לאחר חמש עונות בהן אירחה את משחקיה הביתיים באלברטו בראליה של מודנה, סאסואולו, העולה הטרייה לסריה A, הודיעה כי בעונה הקרובה תשחק בצ'יטה דל טריקולורה מרג'ו אמיליה, המרוחק כ 25 ק"מ מסאסואולו ומסוגל לאכלס כ 20 אלף צופים. https://www.google.co.il/search?q=Stadio%20...oKsrYtAa7lIDwDA
תתחילו להתרגל לסטאדיו נראו רוקו שישרת בעונה הקרובה את אודינזה ואת קליארי. הפריולי עובר סדרת שיפוצים ומתיחת פנים, ואילו קליארי לא רשאית לשחק באיס ארנה (רק חבר עבור אוהדיה שהיא מרחיקה עד לקצה השני של המגף).
לפי השמועות האחרונות, סגנית אלופת אירופה מתכוונת להציע 11 מ' יורו לקאליארי תמורת הקיצוני ויקטור איבארבו.
:aa1: נשיאה של פסקארה מצהיר כי חואו קינטרו קרוב מאוד למעבר לפורטו תמורת לא פחות מ 10 מיליון יורו. :aa1: ג'וזפה סאנינו יאמן את קייבו בעונה הקרובה.
קאטאניה מחתימה את פדריקו פריירה הארגנטיני שמגיע מולס סארספילד. לא ההחתמה הארגנטינאית הטיפוסית של הקבוצה, שהולכת הפעם על שחקן צעיר (אבל לא ילד) עם מעט מאוד ניסיון בבוגרים. פריירה הוא קשר שיכול לשחק במרכז או בקו שמאל, הוא בולט יותר בצד ההתקפי אך תורם גם למשחק ההגנה. הבחור מחזיק בדרכון אירופאי לכן לא ייחשב כזר
צ'זארה בובו סגר בטורינו, מה שאומר: פאלרמו>>>טורינו>>>ג'נואה>>>פאלרמו>>>ג'נואה>>>ועכשיו טורינו עולות חדשות: סאסואולו הגישה הצעה ללוקאס באריוס (כתוספת לזאזה שכבר סגר בקבוצה), ורונה מנסה להשאיל את סיריליאנו מריבר פלייט עם אופציית רכישה במידה ותישאר בליגה.
מדהים שלבחור הזה יש ביקוש באירופה. אם כבר הלכו לראות אותו משחק בסין, היו צריכים לחזור עם אחד מצמד הברזילאים בחוליית ההתקפה האדירה של הקבוצה. אני יודע שלא באמת הלכו לראות אותו (לא) משחק שם, סתם רציתי להזכיר את מוריקי ואלקסון. אם ורונה באמת רוצה את סיריגליאנו היא לא אמורה להתקשות להחתים אותו. אמנם לפני לא הרבה זמן הוצמד לו מחיר גבוה, כשחקן צעיר מבטיח וכישרוני בלה בלה, אבל אצל ראמון דיאס הוא לא מקבל וכנראה גם לא יקבל דקות. אני אוהב את המשחק שלו, עושה את העבודה בהגנה ויודע מה לעשות עם הכדור (רק מאבד אותו יותר מדי), אבל הוא חייב לקבל יותר דקות ולשפר את המשחק שלו בשביל להגשים את הציפיות שהיו ממנו. אם כבר ורונה, ארגנטינאי אחר שמאוד קרוב לסגור בקבוצה הוא בלמה של ראסינג, מתיאס קאהאיס. בעבר היה הבטחה מסוימת בנבחרות הצעירות ואפילו יצא לתקופה לא מוצלחת באירופה, לקח לו זמן למצוא את עצמו וכיום מדובר בשחקן סולידי כבלם קדמי (כלומר לצד בלם שיותר מכוון ומנווט), שבמידת הצורך יכול לשחק גם מגן שמאלי שלא ממש תורם להתקפה. הכל כבר היה סגור לפני זמן מה, אבל יש עיכובים בשל דרישה זו או אחרת שלנו אם אני לא טועה.
השילוב של זאזה עם בואצ'י וברארדי עשוי להיות מאוד מעניין. הם שחקנים צעירים ומאוד מוכשרים, אך בעלי ניסיון מועט בסריה A. ליברפול לוטשת עיניים לכיוונו של ז'ורז'יניו מהלאס וכרגע מדווחים שהיא הציעה 7.7 מיליון ליש"ט. חבל יהיה אם שחקן כל כך מוכשר יעזוב את הליגה.
השמועות האחרונות מדווחות שלאחר שיחרורו של קבאני, נאפולי מעוניינת בשירותיו של צ'ה צ'ה צ'ה והציעה לפורטו 30 מ' יורו עליו. הפורטוגלים סירבו לפי הדיווח ואמרו כי הוא לא למכירה בפחות מ-40 מ'. :aaa8:
אז זו הקבוצה השנייה שאמרו לי עליה. אנז'י הסכימה לפגוש את סעיף השיחרור אבל ג'קסון דחה אותם. בוא נראה אם נאפולי ילכו על כל הקופה ויוסיפו עוד 10 מיליון יורו לפגוש את הסעיף, כשאותם ג'קסון כבר לא ידחה - כנראה יצטרך להיות בקרוב כי הוא אמור לחתום בחודש הקרוב על חוזה חדש שיקפיץ את הסעיף שיחרור מ-40 ל-60.
יכול להיות אדיר בשבילו לשחק בנאפולי, גם בגלל עמיתיו לנבחרת וגם כי אני מאמין שהוא יכול להכנס יופי למשבצת של קבאני. אם נאפולי יודעים מה טוב להם, שיוסיפו עוד עשירייה. ג'קסון גם חלוץ מספיק חזק פיזית כדי להתמודד עם ההגנות באיטליה. האיטלקית או האנגלית יתאימו לו מאוד לטעמי.
אחרי אנצ'לוטי, כעת גם לאונרדו עוזב את פ.ס.ז'. חושבים שההעברה המסיבית של שחקנים מהסריה A לפאריז תיפסק כעת?