מכיוון שראמוס חוזר והקלטות שמראה בבירור את הכניסה של טורס בריאל החליטו לערער רק על הצהוב של גוטי. הוועדה דחתה את הערעור.
השאלה אם ריאל יחליטו לערער שוב. רק לפני כמה דקות ראיתי ראיון עם גוטי שהוא אומר שהעדרות שלו נגד סנטאנדר זאת בושה.
האם מוריינטס חוזר למדריד? לא. לא מדובר בחזרה למדים הלבנים של ריאל, אך הרגיעו את עצמכם, לא מדובר גם באתלטיקו מדריד. חטאפה מעוניינת לצרף לשורותיה בעונה הבאה את פרננדו מוריינטס, אותו מוריינטס שכבש את השער השלישי והמכריע בניצחון ולנסיה 3-1 את חטאפה בגמר הגביע האחרון. חטאפה שרוצה להתבסס כקבוצה בחירה בספרד מתכוונת להציע לחלוץ בן ה-32 לעבור לשחק במדיה הכחולים. http://i.a.cnn.net/cnn/2006/SPORT/football/11/10/spain.raul/story.morientes.Xxx
באימון הבוקר במאיורקה , וארלה ובאיסטרוס התקוטטו. חבריהם לקבוצה מיהרו להפריד ואח"כ זה עבר לעימות מילולי קטן.
האס הספרדי מדווח שאייאקס רוצה את פרננדו יורנטה מבילבאו כמחליפו של הצייד בקבוצה. עוד נרשם כי אייאקס תצטרך לשלם, אם תרצה לרכוש את החלוץ, 30 מיליון אירו. בכל מקרה בילבאו טוענת כי הוא לא ישוחרר.
רוב המחירים וחלק נכבד מהפרסומים שיוצאים מבית הדפוס של הASS שווים ערך לתרגום של שם העיתון באנגלית. בכל אופן, המחיר המפוצץ הוא לא יותר מאמצעי מיקוח. אין לי ספק שבמידה וימכר, הסכום ינוע בסביבות ה10-15 מיליון יורו טופס. אגב, זה לא יהיה אירוני אם הנטלאאר ימכר בסכום נמוך מזה שיעלה לרכוש את המחליף שלו? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
ויאריאל מחתימה מבארסה את אדמילסון.יכול לעזור לקישור ולהגנה.אולי. הברזילאי עבר כבר את הבדיקות הרפואיות.
קצת חדשות ויאריאל המארקה מפרסם שסול קמפבל, שחקנה בן ה-33 של פורטסמות' יעזוב את הקבוצה בסוף העונה ויצטרף לצוללת הצהובה שתשחק בעונה הבאה בליגת האלופות. קמפבל כזכור קיבל הצעה מויאריאל להצטרף לשורותיה כבר ב-2006 כשעזב את ארסנל אבל הבלם האנגלי העדיף לעבור לפורטסמות'. ויאריאל שהעפילה אל שלב הבתים של ליגת האלופות מתכוונת להתחזק מאוד הקיץ כשברצלונה להביא כישרונות צעירים לצד שחקנים בעלי ניסיון במפעלים האירופאים. המארקה טוען שקמפבל כבר דיבר עם מאמן פורטסמות' והודיע לו שבקיץ הוא מצטרף לקבוצה של פלגריני, לדבריו הוא מעוניים לשחק בצ'מפיונס ליג לפני שהוא מסיים את הקריירה. כידוע בויאריאל משחקים כיום גם רוברט פירס ופסקואל סיגאן ששיחקו עם קמפבל בארסנל לפני מספר שנים. אספניול האס מפרסם היום שאספניול מעוניינת להחתים את שוער רוסאריו הארגנטינאית כריסטיאן אלבארז. אלבארז בן ה-22 שעשה העונה קפיצת מדרגה רצינית ביכולתו, משך את עינייו של המנהל הספורטיבי של אספניול פאקו הרארה שפתח במו"מ עם רוסאריו. באספניול מקווים שהמו"מ יגמר לחיוב כבר בשבוע הבא. מקסי רודריגז, אחד מהארגנטינאים של אתלטיקו מדריד תיאר את אלבארז "הוא נתן עונה מצוין בקלאוסרוה, הוא מהיר, חד ומלא רצון להצליח". במידה שהעיסקה אכן תושלם זה יהיה סופו של קמאני בקבוצה, קמאני נחוש לעזוב בעונה הבאה. טוטנהאם כבר הביעה עניין בשוער אך קמאני מעדיף את ולנסיה או מנצ'סטר יונייטד.
קמפבל עשוי להיות רכש מאוד חיוני עבור ויאריאל. הקבוצה כידוע תשחק בעונה הבאה בליגת האלופות, ותתחייב להתחזק במקומות הנכונים בכדי ליצור יותר עומק בסגל. ראינו מה קרה לסביליה שלא התחזקה מספיק בקיץ שעבר ובשל כך עומס משחקי הצ'מפיונס+הליגה השפיעו עליה בצורה שלילית. אני סבור שאחד(או אפילו שניים) מבין ארבעת הבלמים של הצוללת יעזוב. גונזלו וגודין שתפסו את המקום לסיגאן ופונאטס ראוים להישאר. במידה ויועזב אחד מהבלמים, סביר להניח שיהיה זה פונאטס. גונזלו וגודין גילו תיאום נפלאה יחדיו מאז החל פלגריני לתת להם את המפתחות, אך שניהם צעירים מידי בכדי לסחוב את הקבוצה בשתי מפעלים. שחקן בדומה לקמפבל יוסיף הרבה ניסיון וכוח למרכז ההגנה. ההתעניינות של אספניול בשוער הארגנטינאי נובעת כמובן מההנחה שקאמני עשוי לעזוב בקיץ הקרוב. אחרת אינני רואה שום סיבה לחיפוש אחר שוער חדש לקבוצה. שמעתי מעט על מאוד על השוער הארגנטינאי כך שאמנע מלהביע את חוות דעתי עליו. בכל אופן, במידה ויעזוב קאמני, מאחל לו את כל ההצלחה שבעולם. הקמרוני בהחלט ראוי להיות קבוצה יותר גדולה לאחר שהוכיח את עצמו מעל ומעבר מדי אספניול. --------------------------- מגנה של אלמריה, פליפה מאלו המצטיין, כך טוענים המארקה והאס, סיכם את תנאיו בפיורנטינה תמורת 13 מיליון יורו. עדיין אין הודעה רשמית על חתימה של השחקן בקבוצה האיטלקית, אך מדווחים שהמגן כבר רגל וחצי במועדון האיטלקי.
לי נראה יותר הגיוני שאלבארס יהיה שוער שני בעונה הראשונה שלו באירופה , אולי בקבוצה יותר קטנה מאספניול הוא יכול להיות ראשון , הנעליים של קאמני במידה ויעזוב גדולות עליו. שוער לא רע , אבל יש לא מעט שוערים יותר טובים ממנו בארגנטינה , כנראה המחיר הנמוך שלו משחק פה תפקיד. בקשר לויאריאל אני מסכים עם sergio ramos , פואנטס המגעיל (דעה) צריך ללכת בעוד גונסאלו רודריגס מראה יכולת גבוהה ויכול להגיע לרמה הרבה יותר גבוהה במידה וישאיר מאחור לגמריי את טראומת 2 הפציעות החמורות. גם גודין אני מאמין שישתפר עם הזמן.
הוספתח בסוגריים "דעה" בגלל שההערה שלי נובעת מהרושם שקיבלתי מהראיונות שהוא נותן לתקשורת , שחצן מגעיל , בנוסף שחקן מלוכלך בלי הרבה כדורגל.