חדשות, שמועות והעברות:: 2009/10

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ג'ורדן לאב אגדה, ‏1/7/09.

1. 亚历山大帕托 Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

2. Milanista3 Member

uri

לא ביקשתי שמילאן תוציא 100 מליון יורו על רכש בעונה , ושלא תתיימר להיות כמו אינטר .
    אלא שלא תנסה לקצץ במקומות שאי אפשר . זה הרי זועק לשמיים כבר שכמה עונות מילאן זקוקה לרכש דחוף והיא לא עושה זאת כלל.
    תתחזקו בהתאם לכסף שיש .הכוונה שלי שאפילו את זה אין.תסכים איתי שמילאן זה לא מועדון שצריך להתבסס על העברות חופשיות(או שחקנים מעבר לשיא במחירים מוזלים , התרומה היא אותה תרומה ). ועד שהיא מוכנה להוציא כסף , היא מתכננת להוציא 20 מליון על איזה פלופ מגרמניה ( לדעתי כן? ). זאת התנהלות לא נכונה!
    בוא נקח למשל את נאפולי , למילאן יש יותר כסף מנאפולי נכון? שתי המועדונים לא באותו הלבל בכלל.
    איך תסביר את זה שאפילו הרכש הלא מפוצץ של נאפולי העונה עולה זה של מילאן( לפחות לדעתי כן? ) ?
    אני מדבר פה על התנהלות הרכש נטו , לא כמה כסף יש או אין. נכון שלתקציב יש חלק בהתנהלות , אבל ראבק כמה אפשר לעגל פינות ולסבן את האוהדים?
    במיוחד אחריי עזיבת קאקה.

3. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

למילאן אין יותר כסף מנאפולי ואין לי מושג איך הגעת למסקנה הזאת.

4. Milanista3 Member

הערכתי את זה בהתחשבות בגודל שני המועדונים,מכירת קאקה והדיבורים על "מיסטר X" וכל החרטות האלה על מישהו שיחליף אותו .
    בכל אופן, בוא ניקח עוד דוגמא : אינטר מביאה את סניידר בסכום סביר בהחלט(הרבה פחות מהדיבורים על דזקו) , ומילאן מביאה את הונטלאאר כמעט באותו מחיר ולא נותנת לו לשחק דקה.
    ואני שואל, למה?
    זה ברור שמילאן צריכה שחקן כמו סניידר ,הרבה יותר כמו הונטלאאר ושפער המחירים לא גדול ובלתי ניתן לגישור אז למה? בטח שרוצים לזרוק סכומים מטורפים על שחקנים פחות מוכשרים (לדעתי ).

5. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה גם מה שחשבתי לאחר שקראתי את המילים האחרונות שלו "see you soon", אבל בתכלס, הצעה של יותר מ13-14 מליון יורו בקיץ זאת הצעה שרומא לא תוכל לסרב לה. חוץ מזה, סיסיניו צפוי לחזור להרכב בזמן הקרוב ואם יתפוס כמה משחקים טובים ויחזור לכושר מהעונה שעברה, קשה יהיה לעצור אותו גם למוטה וגם לקאסטי ורומא תהיה יותר ממסודרת באגף ימין.

:aa1: מאורו אספוזיטו פורש מהסריה א' (לפחות עד הקיץ) לטובת גרוסטו.
    http://img72.imageshack.us/img72/7248/espo3xg8.Xxx
    נורא שמחתי כשרומא החתימה אותו לפני 3 שנים, חבל מאוד שלא הצליח להשאיר את חותמו.

6. uri מנהלים

Milanista3

תעשה הפרדה בין שתי צורות ביקורת. תחילה יצאת נגד סכום הכסף שהקבוצה מוציאה (בהשוואה לאינטר ואח"כ נאפולי) ועכשיו על איך היא מוציאה את מה שכבר הוציאה. יש הבדל מהותי בין השניים. אפשר לבקר את מה שהנהלת מילאן בחרה לעשות עם הכסף. גם אני עשיתי זאת וגם אחרים כאן, אבל לדרוש מהקבוצה שתוציא כסף שאין לה, זה כבר עניין אחר שלא קשור בדעה, כנושא הקודם, כי אם במציאות הנתונה. סבור לי שאתה מבין ששום דעה או ביקורת אין בכוחה להשפיע על נתון המציאות. אם כן, תהיה הראשון שבכוח דעתו האישית הצליח להצמיח כסף על עצים. או אז ארצה להיות חבר שלך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏27/1/10
  7. Milanista3 Member

