זה מה שאמרו בווטבול סטודיו אתמול בהולנד. שתי אפשרויות: ואן ניסטלרוי למילאן, הצייד לריאל מדריד. הצייד כבר בשבת טס לברצלונה. מבולבלים ? גם אני..
מריו גומז לברצלונה ? התיקשורת הגרמנית והספרדית מדווחות אפילו שיש לגומז כבר חוזה בברצלונה לעונה הבאה. חלוץ שטוטגארט ונבחרת גרמניה שזכה בעונה שעברה בתואר שחקן השנה בבונדסליגה כבש העונה כבר 15 שערים ( ב 20 משחקים) ובישל עוד 5, באלופות כבש גומז 4 שערים ב 3 משחקים. לפי התיקשורת הספרדית דורשת שטוטגארט לא פחות מ 50 מיליון יורו עבור גומז. העיתון הספרדי "ספורט" טוען ששטוטגארט השתגעה. מארקה רושם שאף אחד לא ישלם את הסכום האסטרונומי הזה. אתר האינטרנט mercafutbol.com מכנה את הדרישה של שטוטגארט כסקנדל. http://www.mercafutbol.com/noticias.asp?ct=372&nt=43064 לצד בארסה מתעניינות בשחקן גם מילאן, ריאל מדריד, צ'לסי ויובנטוס. גומז עצמו כבר הצהיר שהוא מוכן לעזוב את שטוטגארט שנה אחת לפני שתיכנן רק עבור המועדון האהוב עליו ברצלונה. צריך לציין שאבא של גומז הוא ספרדי ומשם השם מריו גומז. בקרוב כל הספרדפולים יזכו לראות אותו בקרוב, קרוב מאד. מה שלי לא ברור, איך אמור גומז להשתלב בבארסה עם מקבץ הכוכבים בהתקפה שיש לה + קרקביץ ובוייאן הצעירים ( מסי, רונאלדיניו שכנראה יעזוב, הנרי, אטו וכו). בכל אופן מעניין.
לירן, היתבלבלת טיפה, קרקיץ' בויאן זה אותו שחקן. היתכוונת לג'יו ובויאן. לדעתי רונלדיניו יעזוב בקיץ, ויש סיכוי לא רע שג'יו יושאל לפי איך שהוא משחק בינתיים. יש מקום למריו גומז, אבל חשוב לציין-בתור מחליף לאטו. בברסה הוא לא יהיה הכוכב, הוא יהיה מחליף כנראה. 50 על מחליף? זה שווה תגובה בכלל?
אם בארסה רוכשת את גומז אז זה אומר שגם הנרי או אטו לא ישארו. כל דבר פרט לזה הוא : א. מהלך טיפשי ב. אשליה ג. מהלך כדי לגנוב לריאל את השחקן הנחשק ביותר על המאמן שלה. תבחרו מה שבא לכם, כי מחוץ זה שום דבר לא הגיוני כאן.
שמועה: בפגישת מנהלים בברצלונה לאפורטה הודיע שרייקארד יעזוב בסוף העונה, גווארדיולה יתפוס את מקומו, ולואיס אנריקה יחליף את האחרון בבארסה ג'.
ספוקלציות , ספוקלציות , ספקולציות לא בא בתלונה כלפי מישהו כאן, המטרה של האשכול הזה היא לספר על שמועות/חדשות/העברות אבל עצם זה שגם הונטלאר וגם מריו גומז מוזכרים כאן כאילו עוד היום הם חותמים על חוזה בברצלונה מעלה תמיהה לגבי האמינות של הידיעות האלה, כנ"ל לגבי העניין של רייקארד וגווארדיולה. אבל אם להתייחס ברצינות ובאמיתות לדברים שעלו כאן, אז אני לא חושב שחלוצים הם מה שברצלונה צריכה. שלאפורטה ורייקארד(כל עוד הוא כאן) יתחילו לגשש בענייני הגנה, לא הייתי מתנגד לראות מגן ימני ובלם מהשמות הגדולים במקום זאמברוטה שיעזוב למילאן וכרוטציה למיליטו ופויול (אם הבנתי נכון, עסקת גראיי נפלה)
http://www.sport.es/vivo/recursos/fotos/foto_279/foto_279027_CAS.Xxx לפי 'ספורט' הקטאלוני דני אלבס יחתם לחמש שנים בברצלונה אחרי שסיכם בקבוצה.
