חדשות, שמועות והעברות07/08

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Pipe, ‏22/6/07.

1. REAL MADRID Member

חוסמי עוזב את ויאריאל

http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/josemi_110207_ES.Xxx

חוסמי נפגש עם ראשי ולנסיה והגיעו להסכמה משותפת על עזיבתו של המגן ימני/בלם חוסמי. השחקן בן ה-28 הבהיר שהוא "לא מעוניין לעבור עוד עונה כזאת" בה שיחק כמות דקות קטנה כ"כ. לשחקן שגדל במאלגה נשארו עוד שנתיים בחוזה אך בעונה הבאה הוא ישחק בקבוצה אחרת.

ורדר ברמן מעוניינת באוליביירה

http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/oliveira_354x215_ES.Xxx

ורדר ברמן, סגנית העונה האחרונה בגרמניה, מעוניינת בחלוצה של סראגוסה ריקארדו אוליביירה לעונה הבאה. אוליביירה בן ה-28 חתום על חוזה בסראגוסה עד 2012. סראגוסה שהשאילה את החלוץ הברזילאי ממילאן בעונה האחרונה מימשה את אופציית הקנייה שלו תמורת 10 מיליון יורו. אלויביירה שמחירו מוערך בכ-12 מיליון יורו מועמד גם לאתלטיקו מדריד, ויאריאל וסביליה.

2. RubberSoul Member

http://img98.imageshack.us/img98/3420/81241783ob4.Xxx

3. Sir Alex Las' Killa

מסכן שכמותך, חזרת מאמסטרדם. באסה. LSD זה סם דפוק לגמרי, אה? אין דבר, תחזיק מעמד!
    המנכ''ל של הזיכרון שלי בוגד בי. תזכיר לי בבקשה מה הוא עשה לפני המשחק מול ליון (אזהרה; אם אתה משווה מלחמה הפסיכולוגית ל-מרדף תקשורתי שנתי של ריאל מדריד אחרי רונאלדו, כנראה שגם אתה ביקרת לאחרונה באמסטרדם).
    איך הוא הגיע ליונייטד? בטעות אחת גדולה. סקאוטים עקבו אחריו כמובן, אבל רק שהתברר שהוא על סף חתימה במידלסברו של מקלארן (יד ימינו של פרגסון עד לפני אותה עונה) החליטו להמר עליו.

4. REAL MADRID Member

Sir Alex, התקשורת היא היחידה שמדברת על סיכומים כאלה ואחרים יש לריאל מדריד עם השחקן. מיטאוביץ' אומר בכל הזדמנות שזה בלתי אפשרי להביא רונאלדו ושלא הולכים להביא אותו.

עוד לא התחיל היורו אז קצת משעמם לתקשורת אז מנפחים כל הדבר על רונאלדו. אבל גם לרונאלדו יש חלק בכל הבלאגן הזה, במקום לבוא ולהגיד "אני ממשיך/לא ממשיך במנצ'סטר יונייטד" הוא משחק אותה לא יודע. אם אתה מחפש מישהו להאשים בכל הברדק עם רונלאדו תאשים אך ורק את השחקן.

ריאל מדריד תשמח להביא אותו אבל לא תפנה אליו על דעת עצמה, אם התנהלו שיחות כאלה ואחרות (ולפי דעתי לא היו שיחות) זה אך ורק כי רונלאדו רומז בכל ראיון אפשרי על כך שהוא מעוניין לשחק בריאל מדריד ושזה יהיה התגשמות של חלום.

את העובדה ששחקנים בורחים מפרגוסון (בקהאם, רוד) לטובת ריאל מדריד אתה יכול להפנות רק לזכות ריאל מדריד ולחובת המועדון שאתה כ"כ אוהד.

