חדשות, שמועות והעברות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Fratelli d'Italia, ‏7/7/12.

1. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

2. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

אני לא בקיא בתקנונים, אבל אם היה זה כדורגלן איטלקי שהיה מוחה על עניין פוליטי/חברתי אולי היינו רואים עונש, וגם במקרה כזה אני בספק גדול. דניס לא יקבל הרחקה.

http://bergamo.corriere.it/bergamo/notizie...684312917.shtml

http://lastampa.it/2012/11/13/sport/calcio...21L/pagina.html

3. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

חבל

4. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

פרט, הסבר ונמק... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

באיטליה בכלל לא הבינו על מה מדובר עם ה-K ולקח זמן לעכל ולגלות מה קרה בדיוק.

5. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם אני סקרן לדעת מה הקטע ומה פשר העמדה של אליאס בעניין...

6. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

א. אני פשוט לא אוהב את דניס, לא כשחקן וגם לא כטיפוס שהוא מצטייר לי מהראיונות וכו'.

אוף טופיק ארגנטינאי:
    ----------------------
    ב. K מסמל את השלטון של "הקירשנרים" בארגנטינה, שהתחיל ב-2003 עם נסטור והמשיך עם בחירתה של אשתו כריסטינה פרנאנדס לנשיאות ב-2007 ובחירתה מחדש (עם יותר מ-50% מהקולות) לפני כשנה. למרות התמיכה העצומה שהיא קיבלה בבחירות, יש כיום גל הפגנות נגד השלטון והשיח הפוליטי הופך ליותר ויותר קוטבי וחריף. ההפגנות והמחאות האלו מזוהות בעיקר עם מעמד הביניים, בעיקר החלק ה"גבוה" יותר שלו, ומעלה. זו לא השמצה, מספיק להסתכל על הלבוש של המפגינים בסרטונים והתמונות של ההפגנות כדי להבחין בכך. אם אני לא טועה משפחתו של דניס אכן עונה על ההגדרות האלו (עוד טרם הצלחתו בכדורגל), לפי היעדר סיפורי עוני האופייניים לכדורגלנים מהילדות ושכונת המגורים בה נולד (לא שכונת יוקרה אמנם), כך שלא מפתיע שהם "אנטי K" (מושג שהוא דוגמה לקיטוב בשיח הפוליטי בארגנטינה, איתנו או נגדנו).

מבלי לפרט יותר מדי, אי אפשר להתעלם מהקשר בין המלחמה שמנהל השלטון הנוכחי בקונצרן התקשורת הגדול בארגנטינה (קלארין) למחאות. למרות שעל שולחן גם נושאים אחרים. מבחינת השלטון זהו מאבק במונופול שעצם שליטתו בשוק התקשורת מונע עיתונות חופשית, בעוד המתנגדים לשלטון רואים בכך ניסיון לסתימת פיות.

בתור מישהו שקשור עדיין במידה מסוימת לארגנטינה ויש לו הרבה חברים ומשפחה שם, כמובן שיש לי עניין במתרחש. יש לי לא מעט ביקורת על המתרחש במדינה ובמקרים מסוימים אני גם מאשים את השלטון בכך, אבל כריסטינה לא סתם נבחרת לכהונה שנייה עם מעל ל-50% מהקולות (שכחו המפגינים שצועקים דיקטטורה) ואני לפחות מעדיף את "הקירשנרים", על חסרונותיהם, על פני האופוזיציה הרלוונטית.
    -------------------------------

אחרי שכל זה נכתב, אני לא באמת רוצה בהרחקתו של דניס, יש לו תרומה משמעותית מאוד בהצלחות של הקבוצה שאני די מחבב ומאחל להצלחתה עם סגל צנוע יחסית ומקסי מוראלס אחד ענק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx גם לא כל כך מפריע לי מסרים פוליטיים מצד שחקני כדורגל, בטח שאין להם שום סיכוי להתסיס את היציעים בזמן המשחק כמו במקרה זה, אם היה עושה זאת בארגנטינה מבחינתי שיקבל עונש כבד לא משנה זהותו של השחקן, אבל חשבתי שיש קו נוקשה נגד תופעות שכאלו.

נערך לאחרונה ב: ‏13/11/12
  7. Muurad Member

תודה על ההסבר אליאס

8. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

מריבה תקשורתית גדולה ביממה האחרונה בין אנטוניו "אני אוהד אינטר מסור אבל אין לי בעיה לחגוג מולם בדרבי" קסאנו לבין מאמן יובה. זה התחיל כשקונטה אמר על קסאנו שהוא כולו דיבורים ולא מסוג השחקנים שהוא רוצה ביובנטוס. קסאנו השיב אש:

Conte said I’m all talk? I’m not the one who is suspended for failing to report match-fixing...” the Inter striker told Sport Mediaset.

“I have done many silly things in my career, the so-called ‘Cassanate,’ for which I have also been banned.

“However, if Conte starts talking to me about morality then it’s the end of the world.”

