מהסיבה הפשוטה שהם חמורים ההנהלה, בימיוחד צ'יקי. כשלאפורטה היה מטפל בזה אישית, הוא היה עושה בית ספר לחבוב שלכם פרז, ולכל הליגה, עכשיו הוא מקבל בראש מקבוצות כמו אלמריה כי הוא לא מטפל בעניינים אישית. איפה הזמנים שהוא ראה שחקן פגוע והלך להיפגש עימו אישית (אטו) איפה הימים שהוא סגר ישר עם שחקנים שעלו (ג'ולי, ואן בומל, דקו). כבר אין את הימים האלה. מה שכן-הוא ממשיך במגמה של לקנות כוכבי הגנה מקבוצות קטנות. כמו בלאטי וסילביניו, ככה גם קסארס. יוני, גו'באניקו הזה חתיכת כישרון, אבל הוא יותר שחקן אמצע מאשר צדץ פלימייקר ענק, ממש טוטי רק יותר חכם. מסי חדש? עדיין לא.
ההבדל הוא שהיום קלדרון לא ילך לדבר עם שחקן כזה או אחר ולא יניחת שחקנים על המאמן. מיטאוביץ' הוא מה שעושה את ההבדל בין עידן פרז לעידן קלדרון. הרכש החכם ביותר של קדלרון היה מיטאוביץ'.
כן, הוא יותר פליימיקר מאשר שחקן צד, אבל משחק מצוין בצד בגלל המהירות והשליטה בכדור שלו. ברור שאי אפשר להשוות אותו למסי בנתיים, אבל יש דמיון רב ביניהם (גובה, שליטה בכדור ומהירות). תמיד אפשר לתלות תקוות.
אני לא מבין דבר אחד, מסי הוא בן כמה? 20? 21? איך לעזאזל אפשר להכתיר לו יורש כשהוא עדיין לא בילה זמן כמלך?!
לפי איך שזה נראה, עוד כמה שנים שחקנים יגיעו לשיא שלהם בגיל 20-21, בגיל 24-26 יהיו כבר בשלהי הקריירה ובגיל 30 יחשבו לדינוזארים על המגרש. כמו בלרינות. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
פה אתה מגזים. יש הבדל ענק בין שקוראים למישהו "מסי הבא" לבין זה שמסי כבר בסוף. לפי דעתי עם השנים הגילאים בהם ישחקו כדורגל רק יעלו עם השנים ועם התפתחות הרפואה. התופעה המעצבנת שאני מדבר עליה זה שהיום חייבים סיפוקים ומהר, ואם הם חדשים אפילו יותר טוב. אנשים רואים את מסי בגיל 19 עושה בית ספר ל-10 שחקנים בדרך לכבוש גול, לאחר מכן הם ירצו לראות את זה ממישהו אחר כי "מה הטעם לראות שוב את מסי?", יקחו ילד אחר ויקראו לו "מסי הבא". בכדורגל המקצועני לא מתייחסים ברצינות לזה. כל השיווק הזה של "X הבא" הוא בעיקר של סוכנים שמנסים לשכנע קבוצות לקנות את הילד הפגום שלהם ושל אוהדים מתוסכלים שרוצים מישוה להיאחז בו. למסי קראו בהתחלה "מראדונה הבא", היום כשמסי כבר הראה לנו כמה הטוב בתור מסי, אף אחד כבר לא מכנה אותו "מראדונה הבא". כל הכינויים האלה טובים בשביל הרושם הראשוני. לאחר מכן הם שווים לזבל.
דניאל אלבס מאוד מאוד קרוב לחתימה בברסה. אני מהמר שעד יציאת שבת כבר יודיעו על החתמתו. למה המחורר הזה למה... שתי דברים טובים-שילוב שלו ושל מסי, ודם צעיר. הוא רעב, לא כמו המגנים שלנו, הוא רוצה להוכיח ויש לו עוד הרבה מה להוכיח, נקווה שלא יתנהג כמו פרימדונה וירוץ מגנה להתקפה. אם באמת אני יראה שהוא מיתאמץ אני אפילו לא יסתכל על החורים שלו.
מצב הברווזים נכון לעכשיו (בארסה) : :aa1: לפי דיווחים באיטליה, בארסה תרכוש את דוד טרזגה מיובנטוס בסכום של 20 מיליון יורו, מה שיפנה מזומנים ליובה כדי לרכוש 3 שחקנים (ביניהם צ'אבי אלונסו , קוואליארלה ורפא מארקז) באותה נקודה, טרזגה התראיין לעיתון מקומי באיטליה ואמר שאין לו כוונות לעזוב את הגברת הזקנה. :aa1: לפי דיווחים מאוד מאוששים בספרד, סביליה וברצלונה הגיעו להסכמה בנוגע לסכום העברתו של דניאל אלבס (ינוע בין 30-35 מיליו יורו) כאשר כרגע המכשול היחיד הוא הסכם בין השחקן לבארסה, עניין שמתעכב בגלל המצאותו של השחקן במשחקי הכנה עם ברזיל בדרום אמריקה,ייסגר בימים המאוד קרובים לפי ההערכות. :aa1: אלכסנדר חלב, הקשר הבלארוסי של ארסנל, מתקרב בצעדי ענק לברצלונה אחרי שאינטר ומוריניו ירדו מהמירוץ על החתמתו של השחקן. עריכת מנהל: החדשות של ברצלונה - לדיון של בארסה. חדשות על הקבוצות שאין להן דיון - פה.
