חוזרים להתאמן ולשחק :: משחקי הידידות של האיטלקיות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Nesta, ‏30/6/11.

1. shlomydavid מנהלים

2. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

בקצב הזה אני עוד אתרגל לשערים המדהימים האלה של הנסיך.

חתיכת הגבהה של אבאטה בבישול, נו הוא מצליח להפתיע גם שהוא עובר את החצי. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

3. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

עוד שבועיים הנבחרת תשחק נגד איי פארו, חסר לפראנדלי אם הוא לא יזמן את אבאטה. הדבר יגבול בפשע נגד האנושות.

מאוד אהבתי את מה שעשו לדשא. אווירה מדהימה ביציעים.

4. Muurad Member

1-0 לפאלרמו במשחק אימון נגד פנרבחצ'ה משער של.. ערן זהבי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx דוחק מקרוב אחרי הרמה של איליצ'יץ'.

5. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

קונטה בפירוש לא הכין את הקבוצה למשחק מול מילאן. כשזה משחק ידידות זה מקובל, אבל אני מקווה שלא הופך לדפוס התנהגות של זלזול ביריבה.

* לא משחקים עם 2 קשרים מול מילאן. לא היה לנו מרכז שדה כל המחצית. אם שיחקת מול מילאן ב-3 קשרים במשחק הקודם אז מה קרה פתאום?
    * לחץ לא יעיל נגד מילאן. סיידורף יודע לדייק גם בעיניים עצומות עם רגל אחת מאחורי הראש תחת לחץ, גם קסאנו, וזו פשוט קבוצה שמסתמכת על ניצול שטחים פתוחים ששיטת הלחץ מייצרת חדשות לבקרים. כל שחקן במקום, ההתקפה שלהם היום לא אחת שיכולה לגבור מהאוויר/מהדשא על ההגנה שלנו.

אני הייתי מכניס את וידאל לאמצע ומשאיר את אלכס בחוד (חבל שמאטרי יצא) כשווצ'יניץ' נכנס שמאלה, מתחיל להשתלט על העניינים.

6. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

7. 亚历山大帕托 Member

הבדלי הרמות ברורים. מילאן משחקת בלי חלוצים, השחקן הכי דינמי זה עמנואלסון שלא עושה כלום, מערך מאולתר של 4-5-1, רוב שחקני ההרכב נעדרים. מנגד ההרכב הכי חזק בערך שיובנטוס תשמח להעלות גם במשחק רשמי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏21/8/11
  8. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx
    נראה לי קונטה שכך שהקבוצה שלו אמורה לשחק כדורגל ולא WWE. בואטנג, טאיוו ונסטה בחוץ בגלל פציעות, למרות שרק הפציעה של טאייוון נראית רצינית.

הנה, ווצ'יניץ' מצמצם. כנראה שרק כך על ידי הורדת יריבים יובה מסוגלת להבקיע.

9. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

תתחיל להנות מהמשחק ולא מזה שיש לך יותר גדול. הבנו שמילאן טובה יותר, הבנו שיובנטוס כל פעם מעלה את ההרכב הכי חזק שלה. move on.

אי אפשר להתעלם מהעובדה שהגול הזה הובקע כשנסטה היה מחוץ למגרש. שזה לא יעלה לקונטה לראש, אנחנו לא טובים היום.

טאיוו דרך על הרגל לא טוב כשניסה להגן על קראסיץ', את הפאול על בואטנג לא ראיתי כל כך אבל זה לא נבע ממשחק מסוכן (דחיפה או משהו כזה כשהכדור היה בצד אחר של המגרש) ונסטה נפגע מקייליני במאבק על כדור קרן, נגיחה שאחריה נסטה התגלגל על הרצפה כאילו הוא מינימום שטילוב. האשמה לא אצלנו.

10. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

הפציעה של טאייוו באמת לא קשורה אליכם, הייתי נסער. אבל אי אפשר להתעלם מהנגיחה של קייליני בנסטה שדימם בראשו, הצגה הוא לא עשה. זכורה לי גם הכניסה של וידאל בביצים של גאטוזו בתחילת המשחק.
    עזוב, אני לא בא להאשים (למרות שמגיע לכם קרדיט קטן), אבל מתסכל ששלושה שחקני הרכב נפצעים במשחק ידידות.

11. 亚历山大帕托 Member

http://i55.tinypic.com/3308nqq.Xxx

12. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

קיבלתי נגיחות בראש שהסתיימו בדימום. ראיתי מספיק משחקי כדורגל בחיים אבל מעולם לא ראיתי שחקן שנגחו בו בראש וחש צורך להתגלגל קדימה. הרי שחקני הגנה אינסטינקטיבית מקצינים כל פגיעה שעושים בהם כדי לקבל כדור חופשי. לגיטימי ואני לא מאשים את נסטה.

זה גם לא שקייליני נגח כדי לפגוע בנסטה. דברים כאלה קורים.

אייג'נט, לא רואים את התמונה שלך, לפחות לא אצלי...

13. 亚历山大帕托 Member

כן, נסטה עשה הצגה בשביל לזכות בכדור חופשי אחרי שהרחיק את הכדור... הוא גם בטח רצה שהשופט יעניש את קייליני במשחק ידידות... וזה שקייליני פתח לו את הראש זה סתם, הוא לא היה אמור להרגיש את זה... הלכת עם החרטוט שלך רחוק מדי, עכשיו זה סתם פאתטי.

14. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני אסביר את זה לאט כדי שתבין. קייליני הלך אל הכדור, נסטה הלך על הכדור, הראשים נפגשו וקרה שנסטה דימם. אני מתחיל לדמוע. נסטה הגוסס, שתוך כדי איבוד דם מאסיבי לא ידע איפה הכדור ולאן המהלך מתקדם נפל והתגלגל (חתיכת גלגול דפק שם) כדי לעצור מהלך.

לא משנה כמה חזק קילייני נגח בו, אין סיבה ליפול אחרי נגיחה בראש. נסטה בחור גבוה עם רגליים ארוכות, מרכז הכובד שלו נמצא באזור החזה וקייליני היה צריך מאוד להתאמץ כדי לגרום לו להתגלגל על הרצפה מההדף. מכיר מומנטים בפיסיקה? זה זה. על עניין הדימום אין הרבה מה להגיד כי זה קורה ויקרה וכמובן שזו לא הייתה המטרה של קיילני, וגם לא הנגיחה בנסטה עצמו. לא אמרתי שהוא רצה שהשופט ירחיק את קייליני.

15. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

האמת שרציתי להפסיד את המשחק הזה...עכשיו אין סיכוי שנזכה בסקודטו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏22/8/11