והיום זמירות חדשות. ברמן רוצה להשאיר אצלה את פיזארו. http://www.sport1.de/de/fussball/fussball_...ikel_87894.html :aa1: בורדון חושב על עזיבת שאלקה בסוף העונה הזו.
כי אולי זה פשוט לא מעניין אף אחד (חוץ מרוזנר כמובן...) הבילד מדווח ש-manchester divided מעוניינים בריברי כמחליף לרונאלדו שצפוי לעזוב לריאל.
בטח זה מעניין אותי, ובטח הייתי למרות הכל מוותר על להמאן ומנסה בכל כוחי להחתים את השוער הטוב בגרמניה כיום רוברט אנקה. עם כל הכבוד ליינס ולעובדה שהוא באמת שוער לא רע, זה למעשה לא לחשוב על העתיד כי עונה אחרי זה הוא יפרוש. שיהיה. הדבר היותר חשוב הוא שהחוזה של באבל יוארך, כי מגיע לו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
:aa1: פרנץ בקנבאוואר לא פוסל אפשרות של היפרדות מקלינסמן בסוף העונה. :aa1: מילאן מעוניינת בטאסקי. :aa1: ורדר חושבת על קוראני. :aa1: סיכוי למעבר של קובה לליברפול.
לגבי קובה העיתונים בגרמניה דיווחו בשבוע האחרון שדורטמונד ניסו לסגור עם קובה עד 2013 ובינתיים הוא מסרב, סיכוי גדול שהוא עובר לליברפול.
מישהו יכול להרחיב על הבוסני של וולפסבורג אדין דזקו? השמועה אומרת שמילאן שמו עליו עין, והקומפילציות ביוטיוב מאוד מרשימות. האם יש לו פוטנציאל להפוך לחלוץ טופ באירופה?
ממה שאני ראיתי - כן ! כל קבוצה צריכה חלוץ כזה ,עושה את העבודה וגם מושך אליו שחקנים ,חלוץ נהדר . מנצל מצבים בצורה מצוינת ,חזק מאוד גם בגובה - שזה יתרון עצום ,ויש לו הרבה טכניקה ברגליים ,מה שכן ,הוא אחד שצריך עוד חלוץ לידו ,כחלוץ בודד הוא בא הרבה פחות לידיי ביטויי.
קרלוס אדוארדו קיבל השעיה ל - 5 משחקים והאאס קיבל השעיה ל - 3 משחקים. שניהם מהופנהיים, שניהם בעקבות ההרחקות שלהם בשבת.
לא להתפשר! לא למכור בפחות מ-8.5 מיליון יורו. השחקן הכי טוב של דורטמונד העונה,אבל מניסיון עבר (ע"ע פטריץ') אני לא רואה את דורטמונד עושה עליו רווח גדול,בטח עוד החלפה בשחקן עלוב(ע"ע זידאן).
:aa1: אנדרי וורונין הושעה מ - 3 משחקים בעקבות האדום שקיבל בשבת. :aa1: מצלדר כנראה יעזוב את ריאל מדריד בסוף העונה.
איניני מבין את הטבע של הבונדסליגה להרחיק שחקנים לעוד כמה משחקים. זה בסוף פוגע בטיבה של הבונדסליגה,כי הרי זה לא מה שייחנך את השחקנים. מיותר. לגבי מצלדר,דורטמונד חייבת אבל ממש חייבת להחתים אותו מכיוון שהמלס מסיים את ההשאלה מבאיירן אצלנו ונשארנו עם חור די ענק בהגנה,בדיוק המקום של מצלדר,אני מאמין שבמידה ותהיה הצעה מהכיוון של דורטמונד הוא יחתום לבסוף אצלנו על מנת לשחזר את ימי הזוהר בבירת הבירה הגרמנית.