דווקא קבוצה שנבנתה עם שחקנים מבטיחים וכולם הימרו ובצדק שהיא היא הולכת לאיים על המקום הרביעי המוביל לאירופה , אבל לא מצליח להתחבר שם שום דבר . אסור שמועדון כמו סארגוסה ירד ליגה , זה מכה לליגה .
כן, מכה לליגה, אבל אבל עזרה ענקית למדינות אפריקה ולשחקנים אחרים שסובלים מגזענות כאשר מגיעים לרומארדה. מדוע שחקן צריך לבוא לשם ולקבל נהמות? מגרש שכזה מתאים לליגה אף יותר נמוכה, ויותר נכון להגיד-אוהדים שכאלה. סרגוסה לא עושה כלום נגד הדבר הזה, וזה משהו שעוד יותר מבייש ומוריד מהסימפטיה הקטנטנה שהייתה לי אליה. אם היא תרד ליגה, אני יזיל דמעה, מאושר, מאושר שהליגה הרוויחה והאנושות יכולה להיפטר מעוד דבר כה מגעיל בעולמנו. אני בכוונה יתעקש ויזיכר את הדברים האלה, כי אין דבר יותר מגעיל בכדורגל מאשר הדברים האלה, ושום קבוצה בעולם, ושום משחק בעולם לא יותר חשוב מהנקודות האלה.
חדשות * אתלטיק בילבאו: ייסטה, אצ'ברייה ואורטיז ייעדרו מהמשחק נגד ויאדוליד. שלושת השחקנים ספגו את הצהוב החמישי שלהם העונה, וזה יימנע מהם לקחת חלק בקרב התחתית החשוב. "יש לנו סגל חזק ואנחנו נסתדר", אמר המאמן חואקין קאפרוס. אצ'ברייה אגב שיחק את משחקו הראשון בשנת 2008. http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/yeste131107_ES.Xxx * אספניול: לואיס גארסיה:"אספניול נתנה לי הכל". חגיגות באספניול לאחר הניצחון הראשון של הקבוצה מזה כמה מחזורים. השחקן שניצח את וולנסיה עם צמד במחזור הקודם, מבסוט בקבוצתו. "אני הולך לברנבאו שמח כדי לייצג את המדים של אספניול שנתנתה לי הכל. יש לנו מטרה ברורה וזה להגיע לגביע אופ"א". השחקן הוסיף:"אני כבר שלוש שנים באספניול ואני מרגיש מאוד מזוהה עם התרבות של אספניול. אם ירצה השם אני אמשיך כאן עוד הרבה שנים". השחקן עבר את רף 50 השערים שהציב לעצמו כמטרה, ופירגן גם לשאר. "זה לא שאני ניצחתי את וולנסיה, זה כולם בייחד, היינו מאוד חזקים בהגנה ויצרנו מצבי הבקעה. אנחנו מסוגלים לנצח כל קבוצה", סיים. http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/luis_garcia010308_ES.Xxx * סנטאנדר: מרסליניו לשחקנים - "בואו נעשה את המקסימום". אחרי תקופה לא טובה ראסינג חזרה לנצח בליגה(1-0 את ויאדוליד). הניצחון השאיר את הקבוצה במאבק על גביע אופ"א והיא עלתה למקום השישי. "ניצחנו אומנם מגול עם הרבה מזל, אבל שלטנו לכל אורך המשחק וחזרנו לשחק טוב אחרי תקופה לא טובה, אני מצדיע לשחקנים. הצוות חייב להאמין בעצמו ואנחנו מסוגלים להגיע לאירופה בתום העונה. אנחנו ננסה לתקן את המצב גם דרך גביע המלך", אמר.
יכול להיות שקארלוס קמני כ"כ רוצה לעזוב את אספניול שמחפש מחליף בעצמו? כי המועמד החדש, אונובו מנבחרת גבון זה חבר שלו.
הוא סובל שם מהרבה גזענות לפי מה שראיתי בסירטונים שונים ביוטוב, מהקהל שלו. אני לא בטוח שהוא מאושר שם. ובכלל, שוער מדהים, הוא צריך לחפש לעצמו קבוצה אחרת, ברמה הטובה בעולם.
נכון לעכשיו טוטנהאם ואטלטיקו. אבל זה השער שתמיד עיצבן אותנו ואם הוא יתפוס את המקום של רוברטו, הוא יעצבן אותנו עוד יותר.
הם תמכו ותומכים בממשלה, הם לא ממש נלחמים בישביל עצמאות, איזה מין קטלונים הם? הם רואים עצמם כאזרחים ספרדים ורק אח"כ קטלונים. גם ולנסיה לובשת את סרט הקפטן של קטלוניה, אבל מעבר לזה אין סממנים שקשורים לקטלוניה. שתעשה את זה, הם עדיין עובדים על עצמם ומזייפים לעולם.
יש חשש במועדון שיותר אוהדים יעזבו מאשר יצטרפו בגלל המהלך הזה. אבל מה לנו ולפוליטיקה הספרדית? לא הלכת רחוק מדי עם ההזדהות שלך עם ברסלונה?
הדבר היפה בברצלונה, אבל הדבר היפה באמת בברצלונה, זה ההיסטוריה והפוליטיקה שעשו אותה ליותר מסתם מועדון. מתי תביניו שג'וגה בוניטו וכול החרטות האלה לא באמת היופי האמיתי של ברצלונה? מתי תביניו ש"יותר מסתם מועדון" זה לא בגלל רומריו, קרויף, רולנדיניו, רובילדו או כל קופיף ברזילאי אחר?