5. Sir Alex Las' Killa

אני לא יודע מה מיאטוביץ', קלדרון, שוסטר, הצוות המקצועי או אפילו השחקנים אומרים באמת לגבי המעבר של רונאלדו וזה גם לא העניין. העניין הוא שריאל מדריד כמועדון מדבר המון בתקשורת על רונאלדו. למה? כי ספקולציות גורמות לשחקנים להתערער בקבוצות, ואת זה גם ילד בן 6 יודע. לכן השמועות האלו מופצות בכוונה; היינצה חושב שהוא יתאים לליגה הספרדית, שוסטר טוען שהוא יתאקלם בריאל נפלא, קלדרון בטוח שריאל מסוגלת לרכוש את רונאלדו... קצת פתטי אתה לא חושב? וזה נמשך במשך עונה שלמה. בשלב כלשהוא זה כבר הופך למטרד, לא?

עד היום המשפט היחיד שרונאלדו הוציא מהפה שלו זה משהו בסגנון; טוב לי איפה שאני, אני אוהב את המועדון והמאמן אבל יש לי חלום לשחק בליגה הספרדית. זו הצהרה שהוא רץ איתה עוד מהעונה הראשונה, ואז יש לו כמובן את ההכחשה החודשית שלו שהוא חוזר ואומר שהוא נהנה ביונייטד. כמובן שאני לא תמים, בשלב כלשהוא הוא יעזוב, בגלל זה אני לא סוגד לו כאדם ובגלל כל אוהד יונייטד יעדיף ללבוש חולצה של סקולס (''אני רוצה לפרוש ביונייטד, זה המועדון שלי'') מאשר את שלו.

מעניין מאוד ששחקנים 'בורחים' מפרגסון רק כאשר הם יורדים לספסל, אתה לא חושב שזה צירוף מקרים? איזה אירוני זה ששחקנים שאחרי השיא מוצאים את עצמם מחוץ למועדון בגלל סיבות לא מקצועיות? ואיך יכול להיות שיונייטד זוכה בתארים בגלל שחקנים טובים יותר באותם תפקידים (רונאלדו, טבז)? איזה תסכול, ויקומו המלפפונים ויכו בגנן.

נערך לאחרונה ב: ‏1/6/08
  6. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

פורלאן כידוע נחטף מאנשי מידלסבורו בנמל התעופה. ואתה לא יכול להכחיש שהוא שוחרר ממנצ'סטר לפני שהגיע לשיא.
    ובקשר להגינות של ריאל: קלדרון הבטיח שהוא לא ינסה לרכוש את קון אגוארו.

7. REAL MADRID Member

משפט לאחר שקלדרון או שוסטר אומרים כמה לרונאלדו יהיה טוב במדריד הם אומרים שהם לא יפנו לשחקן תחת חוזה שלא מעוניין לעבור. העבודה היא שרונלאדו יכל להגיד אחת ולתמיד שהוא ממשיך במנצ'סטר יונייטד בעונה הבאה - הוא לא עשה את זה, והוא לא יעשה את זה בקרוב. אתה לא יודע למה הוא לא יעשה את זה? כי הוא נהנה מהעובדה שמדברים עליו בתקשורת ללא הפסקה.

רובן ככולן מהידיעות הקשורות ברונאלדו-ריאל מדריד מגיעות מהאנשים הסובבים את השחקן שאומרים שזה החלום שלו להגיע לריאל מדריד, שהמועדון הזה מתאים לו בלה בלה בלה. ריאל מדריד מצידה לא משחררת הצהרות. שוסטר בסה"כ אמר שרונאלדו יתאקלם טוב במדריד, זה לא סימן לכלום. מי שמעלה את העניין של רונאלדו כל הזמן זה המשפחה של השחקן, ה"מקורבים" שלו ואנשי מנצ'סטר יונייטד שמדברים ללא הפסקה כנגד ריאל מדריד.

קלדרון בטוח שריאל יכולה כספית לרכוש את רונאלדו, אלה הדברים שנאמרו. ד"א הם לא נאמרו ע"י קלדרון אלא ע"י אחד העוזרים שלו.

