חדשות, שמועות והעברות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Fratelli d'Italia, ‏7/7/12.

1. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.football-italia.net/30418/quintero-leave-serie

אבידה גדולה תהיה לליגה האיטלקית אם יעזוב אותה שחקן כל כך מוכשר ובין המצטיינים בטורניר הסודאנריקנו לנבחרות צעירות, בו קולומביה נבחרתו זכתה.

2. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: משחק הליגה הקרוב בין קליארי למילאן יתקיים באולימפיקו של טורינו לאחר שהאיס ארנה לא עונד בתקני בטיחות, אך קליארי מנגד מאיימת להחרים את המשחק ביום ראשון. התפתחויות בהמשך...

3. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: לאור מצבה הלא מזהיר בתחתית הטבלה, פסקארה החליטה לפטר את מאמנה, כריסטיאנו ברגודי.

4. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

10 החלוצים האפקטיביים ביותר בסריה A, מתוכם שלושה ממילאן:

http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/420026_521883754521069_1114026351_n.Xxx

5. yonmu Member

לא בטוח לגבי השאר, אבל היתרון של באלוטלי ופאציני על אל שרעוואי ברור - הם בועטים פנדלים. הוא לא.

6. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: לאחר קיומם של משחקים רבים בדלתיים סגורות באיס ארנה, קליארי הודיעה כי תארח את שארית משחקיה העונה בנראו רוקו הנהדר שבטרייסטה, שרחוק כ 2000 ק"מ מסרדיניה.

7. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

קבוצות הסריה אה מתכוונות לבקש ולשנות את ההגבלה על רכישת שני שחקנים זרים (=ללא דרכון אירופאי) לכל היותר. ההצעה הגיעה כתוצאה מהאכזבה עקב כישלונן של הקבוצות האיטלקיות להעפיל לחצי גמר ליגת האלופות והליגה האירופאית.

מה דעתכם בסוגייה? האם אתם תומכים בהצעה והאם היא בכלל יכולה לגרום לשינוי?

8. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מאוד תומך.
    שחקן זר שמחזיק בדרכון אירופאי הוא עדיין שחקן זר. האם השיקול של ההתאחדות בחוק הזה הוא לאפשר לצעירים האיטלקיים יותר סיכוי לשחק? אני לא חושב שזה החוק שימנע מהמועדונים להחתים זרים על חשבון האיטלקיים, לא חסרים שחקנים זרים שמחזיקים בדרכון אירופאי, ובנוסף, האירופאים עצמם (לא האיטלקיים) נחשבים לזרים. החוק הזה ממש מיותר.

9. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

מתנגד. זרים בינוניים גם ככה ממלאים את הליגה. נהוג לחשוב על זה רק בסטנדרטים של הגדולות אבל אם קבוצות כמו קייבו/סיינה ירגישו חופשיות להביא ארגנטינאים/ברזילאים/אורוגוואים בזיל הזול, שחקנים כמו דסטרו לדוגמה היו נדחקים הצידה למען זרים שמשחקים רק בגלל שקיימת סטיגמה שהם טובים יותר משחקני הבית. אבל צרפתים הם לא זרים! - השוק האירופאי שונה מהשוק הדרום אמריקאי, הוא הרבה יותר תחרותי ושחקן עם מעט כדורגל עולה הרבה יותר ממקבילו הברזילאי.

השיטה הנוכחית טובה לדעתי.

נערך לאחרונה ב: ‏14/4/13
  10. JohnTerry26 Member

Mario Gomez agent: “There have been proposals from Inter and Juventus. He wants to leave.”

11. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני בעד. לא יודע איך הוא יסתדר ליד יורנטה ואיך הוא עוזר לנו לשפר את עמדת החלוץ השני, אבל הזדמנות כזאת על שחקן כזה לא מקבלים כל יום.

12. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: קטאניה מגדילה את המושבה הארגנטינאית עם רכישתו של סבסטיאן לטו מפנתינאיקוס.

13. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: פולהאם קרובה לסכם עם רומא על המעבר של השוער מרטין שטגלנבורג תמורת 6 מיליון יורו.
    רומא סימנה לעצמה את כמה מחליפים אפשריים,שוער סנטוס רפאל ושוער קורינתיאנס קאסיו ראמוס.

:aa1: ליסנדרו לופז הודיע שהוא יעזוב את ליון בקייץ. ויובה, פיורנטינה, ורומא מוזזכרות כמועמדות לקלוט אותו.

14. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

את הרצון למכור את סטק אני יכול להבין כי למעט חלקים בודדים מעונתו הראשונה ברומא, הוא נוטה לאכזב ואשם בלא מעט שערים העונה. השאלה היא למה לא לתת הזדמנות לגויקוצ'אה. הוא הראה העונה שיש לו פוטנציאל להפוך לשוער נהדר, ובמבט כולל על המשחקים שבהם פתח, ניתן לומר שהוא היה לא רע על אף שביצע מספר שגיאות שלדעתי נובעות מחוסר הניסיון בליגה וההגנה החדירה בתקופתו של זמאן.

רק אציין שרפאל שוער מצויין שכמעט והגיע למילאן בקיץ האחרון.

15. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

שאתה מביא את קאסיו או רפאל זו לא הצהרה שהבאסקי לא יקבל צ'אנס כשוער ראשון, זה דווקא פותח את העניין לתחרות. אישית אני פחות התלהבתי ממנו, יש לו הצלות גדולות אבל הוא לא מהשוערים האלו שנותנים ביטחון מלא, ושני הברזילאים שהוזכרו כאן שוערים טובים.

העונה הזו של ליצ'ה בליון היא הראשונה בה רואים ירידה ממשית ביכולת שלו, ואני לא מתייחס רק למספרים, חבל שרק עכשיו הוא כנראה יעבור לליגה עם חשיפה תקשורתית גדולה יותר אבל אני עדיין מאמין שהוא יהיה רכש משתלם כמעט לכל קבוצה שתביא אותו (בעולם), שגם תרוויח "אוהד" חדש http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx