משחקי ידידות היום: פרייבורג - שטוטגארט 2:2 שטוטגארט ללא 9 שחקנים, לשטוטגארט: גומז, אלסון קלן - פ.צ וואדוז' 0-1 לקלן:אדל צ'יהי ורדר ברמן - לך פונזאן 2:3 לברמן: טזיוליס עם צמד, פיזארו המבורג - הנזה רוסטוק 0:3 להמבורג: טרוכובסקי, אוליץ' עם צמד קרלסרוהה - אאלן 0:5 הרטה ברלין - יאנג בוייז ברן 2:2 להרטה (וורונין, דומוטצ'ובסקי) בורוסיה דורטמוונד - בורוסיה מונשנגלדבך 2:4 לדורטמונד - אכסנדר פריי, מוחמד זידן, תומאס הנייל, נורי שהאין לגדלבך : מרקו מארין, אלכסנדר באומיוהאן כמה חדשות: המבורג כבר מתכננת את היורש של דה יונג, המועמדים: דמי דה זוו (אלקאמר), סטיבן דפור (סטנדרד ליאז'), לוקאס רודריגו ביגיליה (אנדרלכט) בנוסף מתעניינת הקבוצה במילאן ג'ובאנוביץ' חלוצה המצויין של סטנדרד ליאז' כתחליף לעונה הבאה במקום איוויצ'ה אוליץ'. הופנהיים מתעניינת בשירותיו של מרקו יאנקו האוסטרי הבין לאומי מרד בול זלצבורג כתחילף לאיבסביץ שסיים את העונה. גם במילאן ג'ובאנוביץ' מתעניינת הקבוצה.
אחד מהשלושה מילאן יובנוביץ.מרק ינקו.מרקו פאנטליץ יחתום עד סוף השבוע בהופנהיים.פאנטליץ מאוד מעוניין להגיע.
רוזנר, אני רואה שעברת מחדשות אמיתיות לשמועות... האמת אני מבין אותך, גם לי הפגרה האינסופית הזאת כבר ייבשה את הצורה, אי לכך ובהתאם לזאת החלטתי להביא אותה בקונטרה הפוכה עם שמועות טריות מהשרוול: סרדר טאסקי מחוזר על ידי מילאן וארסנל http://www.sportal.de/sportal/generated/ar...1814900000.html ג`וניור רוס החלוץ הפרואני הבינלאומי בן ה-22 נחת היום בברמן ויעבור מחר בדיקות רפואיות ואמור להיות מוצג ביום חמישי באופן רשמי-כך מדווחים כלי התשקורת בפרו. אם הוא אכן יחתום זה אומר בפשטות דבר אחד: ביי ביי סנוגו :aaa021: http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wave.Xxx
:aa1: דורטמונד : קצת לפני הכניסה למשחקים החשובים של העונה בשביל בורוסיה דורטמונד, החתימה הקבוצה מעמק הרואר את קווין גרוסקרויץ מRW אאלן, אשר בעבר שיחק בבורוסיה דורטמונד וגדול במחלקת הנוער של הקבוצה. גרוסקרויץ חתם על חוזה ארוך טווח של שלוש שנים. "קווין שחקן מאוד מוכשר, אבל יש לו עוד מה ללמוד אצלנו", אמר יורגן קלופ מאמן הקבוצה.
זוטות. במקום להפוך את אירופה לאורכה ולרוחבה כדי למצוא חלוץ ראוי שיהפוך את העונה לעונה טובה מעוד סתם עונה בינונית,מתעסקים לי בטפל.באמת ובתמים שאני לא מבין מה עושים שמה במועדון,סומכים על זידאן?! זידאן מראה סימני חזרה אבל בגדול הוא סתם שחקן לא יציב שתורם למשחק של דורטמונד פעם בכמה חודשים. ההתקפה שלנו נראית כמו הצרות של משקיע שנפלו לו המניות בעקבות המשבר הכלכלי. אשמח אפילו לראות את סמולארק ויאן קולר חוזרים לפה,לראות משהו זז,חי ,נושם. חלון ההעברות אוטוטו מגיע לקיצו,ובדורטמונד (שהיה להם את כל הפגרה למצוא) אף חלוץ לא הגיע ואם יגיע זה יהיה סתם חלוץ של החתמה ברגע האחרון כי בדורטמונד התעוררו רק בשבוע האחרון של הפגרה. לסיכום: פריי-בושה-עצלן וכפוי טובה,שנה שעברה היה רעב מאוד לשערים היום הוא פשוט פרזיט.עושה טובה לכולם שהוא משחק,גם כן כוכב גדול. זידאן-כלימה-השחקן הזה יכול לשחק בקבוצת תחתית בבונדסליגה לא יותר,הוא חייב לגלות יותר יציבות ולא לתת גול ולהעלם לאחר מכן לכל המשחק,שחקן מאטוד מהיר שלא מנצל זאת,חייב לעשות סוויץ' בראש וכמה שיותר מוקדם ,לולא ההנהלה(שקלופ בעיניי חלק ממנה) הרחמנית של דורטמונד כבר היו בועטים אותך החוצה. ואלדז-בדיחה עצובה שמתמשכת ולא נגמרת- ממש לא עצלן (בניגוד לשוויצרי המצויין מעלה) אומנם לחימה היא אחוז גדול מאוד מהצלחת שחקן אך ללא יכולות הוא יכול ללכת לחפש קבוצה אחרת בליגה אחרת ,לא בבונדסליגה. סאדריג'יי-בינתיים רק תקווה גדולה.
בסה"כ שחקן צעיר ומוכשר שמגיע בחינם בסוף העונה. אף אחד לא אמר שהוא ישחק בקבוצה הראשונה. ככה שההתרגשות שלך מיותרת. ואם כבר קבוצה לא יציבה ברכש, אז המבורג זוכה בתואר בקלות! אחרי ההברקה עם דה יונג והמכירה שלו תמורת סכום של 20 מיליון יורו, הקבוצה נאלצץ להיפטר משחקן הרכש נבס שהגיע בתחילת העונה תמורת 7.5 מיליון יורו. יום עסה, יום בעסה בהמבורג.
http://www.transfermarkt.de/de/news/25443/...hoffenheim.html לפי הארטיקל הזה, בובקאר סנוגו חלוצה של ורדר ברמן שנכלל בתוכניותיו של תומאס שאף מאמן הקבוצה הירוקה מהווזר למשחק נגד בורוסיה דורטמונד. נמסר לטרנספרמארקט מהתקשורת של ורדר ברמן כי בובאקר סנוגו ישחק בהופנהיים.
"מחליף", הוא אמור להחליפו, אך אני לא ממש חושב שהתרומה של סנוגו תהיה זהה לזו של ודאד איביסביץ' הנהדר. בסה''כ קנייה מאוד מאכזבת של הופנהיים, צייפיה הרבה יותר גבוהה הייתה לי מהם עקב השמות הגדולים שעפו באוויר בתקשורת הגרמנית לגבי הצטרפות של שחקן כזה או אחר.