חדשות, שמועות והעברות:: 2009/10

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ג'ורדן לאב אגדה, ‏1/7/09.

1. OR Member

עד כמה זה אמין? כי לפי מה שזכור לי ליפי אמר שהוא יאמן רק ביובה או בנחברת הלאומית .

2. Milanista3 Member

זה מגול , אבל משום מה זכור לי שקראתי על זה בעוד מקום .

3. uri מנהלים

רק עכשיו שמתי לב שהגבת לי.

כל שחקן שמצליח לעמוד על שתי הרגליים ולראות לפחות בעין אחת עדיף מפליפה. אולי אני מגזים מעט, אך בחודשים של פליפיה בפירנצה הוא הראה שאין קסמים וכי שחקן ספסל מקבוצת תחתית באיטליה לא יהפוך לשחקן הרכב בקבוצת צמרת (הרבה בזכותו אנחנו רחוקים מלהיות קבוצת צמרת). הוא לא הותיר שום רושם בכדי שאחשוב שיש טעם להשאיר אותו, בטח ובטח כשחקן הרכב שצפוי לעלות 9 מיליון! מנגד, אתה דווקא ממעיט בערכו של ברצאלי. הוא החמיץ הרבה משחקים בשל פציעה העונה, כשהוא כשיר הוא פותח בהרכב והקבוצה שלו סופגת פחות. ואנחנו לא בעמדה להמעיט לא בערכה של וולפסבורג ולא של הליגה הגרמנית. לא כל שחקן שלא מספיק טוב להרכב הנבחרת, הוא לא שחקן טוב. הוא כשרוני ומנוסה. אני מאמין שיצליח.

בנוסף לכך, אני מכיר היטב את המועדון שלי, אני יודע איך הוא פועל. זה לא שאני מעדיף את ברצאלי על ראנוקיה, בונוצ'י, בוקטי או קייאר. במועדון שלי זה עובד ככה: אם יש שחקן טוב שפראנדלי רוצה מנסים להביא אותו בגרושים, אם לקנות בגרושים (כפי שזה הצליח עם מרקיוני, זאנטי ודה סילבסטיר למשל) לא מצליח, אז את הכסף משקיעים רק בשחקנים שקורבינו רוצה. שחקני ההרכב שלנו שפראנדלי התעקש עליהם, כולם יחד עלו פחות מכל אותם הילדים שקורבינו הביא לספסל. רק כדי להמחיש זאת, בינואר פראנדלי רצה את גווארנטה מאטאלנטה, הם ביקשו 6-8 מיליון אירו. אלה סכומים שפראנדלי לא מקבל לבזבז, אז קורבינו הביא לו את בולאטי במקום. לא שבולאטי שחקן רע, אבל הוא האופציה הרביעית אצל פראנדלי והוא לא ממש רואה מגרש. זה רק ממחיש ומוכיח את כל טענותי לעיל. ולכן, אם לא נצליח לקבל בפרוטות את ברצאלי, כפי שזה תמיד מצליח לאיטלקים עם שחקנים איטלקים שמתגעגעים הביתה מקבוצות בחול, אז רכישת הבלם תעבור מידיו של פראנדלי לידיו, המלאות והמזיעות של קורבינו, שיביא באיזה 10 מיליון מישהו כמו מונוז.

נערך לאחרונה ב: ‏4/4/10
  4. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

סרסה קוסמי פוטר הבוקר מאימון ליבורנו. יחליף אותו מאמן הפרימברה עד גיל 19 ג'נארו רוטולו. צעד מטומטם וחסר היגיון של ספינלי לדעתי, הקבוצה הזאת כבר לא תשרוד ואני לא רואה משהו טוב קורה אצל הקומוניסטים.

http://thesoccerguys.files.wordpress.com/2009/07/hbak1tlm_pxgen_r_311xa.Xxx

לא יעבור למילאן וגם יובנטוס לא בתמונה..

במילאן נשמעים קולות על פי דיוחים באיטליה שעושים רושם שסאגת דזקו הסתיימה בצורה הכה אופיינית למילאן, הקולות שהתחזקו לאחר השער האחרון של הונטלאר מול קליארי כמו זה של בריידה טענו שאין על מה לשחרר את ההולנדי ולהביא במקומו שחקן כל כך יקר. יובנטוס שגם אוזכרה כמועמדת ירדה מהפרק עקב העתיד חסר מסגרות אירופאיות בעונה הבאה. הכיוון כעת הוא אנגליה. טוטנהאם, צ'לסי ומנצ'סטר סיטי הן המועמדות הגדולות לשלם את הסכומים הגדולים שוולפסבורג דורשת.

