בקשר למאגאת ושאלקה: קראתי בתקשורת הגרמנית שקלמנס טוניס שהוא האיש החזק בשאלקה טוען שכל השמועות (שמקורם במינכן אגב ) הם מלחמה פסיכולוגית של באיירן כדי לסכסך ולהחליש את הזאבים במאבק האליפות על ידי המחשבה שמאגאת בכלל בדרך החוצה, לא יודע אם זה נכון אבל זה לא ממש מופרך מצד שני,לא אתפלא אם טוניס צודק.
mehr Geld! אני לא מצליח לחשוב על סיבה אחרת. גם תזכרו שוולפסבורג תהיה בעונה הבאה בליגת האלופות, ושאלקה אפילו באופ"א החדש אינה בטוחה.
לא נראה לי שכסף זה הבעיה בוולפסבורג. לפי כתבה שקראתי שאלקה הציעה לו חוזה דומה כמו בוולפסבורג, קרי הבוס הבלעדי של הקבוצה (מנג'ר + מאמן) מה שאומר יד חופשית ברכש (במסגרת התקציב) וכמובן מבחינה כלכלית חוזה דומה לזה שבוולפסבורג. ווקר, הבוס של שאלקה אישר שיש סיכום בסיסי בין שני הצדדים
רוזנר,אם אתה לא מאמין לי אז הנה מילה במילה מה שאמר טוניס לשפורטבילד אתמול: Schnell versuchte Schalkes Aufsichtsrats-Boss Clemens Tönnies (52), Freund von Bayern-Manager Uli Hoeneß (57), diese Nachricht zu entkräften: "Wenn solche Informationen aus München kommen, sind das nur Störfeuer im Meisterkampf gegen den VfL Wolfsburg. Sie sollen für Unruhe sorgen mehr nicht." נראה לי שיותר ברור מזה לא יכול להיות.
לא אמרתי שלא מאמין, אמרתי שהבוס של שאלקה אישר שיש דיבורים עם מגאת. יותר אמין מזה אין. מה עוד שאין משום מה הכחשה משום צד, מעלה תהיות לא?
נראה לי קצת מוזר כל הסיפור, מצד אחד טוניס אומר שבאיירן יצרה את כל השמועה כדי להפריע לוולפסבורג להתרכז במאבק האליפות ומצד שני מאשר שיש דיבור עם מאגאת? הבנאדם די סותר את עצמו, etwas stimmt hier nicht mit dem ganzen geschichte
הבילד מונה את הסיבות שבגללן שוקל מאגאת את המעבר לשאלקה: 1.שכר- במקום 3 מיליון שהוא מקבל כיום הוא אמור להרוויח בשאלקה כפול-6 מיליון יורו,לא רע בכלל. 2.פולקסוואגן-עקב המשבר הכלכלי העולמי נכנסת החברה למדיניות חדשה וזהירה יותר בנוגע להשקעות בקבוצת הכדורגל,התביעה של מאגאת לרכישת "כוכבים" חדשים ויקרים לעונה הבאה נתקלה בקשיים. 3.ריב- בין מועצת המנהלים של פולקסוואגן ופליקס מאגאת-הסיבה לא ידועה. עיתון מקומי בוולפסבורג טוען גם שמאגת ביטל בזמן האחרון שיחות להארכת חוזה שהיו אמורות להתקיים עם הצמד המצליח דזקו וגראפית,שיחות שכבר התחילו עם שחקנים שמאגאת רצה לעונה הבאה כמו אדריאן מוטו נפסקו פתאום. כמו שזה נראה מכאן עבר איזשהו חתול כחול בין מאגאת לפולקסוואגן ושאלקה החליטה לנצל את המצב לטובתה,הכל מעיד כרגע לטובת שאלקה ונגד הזאבים במאבק על מאגאת, אבל אליפות אחת קטנה של וולפסבורג העונה וכל הגלגל עשוי להתהפך שוב. http://www.sportbild.de/sportbild/generate...2476400000.html
אני לא ממהר להתרגש משוק השמועות וגם מאישור דברים של איש כזה או אחר במועדון. לא בטוח שגם אם יש שיחות או היו שיחות, שמגאת' באמת יגיע בסוף. וולופסבורג למרות הכל יכולים להרשות לעצמם לתת למגאת' מה שהוא רוצה ואני מאמין שנוח לו במועדון בו הוא הכל יכול. הוא בנה משהו שהוא אוהב וימשיך לבנות אותו כל עוד הכל ילך כשורה. לטעמי זה תוכנית ב' של מגאת' אם אכן יהיו בעיות אצל הזאבים, אז יש לו תוכנית מפלט לבוא אלינו. אני לא מת על זה, לא בצורה הזאת. מה שכן, יהיה ענק אני חייב להודות אם מאמן כזה יתפוס את ההנהגה במועדון שלנו בעיקר בהבט מדיניות הרכש. עם מגאת' יש לנו סיכוי לקחת אליפות. בכל מקרה, זה עוד רחוק רחוק.
