חדשות, שמועות והעברות07/08

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Pipe, ‏22/6/07.

1. xavi6 Member

אני באמת מצטער שמטוזלאם נפצע, לפחות הוא יוכל לדבר עם רונלדיניו\הנרי\זמברוטה\איניסטה\מסי\דקו\דוס סנטוס בבית חולים שיבואו לבקר אותו כל שבוע בגלל איזה קצב רצחני שבקושי יקבל צהוב! אני ממש מצטער!
    לפחות שלנו מיתנצל כמו גדול, שלכם עושים את זה עם חיוך.

נערך לאחרונה ב: ‏30/9/07
  2. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפי המארקה אחרי לחץ של ריאל מדריד וחטאפה החליטו בהתאחדות הספרדית לעבוד לפי חוק העבודה לשחקנים אפריקאים שגובש בשנת 2000 .
    החוק אומר בעצם , שכל עובד אפריקאי שיוצא לעבוד במדינה שהיא מהאיחוד האירופאי הוא לא יחשב לזר , וכשמתרגמים את זה לכדורגל שכל השחקנים האפריקאים בליגה הספרדית אינם זרים ! !

http://www.sport.es/vivo/recursos/fotos/foto_246089_CAS.Xxx

בשל כך , כל השחקנים האפריקאים בכדורגל הספרדי אינם זרים כמו:טורה , אטו , דיארה וכו'

המצב הזה יגרום לנהירת המון שחקנים אפריקאים לכדורגל הספרדי.

3. קלייברט Member

לבאנטה פיטרה את אבל רסינו לאחר שזה הצליח להוביל את הקבוצה מולנסיה לנקודה אחת בלבד משבעת משחקי הליגה הראשונים. עד שראשי המועדון ימצאו מאמן חדש, יקודם מי שהיה עוזרו של רסינו, חוזה גומז, לעמדת המאמן.

http://www.uefa.com/multimediafiles/photo/footballeurope/footballeurope/543260_mediumsquare.Xxx

רסינו לא הצליח לשחזר את הצלחתו מהעונה שעברה

נערך לאחרונה ב: ‏8/10/07
  4. xavi6 Member

אני לא חושב שאדון GPEP שאותו אני מכיר אישית אגב כבר שנתיים, היה שמח לדעת שאיזה זאטוט זב חוטם מעתיק תגובות לפורום מתחרה לשלו. קצת כבוד, לא יזיק.

5. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

באמצע העונה שעברה אבל החליף את לופס קארו והציל את לבאנטה מירידה. היום המדרידיסטה החליף את סטויצ'קוב בסלטה. אבל נראה לי עדיף, אבל הכי חשוב שהבולגרי הועף מסלטה. הוא כ"כ זילזל בתפקיד שאפילו נעדר מהאימונים.

6. road runner Member

אטו כבר קיבל אזרחות ספרדית, לא?

אם אני מבין נכון את המצב בבארסה, זה בעצם אומר שכרגע הסגל נטול זרים.

7. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אטו עוד נאבק על אזרחותו הספרדית . ואכן כן , סגל ברצלונה כעת נטול זרים.

8. guyholl Member

אני לא מבין איך רונלדיניו שנמצא 3 שנים בספרד מקבל אזרחות לעומת אטו,שנמצא שם כמה כפול מאשר רונלדיניו לא מקבל.חשבתי שרק בישראל דברים כאלה קוראים.

9. Ohad_Glr Member

בעוד לאנשים באפריקה (חוץ מאזור מרוקו וטוניסה) אין בכלל שום סיכוי לשורשים ספרדיים, לדרום אמריקאים יש יותר (עם ההגירה האיטלקית הגדולה שבגללה המון ארגנטינאים מקבלים דרכון איטלקי בזכות סבתה נפוליטנית הייתה גם הגירה ספרדית).

בספרד יש מספר שנים לכל לאום שמוגדר, אלא אם כן אתה מוכיח שורשים ספרדיים. בגלל זה רונאלדיניו למשל צריך 3 שנים ואטו אם אני לא טועה צריך משהו בין 8-12.