דויד טרזגה שהיה מועמד לעבור לליון בקיץ באקסודוס הגדול של הגברת הזקנה כרגע נוטה לעבור לשחק עם רוברטו קרלוס בקורינתינאס בברזיל.

5. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

היה ברור שמילאן לא תוציא 40 מיליון יורו על הבוסני ותאמינו לי, גם אף אחת מהקבוצות שמעוניינות בשירותיו של דז'קו לא תסכם לשלם סכום כזה. לא נורא, אןלי גליאני יזכור אותו כשהוא יהיה בן 30.

6. 亚历山大帕托 Member

שמועות מדאיגות מגיעות מגרמניה: החלוץ הברזילאי-גרמני קקאו (29), שחוזהו בשטוטגרט נגמר בסוף העונה, יקבל הצעה ממילאן ל-3 שנים על בסיס 2.7 מ' אירו עם אופציה לעונה נוספת.

רק להסתכל על שמות הקבוצות האחרות שמתעניינות בו ולבכות: בלקבורן, בולטון, סביליה, ולנסיה.

7. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמיטב המסורת, מילאן תמיד מחפשת אפסים שמסיימים חוזה כדי להחתים אותם בזול וממקרים קודמים זה סתם מבייש את המועדון, זוכרים את אונייבו, גם הוא סיים חוזה בבלגיה וגליאני ישר התנפל עליו.
    מה ההגיון בלהציע לחלוץ בן 29 חוזה לשלוש שנים ובנוסף אופציה לשנה נווספת. קקאו לא כזה חלוץ גדול וחבל לבזבז עליו כסף כי הוא לא יותר טוב מבוריילו או הונטלאאר. אני לא מאמין לאן התדרדרנו, מהתעניינות בדז'קו לאפס הזה. אם גליאני מסתפק בבינוניות, מה הבעיה להעלות מהפרימברה חלוץ או שניים או לפחות לקנות חלוץ איטלקי. אם קאקאו יגיע למילאנו הוא יהיה גרסא שנייה של ריקרדו אוליברה (זוכרים? הברזילאי מבטיס שהוצאנו עליו 20 מיליון).

8. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

מספר שמועות ודיווחים מהתקשורת האיטלקית:
    -רומא מעוניינת להתחזק בעונה הבאה במספר שחקנים, השמות המוזכרים הם: נאדיר בלחאדג' המגן/ קשר של פורטסמות' שלא יעלה כסף כיוון שפורטסמות' בפשיטת רגל, עמנואל אבואה מארסנל,גם הוא קשר/מגן. שניהם לא ייחשבו כזרים בגלל מוצאם כיוון שהראשון מחזיק בדרכון צרפתי בה נולד והשני בעל אזרחות בלגית. שם נוסף שרומא מעוניינת בו הוא הכשרון היווני סוטיריס ניניס מפנאתינאיקוס שמשחק כקיצוני ימני. כזכור הוא כבש נגד רומא במפלה באולימפיקו.
    - פיורנטינה מעוניינת בשירותיו של סימונה פפה הקיצוני של אודינזה ששוויו מוערך ב 5.6 מיליון יורו.
    - יובנטוס מעוניינת במאורו זראטה חלוצה של לאציו שמוכנה להציע עליו 17 מיליון יורו בנוסף לאריאודו ודה צ'לייה. גם באיירן מינכן ומונאקו מעוניינות בארגנטינאי.
    -אדינסון קבאני האריך את חוזהו בפאלרמו עד יוני 2014.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/4/10
  9. yonmu Member

קאקאו?! לא יותר טוב מבוריילו, לא יותר טוב מהונטלאר, ואני בספק אם טוב יותר מאינזאגי ופאלוסקי. חוץ מלבזבז דקות וכסף הוא רק יפגע בסיכויים של החלוצים הצעירים שלנו.
    מה שכן, טוב לראות (לא באמת, אני דווקא מעדיף שהם יפסיקו לעשות בושות מעצמם ומהכדורגל האיטלקי) שיובה מתענינית בעסקאות גרועות יותר - זראטה לדעתי פלופ כשמאריאודו ודה צ'ליה עוד יכולים לצאת שחקנים לא רעים.
    כל הכבוד לפאלרמו על השמירה על קבאני. אם הם ישמרו על הסגל הקיים יחד עם חיזוקים קלים הם יתפסו מקום של קבע בצמרת.

10. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

בדיוק המחשבה שלי. אם אתם מתכוונים לדרדר את מילאן לרמה של מועדונים כמו ורדר ברמן, אייאקס, טוטנהאם ואחרות אז סבבה אז לפחות תתנו לשם שינוי את המפתחות לזיגוני, ברטה, פאלוסקי או ולורדי. בשביל מה להביא איזה זקן מגרמניה? בשביל מה?

אני מאוד מודאג. כן אולי אני מגזים אבל אני לא רואה בניגוד לאנדריי איך אנחנו חוזרים לצמרת שאנחנו מוותרים על שחקנים כמו זדקו ומביאים שחקנים כמו קקאו או הולכים על ייפס.

ולא, מדידה צריך להיפטר ומהר. למה תמיד אחרי הופעה סבירה שלו כולם כולל אוהדים פה וההנהלה באיטליה חושבים שצריך לשמור עליו. למה אביאטי היה צריך להיפצע? אם הוא היה נשאר כשיר עד סוף העונה לא הייתי צריך לשמוע בכלל דיבורים שכאלה. סעמק.

11. yonmu Member

לגבי ייפס אני לא יודע, אבל הרבה אנשים אומרים שהוא בלם ברמה גבוהה ואם בכל מקרה נסטה, סילבה ובונרה נשארים אז זה בכלל לא רע (למרות שזה אולי פוגע באסטורי או אלברטאצי).
    לגבי דידה - אנחנו לא מדברים על הופעה אחת אלא על עונה שלמה שבה כשהוא שיחק הוא היה טוב (לא מדהים אבל בהחלט טוב). אני תמיד חושב שרק אם יש צורך ממשי בשינוי (כמו לדוגמא במרכז הקישור שלנו) כדאי לרכוש שחקן, וזה לא המצב בעמדת השוער שלנו.

12. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

ייפס בפירוש יושב על עמדת סותם החורים וזה בדיוק רע לבלמים הצעירים שכן אחרת מתי לעזאזל הם אמורים לקבל הופעות? גם ככה על הקופה איטליה "זורקים זין" ולא ממשיכים בו. היה וצריך להביא בלם באיכות גבוהה כי מי יודע מה יהיה עם נסטה.

דידה. לא מדובר בשנאה כמו שיש לי כלפי השפן האומלל אבל הוא בפירוש עבר את זמנו, היו לו מספיק פשאלות וחוסר יציבות. אני חושב שצריך לחדש דברים בקבוצה והחלפתו היא בהחלט נדרשת אבל לא הכרחית. אם אפשר לשחרר אבל אם הוא ירוויח איזה מיליון וחצי יורו לעומת ה-4 שהוא מרוויח היום אז אפשר להחליק על זה.

מאוד מדאיג אותי שאין שום שחקן באיכות גבוהה שמקושר אלינו, שאנחנו לא מסוגלים להביא שחקנים ברמה גבוהה ולמרות ההצהרות של גליאני אז שום מגמה לא נראית בשטח (כמה מפתיע).

13. yonmu Member

אז זהו, שדווקא בגלל שנסטה ובונרה נפצעים הרבה צריך בלם כמו ייפס. אני מעדיף לראות את ייפס עולה מול מנצ'סטר יונייטד בליגת האלופות אבל אני כן רוצה שאסטורי יעלה במשחקי ליגה קלים או בגביע - בקיצור, השאלה היא איך המאמן יעשה את זה יותר מאיך הסגל בנוי.

כמה טעויות כבר היו לדידה העונה? השמטה נגד ריאל מדריד? סטורארי היה עלוב והועזב. רומה עדין לא קיבל צ'אנסים וזו עוד סיבה שלא צריך לחפש שוער.

14. uri מנהלים

סוכנו של השחקן הודה היום בראיון לגאזטה דלו ספורט שהויולה הגישה הצעה רשמית בגובה 5 מיליןו אירו עבור פפה, שחקן אודינזה.

15. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

תודה, תיקנתי. אני לא יודע מאיפה בא לי פאלרמו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx