חדשות, שמועות והעברות07/08

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Pipe, ‏22/6/07.

1. Sergio Ramos Member

2. Raulito Madridista

מאחת הקבוצות מהמהנות לצפייה בעונה שעברה, קבוצה שסיימה במקום השישי ועלתה לגביע אופ"א לאחר הרבה שנים, הפכה סראגוסה לקבוצת תחתית. היא יותר מדיי זמן ללא ניצחון. שום דבר לא עובד שמה פרט לדייגו מיליטו. בהנהלה נתנו למאמן מספיק צ'אנסים. עם כל האהבה של הקהל של סראגוסה לויקטור פרננדז, הוא נכשל בגדול העונה. מועדון כמו סראגוסה חייב להיות רחוק מהתחתית.
    ההחלטה מוצדקת, אני מקווה שימונו מאמן בעל-שיעור קומה. ויסנטה דל-בוסקה וחאבייר קלאמנטה מועמדים. בשביל המועדון עדיף שימונה הראשון, לטעמי הוא לא מספיק מוערך. נכון שבריאל היה לו את הסגל הטוב ביותר, אבל לא כל מאמן היה מתמודד עם כמות כזאת של אגו וזוכה בשתי אליפיות אירופה ו2 אליפיות ב-4 שנים.

3. xavi6 Member

שירקבו הם והקהל המסריח שלהם. שיגידו תודה שהם ראו גאונים כמו סאביו ואיימאר ויאללה, שיחזרו לתחתית, שם מקומם של קהל גזען ומגעיל.

נערך לאחרונה ב: ‏15/1/08
  4. RubberSoul Member

וחיזוק לדברים שמעלי,
    איך אומרים?שירדו מתחת לקו השחור.
    הייתי מסלק משם את איימאר,אז'לה דאלסנדרו ומיליטו ומציל אותם מהקבוצה הזו.

5. Raulito Madridista

חארקה מתקרב לטוטהנאם?
    http://www.as.com/recorte/20070921dasdasftb_78/C280/Ies/20070921dasdasftb_78.Xxx
    דניאל חארקה, בלמה הקטלוני המצטיין של אספניול, יינהל משא ומתן עם טוטהנאם האנגלית, כך מפרסם העיתון 'טיימס' באנגליה.
    האנגלים מעוניינים לרכוש מיידית את הבלם, שיישפר את החלק האחורי של טוטהנאם, לפי הסטט' - ההגנה השנייה הכי גרועה בפריימרליג(ספגה 40 שערים ב-22 משחקים).
    חואנדה ראמוס שמכיר את חארקה מהליגה הספרדית בתקופה בה אימן בסביליה, רוצה שחארקה ולדלי קינג שחזר מפציעה ארוכה, ירכיבו מרכז הגנה טוב יותר שייאפשר התקדמות בטבלה.
    * קשה לי להאמין שאספניול תמכור את אחד מעמודי הטווח שלה. זו תיהיה טעות.

6. riquelme1 Member

בושה וחרפה, ההודעות שלך ושל ההוא למעלה(שכחית את שמו). תגיד, אתה אוהב עוד קבוצה בליגה הספרדית חוץ מברצלונה?

סארגוסה אחת הקבוצות הסימפטיות בליגה הספרדית, שמשחקת כדורגל אטרקטיבי, העונה היא במשבר, אבל היא קבוצה עם פוטנציאל אדיר שמקדמת את הליגה הספרדית עם שחקנים איכותיים כמו: איימאר, אז'אלה, ד'אלסנדרו, אולביירה, זאפטר, דיוגו, מטוזאלם. הליגה צריכה את סארגוסה בצמרת.

לשנאות קבוצה בגלל שאהודים שלהם פעם שעגו לעבר אטו, פשוט לא מובן.

7. RubberSoul Member

אבל אם ריקלמה היה שחור והיו עושים לו מה שעשו לאטו?
    מאיפה הבאת את המסקנות האלו?ומתי סראגוסה היתה קבוצת צמרת מובילה?מקום שישי זה המקום הכי גבוה שהיא יכולה להגיע אליו...

