http://images2.gazzettaobjects.it/Hermes%20Foto/2010/03/19/0KZJU1JL--620x300.Xxx על מנת לרכוש את סטורארי ממילאן, סמפדוריה תכניס לעסקה את מחצית כרטיסו של החלוץ הצעיר גווידו מרילונגו. האיטלקי בן ה-20 כבש אתמול שלושער במדי לצ'ה, לה שייך החצי השני, והעלה את מאזן השערים שלו בסריה בי לעשרה (23 הופעות).
סמפדוריה עד כדי כך פראיירים, שיהיו בריאים, העיקר שאנחנו מרוויחים. מרילונגו חלוץ צעיר וטוב, נראה שההתקפה שלנו מסודרת לחמש השנים הבאות (חוץ מחלוץ להרכב).
נשיא פאלרמו בראיון: באשר לעונה הבאה: "אנחנו עובדים על חיזוק הקבוצה עם כמה השקעות בעמדות הדרושות לכך. באשר לשאר, נאבד את סימפליסיו וברשיאנו, וכן נצטרך לחזק את ההגנה." (הסגל של פאלרמו באמת קצר מאוד בהגנה, למעשה אין אף מחליף ראוי לאף שחקן מהרבעיה הראשונה.) באשר למשחק מול אינטר: "אני מרוצה מהתוצאה. זוהי נקודה חשובה במאבק לליגת האלופות" באשר ליריבות: "סמפדוריה, יובנטוס ואולי אפילו ג'נואה." (נראה שאין יחסים אוהבים בינו לבין דה לאורנטיס). באשר לכך שאין יצוג של שחקני פאלרמו בנבחרת: "אני לא יודע מה לומר. קאסאני היה בסגל. אבל יש עוד שחקנים. למשל יש לנו שחקני הגנה טובים יותר מלגרוטליה שליפי לא מזמן. אבל בנבחרת לא תמיד השחקנים הטובים ביותר מוזמנים" (הוא מתכוון לבובו לבלזארטי וכמובן למיקולי). http://www.altrabenevento.org/altrabenevento/wp-content/uploads/zamparini-se-la-ride.Xxx בראיון רציני לשם שינוי. מאוריציו זאמפריני.
ה Calciomercato טוען אינטר מעוניינת במגן/קשר של פיורנטינה, חואן מנואל וארגאס. לפי האתר, מאסימו מוראטי אישר את תחילת המשא ומתן וכמו כן יצר קשר עם סוכנו של הפרואני. ההצעה של אינטר לפיורנטינה תמורת וארגאס היא 20 מיליון יורו בנוסף לשותפות מלאה על כרטיסו של אמיליאנו ויויאנו, שוער של בולוניה העונה השייך לאינטר.
"למה אני לא משחק? אין טעם לשאול אותי, צריך לשאול את אלה האחראים מלמעלה. אני לא יודע, אולי השחקנים האחרים פשוט טובים יותר ממני." "של מי היה הנצחון על צ'לסי? זו היתה הקבוצה שניצחה בסטמפורד ברידג', לא מוריניו." http://images.corriereobjects.it/gallery/Sport/2010/03_Marzo/balotelli-striscia/1/img_1/b_6_672-458_resize.Xxx סולל לעצמו את הדרך למילאן. מאריו באלוטלי.
סתם חזיר, במקום להודות להודות לאינטר ושיחכה להזדמנות שלו במקום לבכות כמו ילדה. איך אמר מטראצי: "הדלת פתוחה, באלוטלי לא חייב להישאר" אז מי ירצה אותך כבר(לפחות בקבוצות מעל אינטר)?כל הזמן מתלונן ועושה בעיות. אפס.
אמרתי את זה ואני חוזר שוב פעם, באלוטלי רצה את ראיולה שיהיה סוכנו לא לחינם. תמיד הייתי בעד לתת לו הזדמנות, כי בסך הכל הוא עדיין ילד. אך מתברר שכל ההתנהגות שלו לא נובעת מחשיבה של ילד, אלא אשכרה של מניאק שרוצה לעשות טריקים עם אינטר.
אולי אם הוא יעבור אלינו הוא יציג את הפוטנציאל המדהים שלו. הוא יכול להפוך לאחד החלוצים הכי טובים בעולם אם הוא ימצא את הפוטנציאל.
גם יעלה פחות מדזקו וגם מחליף מצויין לפיפו (למרות שחלק ממני רוצה שהוא יישאר גם אם זה בתור חלוץ חמישי). בכל מקרה אינטר לא יתנו למילאן חלוץ מסוכן כמו באלוטלי, גם אם הספקולציות מראות אחרת. יעדיפו למכור בפחות רק לא למילאן.
מבחינה מקצועית נטו - לדעתי הוא בדיוק מה שאנחנו צריכים. שחקן התקפה שיוכל להוות תחלייף לרונאלדיניו (הוא ופאטו באגפים) ומצד שני אם רונאלדיניו יראה יכולת טובה אפשר להושיב אותו על הספסל. הבעיה היא באופי וההתנהגות שלו. חוץ מזה, אם כבר אז למה לא ג'וזפה רוסי?
אתם מדברים הרבה על דז'קו, אז נעדכן אותכם שיש מחיר סופי שעומד על לא פחות מ 40 מיליון יורו! לא יודע אם מילאן תהיה מוכנה להוציא סכום עתק זה, ומתברר שאתם גם לא לבד במערכת שגם קבוצות אחרות מאנגליה מגלות עניין. למרות הסימפטיה המוצהרת שלו לרוסונרי בסופו של דבר כמו כל דבר בחיים הכל, אבל הכל עניין של כסף. מה ששמים לב אצלו השנה זה בעיקר חוסר יציבות, הטכניקה שלו תמיד מרשימה, אבל הוא לפעמים רשלני מדי בקבלת ההחלטות או הסיומת. כמובן שחלק מהעונה הבינונית שעוברת עליו זה בגלל הקבוצה, אבל השחקנים הגדולים ביותר מצליחים להתעלות גם על הבינוניות של הקבוצה שלהם, לא? עם מאמן בסיגנון של וונגר לדוגמא אין לי ספק שהוא יתפתח להיות וורלד קלאס ואולי אף הקרם דה לה קרם, אבל זה יכול גם להסתיים כמו ג'ילארדינו. בעיקר בעידן לאונרדו לא רואים אף שחקן צעיר במילאן, או לפחות אחד שיש לו פוטנצייאל למשש אותו, מתקדם תחת לאונרדו ותרגישו חופשי לתקן אותי במידה ואני טועה. אם אני דז'קו גם זה צריך לשחק תפקיד בהחלט שלי. בקיצור, השקעה גדולה בחלוץ מוכשר שהיא למרות הכל סיכונית מאד. הליגה גרמנית שונה מאד מהאיטלקית, לכל אחת יש את הפלוסים והמינוסים שלה, בסופו של יום אבל משחק ההגנה האיטלקי הרבה יותר טוב מזה של הגרמני ואנחנו יכולים לראות בדייגו לדוגמא כמה ההבדלים יכולים להיות תהומים. האם דז'קו מתאים לסיגנון האיטלקי? הרבה שאלות בלי תשובות, אבל, אם מילאן תהיה מוכנן לשלם את הסכום, אני מאמין שנקבל גם את התשובה על כל השאלות. וד"א באיירן מינכן מגלה עניין במולינרו המושמץ כאן