10. Pipe Member

אני מסתכל על חוק זרים בספורט או בכלל בענף כלשהוא כחוק שאמור לעזור לטפח ולקדם כשרונות מקומיים. בפעם האחרונה שבדקתי איטלקים, צרפתים וגרמנים לא היו ספרדים. אז למה להרשות לאירופאים לא ספרדים לשחק בלי הגבלה, אבל אפריקאים, דרום אמריקאים ושאר זרים מיבשות אחרות, להגביל?

החוק הזה פשוט מיותר. רוצים להביל זרים? תעשו את זה כמו שצריך, וכמו שפיפ"א רוצה לעשות החל מ2009. חוק זרים אידיאלי יהיה חוק שמרשה לשתף X שחקנים לא ספרדים בהרכב. איטלקים, ארגנטינאים או ברזילאים. החוק הנוכחי הוא טיפשי ולא רק זה, אלא הוא כמעט חסר משמעות. כל ארגנטינאי ימצא איזה שכן איטלקי שגר לידו לפני 100 שנה ויקבל את האזרחות איכשהוא.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏10/10/07
  11. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

במיחד דרום אמריקאים, הם יותר קרובים לספרדים מאשר דנים, לטבים וכד'
    UEFA דורש לכלול בסגל שחקנים שמשחקים 3 שנים רצופות במועדון. אני לא זוכר כמה, 3 או 6, אבל העיקר שיש דבר כזה. כאן כבר אי אפשר לעקוף על גבה של סבתא איטלקיה.

נערך לאחרונה ב: ‏10/10/07
  12. Ohad_Glr Member

למה אירופאים שהם לא ספרדים לא זרים? בגלל חוק העבודה המשותף של האיחוד האירופי. לדעתי זה לא בגלל UEFA לא בגלל FIFA ולא בגלל משהו שקשור לכדורגל.

חשבתם על זה ששחקנים סרבים וצ'כים למשל היו זרים פעם (אני לא יודע אם גם היום) אפילו שהמדינה שלהם נמצאת באירופה?

הם לא היו חברות באיחוד האירופי, זאת הסיבה היחידה.

נערך לאחרונה ב: ‏10/10/07
  13. Pipe Member

כמובן שהסיבה היא הEU. זו לא הנקודה.
    אופ"א ופיפ"א לא כפופות לחוקי הEU. אם ראשי הליגה הספרדית מעונינות בחוק זרים אמיתי, הן פשוט צריכות לשנות את הניסוח שלו. במקום לקרוא לו חוק זרים ולהגביל גם את האירופאים, דבר שעשוי ליצור בעיות פורמאליות בגלל אותו חוק עבודה, אפשר פשוט לנסח חוק בסגנון החוק הרוסי. X מקומים בהרכב, X מקומים בסגל ולפשט את כל העסק של זרים לא זרים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏10/10/07
  14. Ohad_Glr Member

האמת שחוק של "חובה ש8 מקומיים ישחקו בהרכב" האו באמת שיטה טובה ל"לעקוף" את חוק הזרים ורעיון טוב אם רוצים לעשות דבר כזה.

אבל אני לא חושב שיש צורך. הזרים (גם אירופאים במקרה הזה) מעלים את רמת הליגה ובכל מקרה אם יש שחקן ספרדי טוב הוא ישחק.

15. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

"אם ריקלמה יבוא לבטיס, צריך להביא גם את גטוזו, שירוץ בשבילו"
    ארסו, שקנה של בטיס על השמועה שקופר רוצה את ריקלמה.

וזה כבר לא מצחיק: בית משפט חייב את פראן מרידה לפצות את ברסלונה ב-3.2 מיליון יורו בגלל שכאשר הוא עבר לארסנל ברסלונה לא קיבלה אז כלום. אבל פראן היה רק בן 15! מה זה, סחר בילדים?