חדשות, שמועות והעברות07/08

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Pipe, ‏22/6/07.

1. RubberSoul Member

הטעות שהוא בדרך אולי לחצי אירופה?החוזה שלו נגמר?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏10/1/08
  2. jinga Member

הטעות היא של השחקן - פיני זהבי?!? הוא יהרוס לו תקריירה בשביל לגזור כמה קופונים יפים לכיס שלו.

נערך לאחרונה ב: ‏10/1/08
  3. Ohad_Glr Member

ססק ומרידה הם לא טעות של ברסה. בגלל החוק בספרד היא אפשר לחתום חוזה מוגן לגמרי עם שחקנים בגילאים שהם היו בזמן ה"חטיפה" . ברגע שבאה קבוצה עם חוזה טוב יותר ממה שיש להם (החוקים בספרד גם לא מרשים מעל גבול מסויים לשפר את ההצעה שבאה מול השחקן) אין לברסה מה לעשות.

ססק ומרדיה הם לא טעות, כי ברסה פשוט לא יכלה לעשות כלום מול מה שקרה.

4. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

אגב, מרידה השבוע הושאל מארסנל לסוסיידאד עד תום העונה.

5. xavi6 Member

זה כן טעות כי הם היו צריכים להבטיח להם דברים, לעומת זאת היא שיחררה אותם כאילו כלום, לא הציעה להם דברים ולא כלום.
    בכל מקרה, גם לגבי ססק וגם לגבי מרידה-שישארו איפה שהם, שלא יחזרו, מיבחינתי הם לא רצויים. לא מיבחינה מיקצועית, אלא מיבחינה ריגשית. אני מעדיף שחקנים נאמנים מגיל צעיר.

נערך לאחרונה ב: ‏11/1/08
  6. Ohad_Glr Member

לברצלונה יש שכר גג שהיא יכולה להציע לשחקנים בני 16 ארסנל, מנצ'סטר וכ'ו יכולות להציע חוזה באיזה גובה שהן רוצות. פשוט אין מה לעשות מול זה.

לא מזמן בניטז גנב איזה כישרון ארגנטינאי מריאל. אנשים אפילו לא מתלוננים כי אין מה לעשות נגד זה (חוץ מלפתוח את השוק או לחוקק חוקים חדשים בספרד)

7. REAL MADRID Member

היום זה נסגר סופית. מנואל פרננדז הושאל לאברטון.

8. riquelme1 Member

לבינתיים בחלון העברות הקבוצות יותר נחלשות, מנואז פרננדש הלך לאברטון, מאניש עוזב את אתלטי(אבידה גדולה יותר מימה שזה נירא, הניסיון של מאניש!), ואף קבוצה לא התחזקה, חוץ מולנסיה שהביאה את באנגה הצעיר שיקח זמן עד שיתאקלם בספרד.

9. REAL MADRID Member

מזמן לא דיווחנו על הנציגות הישראלית ב'לה ליגה' - דודו אוואט.

במהלך אימונה של דפורטיבו לה קורוניה הבוקר, צמד השוערים דודו אוואט וגוסטבו מונואה היו מעורבים בתגרה בינהם שבמהלכה נפצע אוואט בפנים והזדקק לשישה תפרים מתחת לעין. לפי מה שמדווח אוואט שאיבד את מקומו בהרכב דפורטיבו לטובת גוסטבו מונואה שהה בחדר ההלבשה של הקבוצה עד שהגיע מונואה שחבט בפרצופו של השוער הישראלי.
    אוואט הפצוע יישאר מחוץ לסגל דפורטיבו למשחק נגד ויאדוליד בעוד גוסטבו מונואה הושעה מכל פעילות וצפוי להיזרק מהקבוצה.

- מה צריך דודו אוואט לעשות? להמשיך להילחם על מקומו בהרכב או לעבור בדחיפות לקבוצה אחרת?

10. RubberSoul Member

דפור צריכה:
    א.להעיף את מונואה א-לה קומאן-קאניזרס,אפילו עם קנס.
    ב.למכור את אוואט,שמספיק סובל לשווא בקבוצה המעפנה הזו.כן,מעפנה.
    טוב שיש מישהו להאשים.

11. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

האם דודו שיחק 5 משחקי ליגה העונה?

12. riquelme1 Member

מעפנה בגלל מאמן עלוב, והנהלה מפגרת. אני לעולם לא ירצה שדפורטיבו ירדו, אני שומר להם חסר נעורים, זאת קבוצה שגדלתי עלייה שהית בשיאה, אני מקווה שיעיפו את לוטינה המאמן הכי גרוע בספרד שמחריב קבוצות, יביאו מאמן ויתחילו לעשות רכש, אחת הקבוצות האהובת עלי זה דפור2000-2004, תחזירו לנו את סופר-דפור!

13. RubberSoul Member

כולם רוצים את סופר דפור,אבל לא דפור שרואה את מונאקו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/1/08
  14. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.marca.com/elementosPortada/fotosPortada/2008/01/12/dudu_aouate_370x200.Xxx

"בינתיים אני לא יודע מה יהיה העתיד שלי אבל מה שבטוח שאני לא מגיע לאימונים כל עוד האיש הזה יסתובב שם "

15. REAL MADRID Member

http://www.itv-football.co.uk/Images/EzequielGarayRacingSantander.Xxx

למרות שרק אתמול החתימו בליברפול בלם חדש מזנטי סנט פטרסבורג, מאמן הקבוצה - רפא בניטז - מעוניין לחזק עוד את ההגנה שלו. רדיו מארקה מדווח היום שבניטז מנסה להחתים את בלמה הארגנטינאי של ראסינג סנטאנדר, אזקייל גראיי.
    גראיי שהצטרף לסנטאנדר ב-2005 בנה לעצמו בסנטאנדר מקום של שחקן הרכב קבוע וחלק מרכזי משלד הקבוצה, בעקבות כך התעניינות מהקבוצות הבכירות לא איחרה להגיע וכבר בקיץ האחרון שמענו על האפשרות שהוא יגיע לריאל מדריד.