לא יודע מאיפה ה"בילד" הביאו את זה, אבל מבחינה כלכלית באופן תמוה משהו פולקסוואגן פורחת. עכשיו זה יכול להיות שהם זהירים עם השקעות בגלל כל הצונאמי הכלכלי הזה, אבל מה שבטוח בעיות כלכליות כרגע אין להם. מכפילים לו את המשכורת..זה באמת יכול להיות תירוץ ועדיין זה רודף בצע אם זה אכן הסיבה האמיתית.
מגאת עצמו טוען שזה קונספירציה של האקסית שלו שטוטגרט שרוצה לפגוע בסיכויי האליפות שלו. OMG http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx
יש לנו אג'נדה מרתקת השבוע: באמצע השבוע (שלישי כנראה) מכנסות וולפסבורג ושאלקה (כל אחת בנפרד) מסיבת עיתונאים בנושא פליקס מגאת. ככל הנראה שתיהן יודיעו על המעבר של מגאת לשאלקה. השבוע רוצה באיירן מינכן להציג את המאמן החדש שלה! ידיעה בלעדית של עיתון ה"בילד" ורשת הטלויזיה NTV מספרת שבאיירן כבר השיגה סיכום עם מאמן ושההודעה הרישמית תגיע השבוע. השם החם הוא כמובן לואיס ואן חאל ההולנדי ראלף רנגניק רוצה לשבת עם ראשי הופנהיים ולהחליט על עתידו. הוא שוקל להתפטר. הספקלוציה מדברת על כך שהוא עשוי להחליף את .... פליקס מגאת בוולפסבורג. יש למה לחכות
חבר שלי אוהד שאלקה היה במשחק האחרון ושמע ביציע שהעיסקה כבר סגורה ומגאת שנה הבאה יהיה מאמן הקבוצה. אולי סוף סוף נשתיק את האוהדי הבורוסיה אחד ולתמיד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
לא מבין את מאגאת שעוזב את הפרוייקט הנהדר שלו בוולפסבורג בשביל כמה ג`ובות יותר בשאלקה- פשוט חמדן,אם יש צדק בכדורגל הוא יכשל שם. ומה נאמר על ראנגניק? אצל מאגאת נודע כבר שזה נובע בין השאר מחמדנות,אצל ראנגניק אם וכאשר יעבור לוולפסבורג זה יהיה מהלך חסר פשר,כמו להחליף את הקרטיב בארטיק בגלל שהראשון נמס . חבל,דווקא קיוויתי שראנגניק יבוא אלינו בקרוב במקום שאף שמיצה את עצמו, אז כנראה שנצטרך לחכות עד שראנגניק יקבל את הבעיטה בתחת מהזאבים,וזאת תגיע במוקדם או במאוחר. ועוד משהו קטן,כל הקרוסלה הזאת של כסאות מוסיקליים של מאמנים בין קבוצות שמתרחשת כרגע היא די מגוחכת למביט מהצד לפחות,ממה שקראתי עכשיו ראנגניק טוען שהופנהיים חייבת חיזוק רציני ב-6-7 עמדות (וצודק) ואילו הופ כנראה חושב שהקבוצה מספיק טובה ולא מסכים לפתוח את הברז. אז מה יקרה? ראנגניק ילך לוולפסבורג שם מאגאת עוזב בין השאר בגלל ש...לא נותנים לו מספיק כסף להביא את השחקנים שהוא רוצה... מגוחך כבר אמרנו?
אם יש צדק מגיע לו להפסיד את האליפות שהא כל כך פייבוריט לקחת,בשביל שאלקה לא עוזבים אף אלופת בונדסליגה!!