ריאל מדריד לא הייתה משחררת מילה אחת על רונאלדו אם רונלאדו לא היה מעוניין להגיע לקבוצה. קאקה הודיע שהוא נשאר במילאן וכך השמועות כלפיו פסקו. כל עוד רונאלדו משחק בתקשורת ומשנה את דעתו לגבי היונייטד כל 5 דקות השמועות לא יפסיקו. אתה מחפש מישהו להאשים, תאשים את רונאלדו. ריאל מדריד מועדון ששואף לטוב ביותר, כרגע רונלאדו הוא הטוב ביותר, אני מבטיח לך שאם זה היה הפוך היה קורה אותו דבר.

8. xavi6 Member

איזה אמסטרדם בראש שלך? אני גר בפ"ת, אני תימני, אני מסומם מאז שנולדתי, אני לא צריך אל אס די בישביל להיות דפוק, זה מולד. מסכן שכמותי.

אבל תודה על הדאגה, מייט!

אין כמו לראות את האוהדים האנגלים אחרי זכיה באיזה תואר. הם מאוהבים בתחת של עצמם כ"כ שאני בטוח שאם הם היו מחרבנים, הם היו אוספים את החרא של עצמם ומנסים למכור אותו בטענה שהוא עשוי מזהב.

נערך לאחרונה ב: ‏1/6/08
  9. REAL MADRID Member

וויגאן ובולטון מעוניינות באוואט

http://www.as.com/recorte/20080601dasdaiftb_15/C280/Ies/Bolton_Wigan_tienen_Aouate_agenda.Xxx

הAS מדווח על כך שדודו אוואט יעזוב את דפור לטובת הפריימר-ליג. לפי ה'אס' השוער הישראלי היה קרוב מאוד לחתום באחת מקבוצות הפריימר-ליג כבר בחלון העברות האחרון של ינואר אך העיסקה לא יצא לפועל בסופו של דבר. אוואט מתוסכל לאחר עונה קשה עם דפור כאשר במרכזה היה הסיפור עם גוסטבו מונואה, שוערה השני של דפור. אוואט נחוש בדעתו לעבור לאחת מקבוצות הליגה האנגלית כאשר וויגאן ובולטון הן המועמדות המרכזיתו לקלוט אותו. דפורטיבו כבר החלה לחפש שוער במקום אוואט כאשר המועמד המוביל הוא וערה של בילבאו בעונה החולפת דניאל ארנזוביה בן ה-28.

הוגו סאנצ'ז מועמד לתפקיד מאמן אספניול

http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/hugosanchez_ES.Xxx

אספניול מחפשת מאמן חדש במקום ארסנטו ואלוורדה שעזב את הקבוצה. אחד המועמדים למשבצת זו הוא הוגו סאנצ'ז. ע"פ דיווחים במקסיקו, מאמן הנבחרת המקומית היוצא, הוגו סאנצ'ז ישמח להתמנות למאמן אספניול ובכלל לאמן בליגה הספרדית. בין היתר צוין שהוא מעוניין שאספניול תהיה עבורו תחנת מעבר לקראת מעבר לאימון ריאל מדריד ביום מן הימים. סאנצ'ז כידוע שיחק בריאל מדריד במהלך שנות השמונים והתחילת שנות התשעים.

עוד קצת חדשות:

- המארקה: לאודרופ העוזב את חטאפה יעבור לאמן את פנאתינייקוס.
    - המארקה: מאמנה הטרי של סראגוסה, מרסליניו מעוניין בפאבלו אלברז, לפיטה ודושר לעונה הבאה.
    - האס: החלוץ האמריקני, אלדיטורה שהוזכר בהקשר של ריאל מדריד במהלך העונה קורב לחתימה בויאריאל.

10. תומר22 Member

שאפו לאלמריה הקטנה שגנבה לכולם מתחת לאף את הכישרון הארגנטינאי של אסטודיאנטס, פאבלו פיאטי. אלמריה תשלם תמורת מי שכונה כבר "מסי החדש" משהו בסביבות 7 מיליון יורו. פיאטי היה בחצי שנה האחרונה על הכוונת של קבוצות כמו יובנטוס, ויאריאל וולנסיה ונחשב לאחד השחקנים הצעירים הטובים בעולם.