אגב חברים , הדיון הזה מיועד לשמועות על כל הליגה פרט לאלה שיש להם דיון משלהם (כמו ברצלונה,ריאל,סביליה,אתלטיקו וולנסיה) .
הוא פשוט העתיק מפורום מתחרה שכולם מכירים, כמו כול אחד אחר פה. אין כבוד, זה דוחה. אנחנו צריכים שחקן יעיל בהתקפה. לא הייתי אומר "קראק" כמו שכולם רוצים לראות, אפשר לחסוך המון כסף ולישפוך יותר אהבה על הבחור בן ה-17 שקוראים לו בויאן, הוא מספיק לי יותר מכל קראק שנביא, גם אם קוראים לו כ.רונלדו. לא שמעתי שמועות שעיסקת גראי נפלה, ואם הוא יבוא אני אהיה מרוצה שיש אופצייה רביעית\שלישית בספסל. לגבי אלבס-אני אשמח לראות אותם מיבבים בגלל החורים שהוא יעשה במידה והוא יגיע, רק שתראו כמה בלאטי היה מדהים לידו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx לואיס אנריקה עוזר מאמן בברסה ב', המאמן של ברסה ב' הוא פפ. לואיס אנריקה יהיה יותר ממאמן ברסה ג', לדעתי עוזר מאמן אפילו מאלה שמדברים מאחורי הקלעים. אין יותר טוב ממנו, גם לא קרויף. קרויף סתם ברברן שלא יודע את מקומו בברסה, אני מעדיף שלואיס אנריקה יהיה שם מאחורי הקלעים, או קרוב לקווים עם גורדיולה, למרות חוסר הניסיון שיש לשניהם מאחורי הקווים, אולי הם יחדירו בשחקנים הבכיינים שלנו משהו שהם שכחו כשהם הגיעו למועדון-את האווירה, את משמעות הסמל שהם נלחמים בעבורו ויבינו שבישביל לנצח צריך להלחם. הלוואי. עריכת מנהל: למרות שהתפתח כאן דיון נחמד, זה לא המקום. לברצלונה, לריאל מדריד וגם לסביליה יש דיון משלהן.
אין בארסה ג'.לא נראה לי שהיא תיווצר מחדש,כי היא התאחדה עם בארסה ב' והנוער. לוצ'ו מתאים לבארסה ב' כמו פפ לבארסה ב'.שני הקפטנים האחרונים שפרשו בקבוצה אחת,זה טוב מאד.
ולאלה שעדיין לא הבינו , כל הידיעות על ברצלונה , ריאל ,ולנסיה ,סביליה ואתלטיקו בדיון שלהם , כאן זה דיון על יתר הליגה.
כמו בכל יום שלישי, התכנסה הוועדה האחראית על המורחקים בליגה הספרדית. 12 שחקנים צברו כרטיסים המונעים מהם לשחק במחזור הקרוב. מיגל טורס (ריאל מדריד), דיאגו לופז (ויאריאל) ומאטוזלם (סראגוסה) ספגו כרטיס אדום. גוטי (ריאל מדריד), דויד סילבה (ולנסיה), פולי (רקראטיבו), מנואל פאבלו (דפורטיבו לה קורוניה), נאצ'ו מונראל (אוססונה), מריאנו פאבונה (בטיס), גארסיה קאלבו (ויאדוליד), הנוק גויטום (מורסיה) ואלברט קורטס (אלמריה) מוצהבים.