8. riquelme1 Member

מה הקשר? אוהדי ויאריאל שרקו בוז לריקלמה אחרי שנתן לה את התקופה הכי טובה של הקבוצה בהיסטוריה, ואני עדיין אוהב את ויאריאל, ופשוט מסמפט את אוהדייה. מצידי שאוהדי סארגוסה ירביצו לו, ואני עדיין יאוהב את הקבוצה.

מקום 6 נחשב צמרת, סארגוסה בעונה שעברה היית אחת הקבוצות הטובות בפיירמרה, עם כדורגל נפלא, יש לה סגל שחקנים מצויין, למה אתה כול כך שונא אותה ורוצה שירדו לקו ''השחור''?

9. Engonga Member

אני לא חושב שהם דיברו על איכויות, אלא על הקהל הגזען שלה..ומה שנכון נכון, לקבוצה עם קהל עלוב כזה מגיע לסבול.

10. תומר22 Member

עזבו אתכם מהקהל של סראגוסה. מה אתם אומרים על המחליף של ויקטור פרננדז? ההנהלה מינתה את אנדר גריטאנו, שחקן העבר של הקבוצה שפרש ב-2002, כמאמן החדש.

11. xavi6 Member

אתה יודע מה יותר בושה? שאתה עדיין לא יודע את השם שלי. זה יותר בושה.
    לקהל כמו שיש לסרגוסה לא מגיע בכלל קבוצת כדורגל, שיחזרו לאיטליה של מוסוליני או לגמרניה של הטלר, מגיע להם שירקבו מתחת לקוו האדום וירדו לסגונדה. הקהל עושה את הקבוצה, אל תטעה, לא הקבוצה את הקהל. ללא האוהדים הקטלונים הישנונים ברצלונה לא הייתה נהפכת לברצלונה, ללא האוהדים של ריאל שחולי כדורגל ריאל מדריד לא הייתה עולה, ללא האוהדים של סיביליה הפיחואן היה עוד תחנה עלובה עם קבוצה עיקשת אך קלילה. סרגוסה משחקת רע, ויש לה חרא של קהל-שידחפו אותם ואת הכדורגל ה"סימפטי" שאם אעלק מציגים עמוק עמוק לתחת וישירות לסגונדה.

נ.ב
    מה ציפית? שאני יאהב אותם אחרי שנהמו לעבר אטו? או מה בידיוק חשבת, שאחרי המשחק "ידידות" ספרד-אנגליה הדעה שלי על הקהל הספרדי תהיה טובה? באמת לא מובן...אתה כנראה קשה הבנה.

נ.ב2
    אני לא אוהב אף קבוצה כי הם יריבות של ברסה, איך לעזאזל אני יכול לאהוב אותם?! אני אוהד ב-ר-ס-ה. לא ולנסיה, לא את', לא מיורקה, לא ויאריאל, לא אספניול, לא סיביליה, לא סרגוסה, אף אחד, שמצידי כולן ירקבו בגיהנום, שישאירו לי את ריאל שיהיה מעניין ומצידי שיחליפו את כולן כל עונה.

נערך לאחרונה ב: ‏16/1/08
  12. riquelme1 Member

אז אתה לא אוהב ליגה ספרדית, אתה סתם אחד שאוהד את ברצלונה.

שכולם ירקבו, וישאירו רק את ריאל, לפי מה שידוע לי הקבוצה הכי שנואה על אוהדי ברצלונה היא ריאל, לא?

אני אוהד ברצלונה מתקופת רונאלדו, אני זוכר את עצמי כילד מעריץ את רונאלדו וצוהפ בערוץ 5 צופה במשחקים של ברצלונה, נו אז? אני מסמפט את הרבה קבוצות בליגה הספרדית, כי אני אוהב את הליגה, וחשוב לי ההצלחות שלהם באירופה, ואני גם אוהב את נבחרת ספרד. בדרך כלל מי שאוהד קבוצה ממדינה כלשהי, גם מעריץ את הליגה והנבחרת, אתה נירא אחד שחוץ מברצלונה שכולם ימותו מצידך. אני נגעל מהגשה הזאת.

