אחלה של תוספת לסגל בשביל כל קבוצה בעולם, כמובן לא בתור שחקן הרכב אבל כמחליף ראשון או שני הוא יכול להועיל מאוד
שונא אותה, מתעב אותה, אבל היא כמו נשים-אי אפשר איתה, ואי אפשר בילעדיה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx עונה שלמה בלי ריאל\ברסה בליגה הספרדית זה לא אותו דבר, פשוט לא אותו דבר. אתה התחלת לאהוד בגלל שחקן מסוים, ולכן קל לך לאהוב קבוצות אחרות, אני לא התחלתי לאהוב את ברסה בגלל שחקן מסוים, התחלתי לאהוד אותה כי הייתי ילד טיפש בן 4 שראה משחק ואהב את הצבעים של הקבוצה שקיבלה 4 ממילאן. לאחר מכן ככל שגדלתי היתאהבתי בהיסטוריה, בכדורגל, והקבוצה מיבחינתי מעל הכל, לא השחקנים. אתה נגעל? לי יש קבוצה אחת, לך יש 30. הלכתי להקיא, אתה מוזמן להיצטרף. שעבדתי בביטוח לאומי פיטרו חוקר כמה ימים לפני שעזבתי, אם אתה רוצה אני יכול לארגן לך איזה ראיון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx אני מדבר על השנה הזאת. כמובן שנהנתי לראות שנה שעברה את סרגוסה, אבל עדיין בליבי שנאתי אותם, ולא היה אכפת לי איזה כדורגל הם מציגים. דור, אני יודע שהקהל זה לא הכל ושאף קבוצה לא מתחילה עם 1-0 בגלל הקהל, אבל הקהל הוא כוח ענקי, בעיקר פסיכולוגי על השחקנים. בכדורגל פסיכולוגיה זה דבר מאוד חשוב, ואוהדים הם הדבר היחיד שבאמת יכול להשפיע על המגרש גם כשהם לא על המגרש. ללא האוהדים הקטלונים של ברצלונה שראו בה כצבא שלהם, ברצלונה לא הייתה כזאת גדולה, ללא האוהדים הנאמנים של ריאל-גם ריאל לא הייתה כזאת גדולה, וגם ללא האוהדים של בילבאו, הם היו ממזמן יורדים ליגה ולא חולקים בכבוד עם ברסה וריאל להיות הקבוצה היחידה שלעולם לא ירדה ליגה. יש קבוצות שהאוהדים החזיקו, ויחזיקו בעתיד, כמו לידס שגם בליגה שלישית האוהדים באים ליתמוך. בילעדי האוהדים האלה לידס הייתה היום נופלת הרבה יותר למטה ולא מוחקת מינוס 15 נקודות ועולה לצמרת הליגה השלישית. הרבה זמן לא היתעדכנתי מה קורה עם לידס, אבל אני לא רק חושב, אני יודע שהם יחזרו, ובעיקר בגלל האוהדים, כי שחקנים\נשיאים\תארים\כל מה שמסביב תמיד יבואו וילכו, אבל האוהדים האמיתיים ישארו תמיד.
הבלאגן חוגג בסראגוסה. אחרי שפיטרו את ויקטור פרננדז הגיע אנדר גריטאנו, שחקן עבר של הקבוצה. גריטאנו החזיק מעמד 8 ימים, כולל ניצחון בליגה על מורסיה, אבל החליט להתפטר כי ההנהלה, עפ"י הדיווחים, לא הסכימה לבקשתו להיפטר מאנדרס ד'אלסנדרו שיוצר בעיות חברתיות בקבוצה והיה מעורב כבר במספר תקריות העונה. לזה תוסיף את העובדה שההנהלה לא איפשרה לו לעשות רכש בחלון ההעברות הנוכחי (רצה לצרף בלם) ותקבל מאמן שלא מוכן להיות בובה של ההנהלה ומוותר על הזדמנות חייו למען עקרונות. מי שמונה במקום גריטאנו כמאמן השלישי של סראגוסה העונה הוא חבייר אירורוטה, שאימן בעבר את סלטה ויגו וזכה באליפות עם לה קורוניה לפני 8 שנים.
שובו של אחד המאמנים הגדולים שידע הכדורגל הספרדי, הלוואי ונירא את אירורטה של דפור, ולא את אירורטה של בטיס. אני מאמין בו. תגידו, מישהו יודע מה קורה עם מטוזלאם? הבן אדם לא משחק מאז שטורה ימח שימו כמעט גמר לו את הקרירה, אנחנו מפסידים שחקן נפלא בליגה.
עזוב את ריקלמה בן ואל תענה ככה אתה תגרור עוד תגובות שלו, תן לנו להישאר עם הדעות המוזרות שלנו. אנחנו אנטי כדורגל והוא המציא את הג'וגה בוניטו (איזה שם דוחה) ורק לשם הבהרה קטנה ריקלמה-יא יא טורה מכיר את מטוזאלם עוד לפני שהוא שמע על ברסה, הם מכירים מהליגה הרוסית אם אינני טועה (או ליגה אחרת אני באמצע "גיבורים" ואני לא יכול להיתרכז http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx) ובאחד מהאירועים של הליגה יא יא טורה בחר במטוזאלם לשחקן המצטיין של העונה. אחרי המשחק יא יא טורה נכנס לחדר הלבשה של סרגוסה והיתנצל בפני השחקנים על הפאול הקשה והלך למטוזאלם להיתנצל בפניו וגם היתנצל בראיון. הם חברים, לא חברים הכי טובים, אבל חברים, הם מכירים עוד לפני שהם הגיעו לליגה הספרדית,אז אתה יכול להמשיך ולברבר עד מחר שהוא שחקן מגעיל,אתה לא אוביקטיבי(ועוד אני וYYY לא אוביקטיבים, יש לנו משהו נגד מטוזאלם) עוד שניה תגיד שמה שהוא אמר לז'וניניו בליגת האלופות היה בגלל שהוא שונא לבנים. איך אמרת לי אז ריקלמה, באסטה?
טורה אחד השחקנים ההוגנים בליגה, מגעיל אותי שאומרים לו יימח שמו בגלל פעם אחת שהוא התחרפן על מישהו שנכנס בו בצורה לא ספורטיבית
1. אל תקרא לי ריקלמה. ברוך השם יש לי שם, וקוראים לי עמי. 2. לא חידשת לי כלום, אני יודע שטורה ומטוזלם חברים, ושטורה בחר בו כשחקן העונה, נו אז? 3. על תדבר בשמי, לא אמרתי שטורה שחקן מלוכלך, אמרתי שהוא עשה עבירה מלוכלכת על מוזלאם ש-3 חודשיים פצוע בכלל הכניסה המכוערת של טורה. 4. אתה עוד ילד חמוד, כדאי שתכבד אנשים גדולים מימך ואל תיתחצף. מטוזלאם אולי גם עשה עבירה מכוערת, אבל טורה המשיך לשחק באותו זמן, מטוזלאם מאותו משחק פצוע עד היום.
אין קשר חזק לא חזק, העבירה של טורה הית הרבה יותר מכוערת, מסוג העברות שגומרות קריירה, ואין פלא שמטוזלאם לא החלים עד היום, בשנייה שזה קרה ידעתי שזה פציעה ארוכה מאוד.
טוב מאוד, עכשיו כול שחקן שרוצה לבנות כוח הרתעה ישבור לשחקן רגל. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx עם זה היה ההפך, לא הית מדבר ככה, והאמת שלא שמתי לב, דיארה העביר לטורה שיעבור בסופר-קלסיקו.