אני יודע שאלו 2 סוגי ביקורות שונות פשוט מצאתי להכניס לה בעוד דרך אז עשיתי את זה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    אני מתכוון לזה שההנהלה לא מוציאה כסף שכן יש לה.
    יש לה כסף ,לא כמו של אינטר אבל גם אותו היא לא מוציאה.

8. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://cache.daylife.com/imageserve/0eYW1zz3kuaQe/x250.Xxx
    “Simplicio has an agreement with Roma. At the end of the season, after the natural conclusion of his contract, he will go and play in the capital.”
    באיחור של שנה, נמצא מחליף לאקווילני. דעתכם?

9. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא מגיע בחינם, שזה כבר טוב. לא יודע כמה הוא יקבל בעונה, אבל הכדאיות שלו מהבחינה הזאת תלויה באורך החוזה שעליו הוא יחתום. מבחינה מקצועית מדובר בשחקן טוב שנמצא בכושר מעולה, מה ששלח אותו הישר לסגל האחרון של דונגה בברזיל. הוא יהיה שחקן טוב לרוטציה עם פרוטה. אני אישית סקרן יותר לראות איך תפעל פאלרמו כדי להחליף אותו.

נ.ב.
    לי זה נראה כאילו ראניירי לא באמת סופר את סיסיניו.

10. yonmu Member

אני לא חושב שסימפליסיו ברמה של אקווילאני אבל הפערים ביניהם לא מאוד גדולים, כך שבהחלט מגיע לרומא כל הכבוד על התחליף הזול.

11. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

יותם,
    התפקיד שמייחלים לסימפליסיו הוא הגיבוי של פיזארו (תפקיד שהיה שייך לאקווילני). פרוטה ישחק באגף (כמו במונדיאל) וטוטי מאחורי טוני.
    לגבי סיסיניו, לראניירי לי היה מתי לא לספור אותו מכיוון שרק החודש, חזר הגמד הבריזלאי לאימונים מלאים. באחד הראיונות, טען ראניירי שסיסניו שחקן חשוב לקבוצה, במיוחד אחרי הרכישה של טוני. אתמול, בדקות ששיחק היה טוב יותר ממוטה וקאסטי ביחד ואני מאמין שנראה אותו בחזרה בהרכב במהרה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏28/1/10
  12. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: סבסטיאן אגוראן קשרה האורגוואי של ויאריאל יושאל ללאציו עד סיום העונה.

:aa1: לואיס אנטוניו חימנז ששייך לאינטר הצטרף לפארמה בהשאלה עד סיום העונה לאחר שעזב את ווסטהאם.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏29/1/10
  13. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

מנואל פרננדס קשרה הפורטוגלי בן ה23 של ולנסיה כנראה יושאל לאינטר עד סיום העונה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏29/1/10
  14. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

מנצ'סטר סיטי הציעה הצעה לרכישת מקדונלד מאריגה מפארמה. גירארדי משחק אותה קשוח ודורש 12 מיליון יורו בתוספת לכרטיס המלא של ואלרי בוז'ינוב (שמושאל כרגע לקבוצה). השמועות מספרות שההצעה הכי גבוהה עד כה של האנגלים הייתה 8+בוז'ינוב.

אני אישית חושב שזאת עסקה כדאית מאוד. מבחינה כלכלית זה נהדר והאבידה המקצועית לא תהיה אדירה. מאריגה טוב ומוכשר, אבל פארמה יכולה להסתדר גם בלעדיו. מורונה, דזמאילי, גאלופה וחימנז יכולים להחזיק את הקישור לא רע. מה גם שעם הכסף הזה הפארמזנים עוד יכולים להתחזק.

15. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

ללא ספק..8 מליון זה הרבה ופארמה יכולה להתחזק,כשהקישור שלה גם ככה מוכשר.