עוד מארקז מצטרף אלינו לליגה,וגם הוא לעיר ברצלונה. http://www.sport.es/vivo/recursos/fotos/foto_291/foto_291436_CAS.Xxx בארטלומה מארקז בן 46 מונה למאמן אספניול. הוא היה מאמן מחלקת הנוער בשנה שעברה ושיחק בקבוצה שש שנים בתחילת שנות ה80
שום דבר לגבי חטיפה של פורלאן לא ידוע לי, אבל בהחלט ידוע לי שאין צדיק בכל העניין הזה. כפי שרשמתי; סקאוטים של יונייטד עקבו אחריו בזמן שמקלארן היה בתפקיד במועדון. אם מישהו ניסה לבצע איזשהו מחטף כאן אלו כבר אנשי מידלסברו בעצמם. למה זה בסדר כאשר הם באים מאחורי הגב, אך זו ''חטיפה'' כשמנצ'סטר יונייטד עושה זאת? anyway, לא כתבתי בשום מקום בפורום הזה שהוא עזב את יונייטד אחרי השיא (למרות שאפילו הוא יודע שהעיקביות שלו היתה מחרידה). מה שכן רשמתי היתה תגובה לניסיון עקיצה כושל של REAL MADRID. יש אירוניה בכך ששחקנים אחרי השיא עוזבים את יונייטד בגלל סיבות לא מקצועיות, ע-כ-ש-י-ו א-ת-ה מ-ב-י-ן? באשר להגינותו של קלדרון; אתה כנראה סובל מזיכרון קצר ופגום, כי הסיבה העיקרית שהליצן הזה הועדף על פני מתמודדים אחרים היתה בגלל שהוא הבטיח להחתים את קאקא. הבטחה שהוא לקח בחזרה ביום שהוא נבחר, אלא מה. אני מבין שאתה מאמין גדול בשיטת המקורבים. אני מציע לך להיכנס ל ONE, יש שם המון אנשים שסובבים שחקנים והם אפילו לא שחקנים של מנצ'סטר יונייטד (!). כמובן שריאל מדריד מצידה שומרת על שתיקה, הרי כל בוקר קלדרון מנהל דיאלוג תקשורתי לעייני הציבור עם שמועות שמצוצות מהאצבע. ולגוף התגובה היותר רציני, רונאלדו בדיוק כמו כל סופרסטאר נהנה לקבל תשומת לב. זה חלק בלתי נפרד מהShow שהוא נותן במהלך המשחק, זה לא מפריע לי כלל בניגוד לנאמנות הלקוייה שלו. למען הסר כל ספק, הוא נשחט בעקבות זה על ימין ושמאל ע''י אוהדי יונייטד כל פעם ששמועות מגיעות. בסביליה לא הסתכלו על החורים שלו, עד שהחור הפך לחור שחור גדול. כן הוא מסוגל לעשות התקפה והוא לא כזה גרוע בהגנה. הבעיה היא שמרבית הזמן הוא בכלל לא נמצא באיזור. כך או כך... http://www.wldcup.com/pictures/wld2006/0606/pic87.Xxx אל תצפה למשהו כזה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_snooty.Xxx
תודה רבה על ההצעה. אני איאלץ לסרב, מערכת היחסים שלי עם ONE עלובה מאוד. קלדרון לא היה אומר על רונלאדו מילה אחת אם רונלאדו היה מודיע שהוא נשאר במנצסטר יונייטד. כל חצי שעה אנחנו שומעים על עוד סבתא בדרגה ז' שרונאלדו אמר לה שרונאלדו בחר בריאל מדריד. ריאל מדריד מועדון ששואף לטוב ביותר בדיוק כמו מנצ'סטר יונייטד, כרגע רונאלדו הוא הטוב ביותר ומן הסתם שבריאל מדריד ישמחו לראות אותו משחק שם כמו שישמחו בצ'לסי, ברצלונה, מילאן וכל מועדון אחר. רונאלדו בעצמו מדבר על כמה שהוא רוצה להגיע לריאל מדריד ו"זה יהיה התגשמות של חלום" עבורו. ריאל לא פנתה ולא תפנה ליונייטד אלא אם כן היא תהיה בטוחה שיש סיכוי. מאיפה היא תבין שיש סיכוי? מהשחקן. שוב לגבי קלדרון. לצד כל משפט כמו "רונאלדו יהיה שחקן ריאל מדריד יום אחד" הוא אומר "זה בלתי אפשרי להביא אותו כרגע". תאשים את רונאלדו שרודף אחרי הכסף. ריאל לא עושה שום דבר פסול.