חדשות, שמועות והעברות:: 2009/10

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ג'ורדן לאב אגדה, ‏1/7/09.

1. 亚历山大帕托 Member

זה הרגע היכה בי - לוקאס ביובנטוס.

:aaagath:

2. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה אומר שפאולסן יעזוב? אני מעדיף שהבלונדינית תשאר .
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏28/4/10
  3. 亚历山大帕托 Member

תבוא בלונדינית יותר יפה.

4. Juventini Gaetano Scirea היכל התהילה

SGJC

עם כל הכבוד והאופי שהראתה ליברפול באותו גמר מדהים, אני לא חשוב שבניטז יכל לשטוף את שחקניו עד כדי כך במחצית שהם יתנו 3 שערים ב-6 דקות, בוא נודה, זה היה יותר מזל משכל. ונניח שבמשחק ההוא הוא הוציא משחקניו את המיטב, כמה פעמים נוספות הוא הוציא את המיטב משחקניו? אני חושב ש... 0. לפי מה שאני רואה, בניטז הוא לא מאמן שידוע כאחד שיוצר קשר חם עם שחקניו, ולפי דעתי זה כבר מוריד הרבה מערכו. מאמן שנכשל ביחסים הבינאישיים הוא לא מאמן שיכול להצליח לטווח הארוך.

תומר, סיסוקו העונה לא טוב, כמו כל הקבוצה, מכיוון שאין מאמן שידריך אותו בצורה הנכונה. אם סיסוקו של העונה שעברה יחזור, זה יהיה נהדר, וכמובן שסיסוקו מודל 2008-9 הוא שחקן הרכב, שחקן מושלם ואחד הטובים שיש בתפקידו. לגבי תקציב הרכש, אם בניטז ישתמש ברעה לכסף, אז גם 350 מיליון אירו לא יספיקו לו. הכל תלוי בדרך שבה אתה מתנהל עם הכסף. אבל מה אני יכול להגיד לך, אני מקווה שבסופו של דבר אתה תיהיה זה שצודק, ואני אהיה זה שטועה, בשמחה רבה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏28/4/10
  5. uri מנהלים

:aa1: מאורו קאמורנסי יעזוב את יובנטוס בסיום העונה. סוכנו של השחקן הודה היום ל'טוטוספורט' על כך שראשי המועדון ביקשו ממנו שיחל לחפש לקאמורנסי בן ה-33 קבוצה חדשה כי הוא לא בתוכניות של הקבוצה בעונה הבאה.

נערך לאחרונה ב: ‏29/4/10
  6. avdz7 Member

סך הכל אני מאוד אוהב את קמורנסי אבל צריך להודות בדעיכה שלו העונה.. זה היה די מתבקש לדעתי ואני מקווה שזה חלק קטן מהבנייה המחודשת ביובה

7. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

קורבינו: "We will make two big signings, one is close but I will say more at the end of the season. "

קורבינו ניסה להחתים את טאדיי, קאמורנסי משחק פחות או יותר באותה עמדה. אולי יש קשר בין הדברים. עוד דיבר קורבינו על קראסיץ' ודרנטה.

8. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמועות חזקות מספרות שיובנטוס הוציאה רשמית את בופון לרשימת העברות ושמה תג מחיר של מינימום 25 מיליון דולר ומנצ'סטר כבר מתעניינת.

אגב ברלוסקוני אישר שלאונרדו לא ימשיך בעונה הבאה, עכשיו עם כל הכבוד להחלטה הזאת, אם המאמן החדש לא יקבל כסף והרבה לחיזוק ולשינוי הסגל, מה זה משנה באמת מי יאמן את מילאן כי נקבל בעונה הבאה את אותה גירסה גרועה של השנה?

9. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

קאמוראנסי בחינם, פעם היה כוכב וכיום דועך וגם עבר את גיל 30, כנראה שהוא יהיה הרכש הראשון של מילאןhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx .

