.
איזה גול של אינזאגי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx היישר לפנתאון שלו. בואטנג מוסיף הרבה שליטה באמצע למשחק של מילאן. הוא גם טוב עם הכדור וגם מוסר מצוין. הרכישה הכי טובה של הרוסונרי עד כה.
בהחלט אחד היפים שלו במדינו. הסקורר הכי טוב שלנו, ועוד בגיל 37, לא סתם אני רוצה שניפטר מבוריילו והונטלאאר בו זמנית. בואטנג לא כל כך טוב, אבל הוא לא מציג חצי מהפוטנציאל, כנראה בגלל התרגשות וכל הדברים הקשורים להופעת בכורה כזאת...