קונטה עם תגובה ממלכתית-משהו:

“I was astounded to read the statements from Mr Cassano, following which I am forced to make certain clarifying points,” started Conte’s reply on the official Juventus website.

“First of all, I never used the term ‘morality,’ despite the fact I have it in spades. I have already expressed my opinion on the ban for failing to report match-fixing in the past.”

Conte has always denied the accusations and insisted he did not know about any alleged match-fixing.

“When asked how I choose players for Juventus, I said we look to the man, by which I meant how he interprets the role of footballer in a professional manner.

“That means effort, commitment, respecting the rules and the roles of others, plus caring about the common good of the team.

“I think that Mr Cassano has already shown many times over his career both on and off the field – such as his impressions of Fabio Capello at Real Madrid or insulting gestures at referee Roberto Rosetti and other incidents – that he does not have the requisite characteristics I am looking for.

“He told other anecdotes in his own autobiography, such as on page 109. I therefore feel that I need add nothing more, pointing out that when I use certain terms I fully evaluate their literal significance.”

וגם קייליני הצטרף לחגיגה-

“If I have to rate Conte’s morality on a scale from 10 to 100, then I’d give him 110,” said the defender.

“Conte is our top player and our top manager too. As for Cassano, he missed the opportunity to come to Juventus.”

9. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה שפלגאטי אמר בזמנו על קייליני כל-כך נכון. למה הוא כל הזמן נדחף ודוחף את הראש הענק ("ינשוף" באחת היציאות הכי גדולות פה של נאור) שלו לכל בלאגן אני לא יודע...

גם קסאנו וגם קונטה טוענים דברים נכונים. שימשיכו. זה על גבול המבדר.

10. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

קייליני נוטה להגיב על כל דבר (לפעמים בתדירות גבוהה מדי), אבל הוא בכל זאת הקפטן הבא של הקבוצה ומבחינתי זה טבעי ששחקן שמזוהה כל כך עם הקבוצה מיידית מגן עליה ועל המאמן שלה. אגב, גם בונוצ'י הגיב על אמירה אחרת של קסאנו (על כך שיובה לוקחת רק חיילים קטנים), כך שזה לא רק קייליני.

המטומטם הראשי, באופן לא מפתיע, הוא קסאנו. לא ברור מאיפה הוא הכניס את הטענות על יושר שקונטה לכאורה הפנה לעברו וברור שהוא רק חיפש כותרות (מישהו שאל אותו על משנתו כלפי שחקנים הומואים בכדורגל לפני היורו? טיפיקל קסאנו בקיצור). קונטה יצא מטומטם משני שהגיב לטענות של הטרול המעצבן הזה בצורה מפורטת כל כך.

11. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

דניאלה סבסטיאניני, הבעלים של פסקארה, חושף את שמות המאמנים המועמדים למלא את מקומו של סטרופה ומדבר על הסיבות לפרידה בין שני הצדדים. אלו הם עיקר דבריו: "אני אדבר עם סטפאנו קולומבה, פסקוואלה מארינו וכריסטיאנו ברגודי, ולאחר מכן אחליט במי אבחר. אנחנו מנסים למנות מאמן חדש מחר (היום), אבל אני לא רוצה לבצע אף טעות. סטרופה הוא אישיות רצינית וניסיתי לשכנע אותו להישאר, אבל הוא אמר לי שהוא כל מה שהיה יכול עם הקבוצה".

12. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

חדשות מצוינות: ג'אנקארלו אבטה, יו"ר ההתאחדות, אישר שהוא פועל למען החזרת הליגה למבנה של 18 קבוצות בהקדם האפשרי.

בנוסף, מהלך של ההתאחדות ביחד עם אופ"א אמור להוביל לכך שארבעת הקבוצות שמגיעות לחצי גמר הליגה האירופית ישחקו בליגת האלופות בעונה שלאחר מכן.

הצעד הראשון מבורך, הצעד השני מטומטם ביותר לדעתי.

13. Muurad Member

כל הארבעה? o.0

מקווה מאוד שזה לא ייצא לפועל. אני תומך מאוד בזה שהזוכה תקבל כרטיס אוטומטי לבתים שנה אחרי, אבל כל הארבעה זה יותר ממוגזם.

14. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

בחנות האוהדים של פאלרמו לקחו צעד אחד יותר מדי את הניצחון נגד קטאניה...

http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/9653_469561049753340_1291544527_n.Xxx

15. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

דניאלה סבסטיאניני, נשיאה של פסקארה, איננו מהסס להודיע בפומבי על הפרוייקט שלו ותכנוניו. לאחר שחשף את שמות המאמנים שעתידים לרשת את מקומו של סטרופה ומהם נבחר ברגודי, כעת הוא אומר כי במשחק הקרוב נגד נאפולי ישוחח עם דה לאורנטיס בנוגע למרקו דונאדל ואדוארדו ורגאס, שני שחקנים שמעוניין להחתים בקבוצתו ולא נמצאים בתכוניות של מצארי העונה.