חדשות, שמועות והעברות07/08

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Pipe, ‏22/6/07.

1. Sir Alex Las' Killa

אולי כדאי שתקרא את התגובות שלי לפני שאתה מפזר עצות לכל עבר? רשמתי לך כבר בתגובה הקודמת:
    כנראה שעם מקורות כמו סבתות בדרג ז', לפעמים קשה להאמין למה שכתוב. ריאל מדריד מועדון ששואף לטוב ביותר בדיוק כמו מנצ'סטר יונייטד זו קלישאה חסרת תכלית. כל מועדון שואף לטוב ביותר, השאלה היא כיצד עושים את זה. ההיסטוריה מוכיחה שריאל מדריד נוהגת בדרך שנוייה מאוד במחלוקת מסיבות ברורות שאין ממש טעם לציין כרגע. הנזיפה של פרגסון בריאל מדריד מוצדקת, הניסיון לערער את רונאלדו ביונייטד עבר את הגבול.

רונאלדו מעולם לא התייחס לריאל מדריד ספציפית בראיונותיו, הוא חוזר ואומר שיש לו חלום לשחק בליגה הספרדית בשלב כלשהוא בקרירה. זה שאוהדי ריאל הפכו את זה לפארנוייה אישית לא הופך את זה למציאותי. ברצלונה מבחינתו זה Same Shit. האמן לי, הבחור שיחק בספורטין ליסבון והיה אוהד של בנפיקה בכלל. מה הוא כבר יודע על נאמנות?

לסיכומו של עניין, ובתגובתי האחרונה בהחלט בכל הספקולציה הזאת - רונאלדו נשאר במנצ'סטר יונייטד בעונה הקרובה, בלי קשר למה שהוא רוצה או חושב. יונייטד בנתה אותו ויונייטד יכולה להרוס אותו. אף על פי שאני לא בנאדם חולה כוח, פרגסון יכול להיות עורף ראשים לא קטן כשבוגדים בו.

2. REAL MADRID Member

ונאמר אמן. אני רוצה לא פחות ממך שרונאלדו ישאר במנצ'סטר. אם על הדרך זה ריאל תהפוך למועדון השנוא בעולם, שיהיה, ריאל מדריד רגילה להיות שנואה ע"י יתר הקבוצות.

מה שאתה צריך להבין זה שבדיוק מהסיבה שרונאלדו לא יודע נאמנות הוא לא יבין גם את המילה "לא". להשאיר שחקן שרוצה לעזוב זאת טעות ענקית.

3. REAL MADRID Member

- ברונו סוריאנו האריך את חוזהו בויאריאל עד ל-2012.

- חואנפראן האריך את חוזהו באוססונה עד ל-2012. לריאל מדריד הייתה אופציה לרכוש את השחקן ולהעביר אותו לשורותיה לעונה הבאה אבל הקבוצה ממדריד ויתרה על האופציה הזאת ואיפשרה לקשר להאריך את חוזהו באוססונה.

4. תומר22 Member

אחרי מה שאלמריה עשתה עם פאבלו פיאטי, גם חטאפה מחתימה במפתיע שחקן שהיה מבוקש בקבוצות בכירות ממנה בהרבה (סביליה ופ.ס.וו היו הרציניות ביותר). ג'ופרה גרון בן ה-23, אולי השחקן הטוב ביותר בטורניר הליברטדורס הנוכחי, יעבור לחטאפה אחרי שיסיים את המחויבות שלו לליגה דה קיטו במשחקי הגמר של הליברטדורס. מדובר בקיצוני מהיר וטכני בצורה בלתי רגילה. בהחלט שווה את הארבעה מיליון יורו ששילמו עליו.

5. xavi6 Member

בלאטי בניגוד ליוצור הזה נתן תקופה מאוד טובה בחלק ההגנתי וגם בויאריאל היה טוב מאוד בהגנה. בברסה היה בסדר גמור בעונה הראשונה, עד לפציעה שלו ומאז הוא לא ראה כמעט דשא, בדומה לסיסיניו שבריאל היה מדהים גם בהגנה וגם בהתקפה עד שנפצע וכשחזר לקח זמן, תמיד לוקח זמן. שניהם נבעטו. רק שאצל בלאטי זה קרה שנה מאוחר מידי בגלל אותו שער בפריז.

אף אחד לא יתעסק עם הילד, האוהדים יתלו אותו, והוא יודע את זה. אני מקווה שהוא ימצא את מקומו מהר...

נערך לאחרונה ב: ‏8/6/08
  6. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

לתלות את הקוף על העץ? תזרקו אותו לים.

7. Sir Alex Las' Killa

xavi6, כנראה שיש לך הגדרה מיסטית ומסתורית למגנים או שאנחנו פשוט לא מדברים על אותם השחקנים. בלאטי אומנם פתח ברגל ימין בברצלונה אבל מהר מאוד התברר בתור מגן בינוני וחסר ביטחון, תורם לא מעט להתקפה אבל רשלני בחלק האחורי. סיסיניו היה זבל גמור בהגנה של ריאל מדריד הרבה לפני הפציעה, אך בדומה לבלאטי גם הוא סנוור אנשים עם שליטה מהממת בכדור. דניאל אלבס, בניגוד אליהם,שחקן הגנה לא רע בכלל. אין לו שום בעיה באגרסיביות או בתיקולים - אדיש הוא ממש לא, יש לו בעיה אך רק בהתלהבות יתר. רואים את זה בעיקר ברגע שהכדור מגיע לו לרגל והוא מנסה לעבור כל דבר שנתקל בדרכו עד שהוא נופל, ופה הוא בעייתי. אני לא מאמין שיש לו את המהירות של רוברטו קרלוס לרוץ מהגנה להתקפה או את הערמומיות של קאפו בשביל לעקב את ההתקפה הנגדית, לכן זה משהו שהוא פשוט יצטרך ללמוד למתן עם הזמן.