כתבה גם באתר של "אס"

נערך לאחרונה ב: ‏4/6/08
  11. Pipe Member

ברצלונה גנבה ממנצ'סטר יונייטד את רונאלדיניו וצ'לסי גנבה את רובן. אני מסופק שאלמריה "גנבה" את השחקן הזה מיובנטוס.
    בעולם הקפיטליסטי והסקואטינג האינסופי של היום קבוצות נידחות כמו אלמריה פשוט לא גונבות כשרונות צעירים מתחת לאף של קבוצות כמו יובנטוס. לדעתי הוא הגיע לאלמריה כי:
    א. השחקן הזה הוא עוד ארגנטינאני שיבלע בלה ליגה ויובה לא חשבה שהוא שווה את הכסף.
    ב. ה"התעניינות" הייתה אלפטונית ולא התבטאה בהצעה כספית, אלא הסתכמה בשליחת סקאוט לצפיה בשחקן או כל דבר אחד בסגנון.
    ג. "מסי החדש" כנראה לא מאמין שהוא יוכל להתאים לקבוצות כמו ויאריאל או יובה ומעדיף "ללכת על בטוח" לקבוצה קטנה בלי לחץ ובלי יומרות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏4/6/08
  12. תומר22 Member

ההתעניינות בפיאטי, מצד יובנטוס וויאריאל לפחות, הייתה הרבה מעבר לאפלטונית וכבר דובר על הצעות קונקרטיות (כולל אישור רשמי של אחד מהמנהלים המקצועיים של ויאריאל). הגדולה של אלמריה הייתה בתיזמון ובעובדה שכל הדברים נעשו מתחת לפני השטח תוך ניצול שאננות מצידן של שאר הקבוצות.

אף אחד לא אמר לרגע שאלמריה ניצחה את הגדולות במאבק כספי (הצעה מול הצעה) או בקרב ישיר על ליבו של השחקן. פשוט פעולה מהירה ומדויקת של ראשי המועדון בזמן שכל השאר פשוט חולמים או נמצאים עם הראש ביורו.

נערך לאחרונה ב: ‏4/6/08
  13. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

בזמנו שמעתי גם על התעניינות של נאפולי. אלמריה בעיקרון צריכה להודות לכסף שנכנס מפיורנטינה (בין 12 ל-14 מיליון יורו) על פליפה מלו. רכש נהדר לקבוצה הזאת. שחקן שגם יתרום לה מקצועית בטווח הקרוב וגם כלכלית בטווח הארוך כשהיא תעשה עליו קופה יפה עוד כמה שנים.

14. xavi6 Member

קסארס שחקן ברצלונה תמורת 16 מיליון ותמריצים נוספים. קייטה, פיקה וקאסארס, כל השלושה יודעים לנגוח. זה מה שאני יודע, אם הם מתאימים לברסה...כל קשר בינם לברסה הוא מילדות, ואם לא-מקרי לחלוטין. הם אלה שיוציאו אותנו מהבוץ? שתי בלמים שחובת ההוכחה עדיין עליהם ואפריקאי שמתלכלך בבוץ? אני מחכה למחליף בצד ימין (כנראה אלבס שגם מנצ'סטר במירוץ אחריו. אוי וואי) ומחליף לדקו. האחרון דווקא כנראה יכוסה בידי חלב שסוכנו אמר שהוא ממש קרוב להיות סגור אצל ברסה. מחליחף לדקו? נצטרך לחכות ולראות. לא ראיתי אותו מספיק בישביל להחליט.

15. REAL MADRID Member

ההתנהלות הכלכלית של ברצלונה בקיץ הזאת מפתיעה מאוד. מוכרים שחקנים במחירים נמוכים יחסית וקונים במחירים גבוהים. ברצלונה של שנה שעברה לא הייתה משלמת על שחקן כמו קסארס 16 מיליון יורו. זה לא שאני מזלזל בשחקן, מאוד הייתי רוצה אותו בריאל מעדיף וריאל כבר הגיעה לסיכום איתו לפני מספר שבועות אבל העיסקה לא יצאה לפועל, פשוט אני לא מצפה מברצלונה לשלם עליו יותר מ-10 מיליון גג.