עליתי עלייך, אתה אנגלופיל!

13. Raulito Madridista

ירדן, על השינאה שלך לגבי סראגוסה אני לא אתווכח איתך, כי זכותך לא לחבב אותם ו'לאחל' להם מה שבראש שלך.
    מצד שני, היו 2 נקודות מאוד לא מדוייקות שלך.

העונה הכדורגל של סראגוסה פחות טוב ופחות אטרקטיבי. אני מדבר על השנה שעברה, בה הקבוצה של ויקטור פרננדז הייתה אחת הקבוצות המהנות בליגה. היא כבשה הרבה שערים, שיחקה פתוח והצליחה להתברג במקום השישי שהוביל אותה לגביע אופ"א. היא כבשה 55 שערים - ההתקפה החמישית בטיבה בליגה.
    מה שהיה באמת יפה בכדורגל של סראגוסה זו הנעת הכדור שבנויה על מסירות קצרות בין השחקנים. המגנים היו עושים יותר התקפה מאשר הגנה - דיוגו היה מבלה בחצי של היריב יותר מאשר ברחבת סראגוסה.
    הקבוצה הובילה בקאמפ-נואו משער של מיליטו בכדור קרן, ולמרות זאת לא ירדה לבונקר והמשיכה לתקוף עם לא פחות מ6-7 שחקנים, זה היה דבר מדהים.

לקהל יש משמעות גדולה, אבל הוא לא הכל, מה לעשות. קח לדוגמא את בילבאו. האוהדים נשארו אותו דבר כמו בעבר. כל משחקי הסאן ממס מתמלא. האווירה כלפי שאר הקבוצות תמיד עויינת וזה לא מגרש שכיף ליריב לשחק שם. למרות זאת, בילבאו כבר ממזמן לא קבוצה ביתית טובה, ממש לא. סגל השחקנים חשוב יותר מהקהל. אם ריאל מדריד מארחת את ברצלונה בקלאסיקו וחוטפת שלישייה, ב06\2005 או מפסידה גם לסנטאנדר, וולנסיה וסלטה ויגו - זה מראה שהסגל לא מספיק טוב, היא נראתה קטסטרופה באותה עונה. הקהל לא מבטיח ניצחון. הקהל יכול לשפר קבוצה, אך יש גבול.
    הקהל נותן לשחקנים שלו ביטחון ומחדיר בהם מוטיבציה. אף קבוצה ביתית לא מתחילה משחק בהיתרון של גול.

14. RubberSoul Member

זה היה שנה שעברה,תחילת שנה שעברה.כל קשר בין היכולת אז והיום מקרי לחלוטין.ומיליטו עכשיו אצלנו.

15. REAL MADRID Member

הבלם הארגנטינאי לונארדו קופרה בן ה-29 מעוניין לעזוב את מונאקו. הארגנטינאי שחתם בקבוצה ב-2006 לא מוצא את עצמו בקבוצה והחליט שבשביל לקדם את הקריירה שלו שנמצאת בשלבים קריטיים - הטוב עבורו יהיה לעבור לקבוצה בספרד. קופרה מקווה להצליח להשתחרר מהחוזה במונאקו כבר בימים הקרובים ולהתחיל לנהל מו"מ עם מספר קבוצות המועניינות בו אך לא מוכנות לשלם למונאקו עבורו.
    הקבוצות הבולטות הן צמד היריבות העירוניות ויאריאל ו-ולנסיה.
    התפתחויות בנושא יהיו בימים הקרובים.

קופרה זכור במיוחד בשנותיו באיטליה בהן שיחק ברומא (2002-2006), במלהך תקופתו ברומא הוא הושאל לשנה לסיינה (2003-2004).

http://www.leblogfoot.com/images/new/Jonathan/Leandro_Cufre.Xxx