נערך לאחרונה ב: ‏9/6/08
  8. xavi6 Member

ממה שאני ראיתי לא חגגו על בלאטי בעונה הראשונה שלו בברסה, כשהוא חזר מהפציעה הוא פישל מס' פעמים והדוגמא המושלמת היא ליברפול. לפני כן היה מדובר במגן מאוד טוב שהיה בנבחרת ברזיל אפילו עד לאותה פציעה ארורה. בצ'לסי הוא לא משהו בהגנה, לא מגן שהוא קראק בהגנה אבל לא הייתי אומר חור לגמרי. לעומתו אלבס מסתמך על קירצוץ, נדבק לשחקנים ומפיל אותם פעם אחרי פעם, לפעמים השופט שורק ולפעמים לא, לרוב כשהוא לא שורק-זה בעיקר בגלל הפרובוקציות שהוא מעורר. כאשר ראיתי את סביליה בהרבה משחקים, קשה היה לי שלא להידהם בכמות החורים שהוא עושה ובקלילות ששחקנים עוברים אותו באחד על אחד לפני שהוא נדבק עליהם. כשהוא מולם ולא נצמד עליהם לפני-הדרך לעבור אותו קלה מידי, הרבה יותר קלה מאשר את בלאטי.

ולהגיד לך את האמת? עצם זה שאני שונא אותו גורם לי מידי פעם אולי אפילו להגזים ולהיטפל אליו יותר מידי, אני מודה. כן, אני מודה שממש במשחקים מול סביליה ספרתי כמה פעמים הנרי\איניסטה\מסי עוברים אותו. לא יכולתי שלא, והאמת? נדהמתי. כל הגולים פשוט היו שלו, כל מצב מסוכן הגיע בגלל שהנרי עבר אותו או בגלל שהוא לא סגר מספיק מהר. אני אנטי אלבס לא בגלל יכולת מיקצועית נטו-אלא גם בגלל אופי. כשאני מסתכל על בלאטי, או גרי נוויל, או על זבמרוטה, אני רואה שחקן כדורגל, בנאדם, לא עושה פוזות על המגרש, לא עושה פרצופים ולא עושה פרובוקציות ועניינים מיותרים שלא קשורים לכדורגל. כזה שחקן אני יעדיף שירוץ לי בצד ימין, לא איזה קופיף טכני שבהגנה הוא גם חור וגם ערס קטן. גם ערסים צריך לדעת לבחור http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

זה גם רעיון... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏9/6/08
  9. Ampelmann Member

התקשורת האנגלית מזמזמת שראמוס ורוביניו על הכוונת של מנצ'סטר. להערכתי מדובר יותר בניסיון להציק לריאל מאשר באמת לנסות ולרכוש את השניים. כל מה שיפריע לביאנקוס לרכוש את רונאלדו הוא בבחינת מבורך אצל האדומים, שכבר "תרמו" לא פעם שחקנים למדרידאים.

מה אומרים בספרד?

10. REAL MADRID Member

המארקה מדווח גם הוא על התעניינות של היונייטד בשחקנים. לגבי ראמוס, לפני חודש-חודשיים הוא הודיע שהוא לא מתייחס לשמועות ולפחות בשנים הקרובות הוא בריאל מדריד. הסיכוי שהוא יעזוב שווה לסיכוי שבית"ר תקנה את רונאלדו.

לגבי רוביניו, אם הם מעוניינים לשלם עליו 45 מיליון יורו אז אנחנו מוכרים. קשה לי להאמין שרוביניו יעזוב. ריאל להערכתי הבינה שהסיכויים שרונאלדו יגיע קטנים והחליטו להתעסק בדברים יותר ריאליים. רוביניו יישאר להערכתי גם בעונה הבאה.

בכל מקרה, על כל מה שקשור לריאל מדריד אנחנו דנים בדיון של ריאל מדריד. ככה שבפעם הבאה תפרסם את ההודעה שלך שם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx .

11. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.diariosdefutbol.com/images/2006/09/lfp.Xxx

הליגה הספרדית לעונת 2008/2009 תחל ב31 לאוגוסט ותסתיים ב31 למאי.

12. xavi6 Member

אל תהיה מגוחך ארז, למה שביתר יקנו את רונלדו אם יש להם את טוטו וזנברג? ועוד לא התחלתי לדבר על רומלו ובן שושן... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

עכשיו ברצינות-שיקחו את ראמוס וזאת תהיה הבשורה הכי טובה מהיום שנולדתי.

13. REAL MADRID Member

אוהדי מאיורקה פתחו בקמפיין "גוויזה לא למכירה". דני גוויזה שסיים כמלך השערים של הליגה הספרדית וזומן לסגל של ארגונייס ליורו מחוזר ע"י מספר קבוצות באירופה כאשר ברצלונה אחת מהם. אוהדי מאיורקה לא מעוניינים לראות את גוויזה עוזב, האוהדים מעוניינים לסיים במקום המוליך לאירופה בעונה הבאה ויודעים שעזיבה של גוויזה תפגע בסיכויים לראות את זה קורה.

14. Engonga Member

האתר של קבוצת האוהדים שהעלו את הרעיון:
    http://www.bermellones.com/
    החולצה הרשמית של הפרויקט:
    http://www.bermellones.com/media/galeria/38/5/7/1/0/n_rcd_mallorca_las_celebraciones-175.Xxx

15. REAL MADRID Member