10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

בשביל לעבור למילאן אתה צריך לעמוד ביעד שהקבוצה מציבה: גיל 33 ומשכורת נחותה.

קאמורנסי עדיין יכול לתרום למילאן, אבל מן הסתם כמובן שאם יש אופציות אחרות בשוק, צריך להביא אותם.

11. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: על-פי ה-TMW: נאפולי הגישה לקטאניה הצעה על סך 16 מיליון יורו עבור כרטיסו של מקסי לופז. פולבירנטי ולו-מונאקו ענו בשלילה.

12. uri מנהלים

לא נראה לי. קאמורנסי מרוויח כמעט פי 2 מתקרת השכר שלנו, כלומר 3 מיליון אירו. הוי אומר שהוא יצטרך לקצץ בחצי את משכורותו רק כדי שמהלך כזה יהיה אפשרי. ואם מישהו היה שואל את דעתי, אז הייתי אומר שלשלם תקרת שכר לשחק בן 33 שהולך ומתנוון יהיה מהלך שגוי לחלוטין. יש הרבה ידיעות על פפה, וגם הסוכן שלו אמר שהייתה פניה, אני מקווה שנלחץ על האופציה הזו. אפס, אם פעם הייתי רואה את עצמי - ואף גאה בכך - כנביא בכל הקשור להחלטות המועדון, אז מאז שהגיע קורבינו כל הדוקסות שלי הן לא מעבר להשערות.

אם כבר בעניין קורבינו, יש לי מכר, איש מין השורה הראשונה, סופר, משורר, מתרגם שחי באיטליה כשני עשורים וחקר שם את התרבות האיטלקית באוניברסיטת סיינה. אז למרות שלשיחה עימו יש פוטנציאל אינטלקטואלי יוצא מין הכלל, למעלה מתשעים אחוז משיחתינו הן על כדורגל. אז כשחלקתי איתו את מכאובי בנוגע לקורבינו ועל כל הפליפות, יובטיצ'ים, ליאליאצ'ים, קריסונים, בולאטים למינהם. הוא שאל אותי אם אני לא מבין שככל הנראה קורבינו גוזר קופונים לכיסו מכל העיסקאות הללו. ומיד חשבתי לעצמי, נכון שנחמד לצחוק על תאוותו של קורבינו לגוף הנערי, אבל דבריו נשמעים הגיוניים יותר, בטח בשל העובדה שבמקומות בהם הוא נוהג לבצע עיסקות שוק השחקנים הוא די אפור, והשחקנים לא שייכים למועדונים, אלא לסוכנים מלוכלכים.

נערך לאחרונה ב: ‏30/4/10
  13. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אורי, שפיורנטינה תכננה לשלם הון תועפות על מוניוס מבוקה, למרות שהיו לו כ-90 דק' במצטבר בפרימרה והוא היה באמצע שיקום משחזור של הרצועה הצולבת, קורבינו היה אז אחראי?

בכל מקרה, מדווחים בארגנטינה שהויולה חידשו את העניין בבלם הצעיר, אמנם עכשיו הוא כבר החלים מהפציעה ושיחק טורניר ראשון בפרימרה, אבל היכולת שלו רחוקה מלהסביר מעבר לפיורנטינה ובטח שלא בסכומים שמציינים. למרות שפונטציאל בהחלט יש.

14. uri מנהלים

אכן, כן.

15. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

גאזטה: רודריגו טאדיי כנראה יעזוב את רומא בסיום העונה. הקשר הנהדר, שחוזהו מסתיים בקיץ, הגיע למבוי סתום עם רומא: טאדיי מבקש הארכת חוזה לארבע שנים,אך המועדון הרומאי מעוניין להארכה של רק שלוש שנים. כרגע במידה ושני הצדדים לא יגיעו לפשרה, פיורנטינה היא המועמדת הרצינית ביותר לקלוט את הברזילאי שיוכל לעבור בהעברה חופשית.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏30/4/10