הוא לא משחק בנבחרת איטליה. יש לו מספר הופעות באצוריני (הנבחרת הצעירה) ונכון להיום הוא בגדר כישרון לא רע שלא בדיוק מתממש. הוא היה טוב בתור נער בלצ'ה, עבר לפיורנטינה, אבל לא קיבל יותר מדי הזדמנויות. בערך באותה תקופה הוא שיחק מדי פעם בצעירה והיה לא רע. בינואר לפני שנה עבר לבולוניה תמורת 7 מיליון יורו ושם הוא סוג של כישלון טוטאלי, כי הוא לא מצליח להזיז את די-ואיו וזלאייטה מההרכב. אני חושב שזה מהלך טוב מבחינתו. ההגנות בספרד מעט פחות נוקשות ואולי אם יצליח להבקיע מספר שערים, הוא גם יחזיר לעצמו את הביטחון - כנראה התכונה הכי חשובה לחלוץ. אתה יכול לספר לנו מעט על אספניול ועם מי בדיוק הוא מתמודד שם על מקום בהרכב? הוא מיועד להיות שחקן הרכב לדעתך?
אני חושב שהסטיסטיקה הזאת תסביר הכל: לאספניול ההתקפה השנייה הגרועה ביותר בליגה עם 12 שערים בלבד ב-17 משחקים. החלוץ הבכיר שלהם הוא ראול טאמודו, אבל הוא הסתכסך עם המועדון וכרגע בקושי משחק, החלוץ שפותח רוב המשחקים הוא איבן אלונסו האורגוואי, חלוץ בינוני להחריד שאין לי ספק ומבלי לראות את אוסבלדו הוא עדיף עליו. וגם בן סהר שלנו, שבזמן האחרון בקושי מקבל הזדמנויות. אין לי ספק שהוא יגיע להרכב הראשון, המצב של אספניול בהתקפה רע.
לחזק? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx אם כבר וולפסבורג, אז הבלם האיטלקי של הקבוצה, אנדראה ברצאלי, מבוקש ע"י ג'נואה. פרסיוצי אמר בראיון כי הקבוצה מחפשת להתחזק בינואר בבלם איטלקי בכיר, וגם שמו של דאינלי מפיורנטינה הוזכר.
וולפסבורג עוד יכולה להפוך לדארלינג שלנו. גם לתת לנו את דזקו וגם לאסוף את כל השאריות שלנו על הדרך - למה לא? נשמע לי מושלם. שני עידכונים מה-TMW, אחד בנוגע למשהו שאני הזכרתי קודם לכן והשני בנוגע למשהו שזלאטן הזכיר: דאיינלי סגור בג'נואה, מה שמבטל את השמועות על חזרה של ברצאלי לאיטליה. בו זמנית, מדווח שעסקת החליפין בין דוריה ורג'ינה תתבצע בכל זאת - מאריו קסאנו לסמפדוריה, וינצ'נזו פיורילו לרג'ינה. מארוטה לא סומך על פיורילו, כנראה בצדק.
סמפדוריה השאילה את גוברטי עד סוף העונה תמורת 300 אלף יורו. עסקה בה כולם יוצאים מורווחים. סטפאנו אוקקה הושאל עד סוף העונה תמורת סכום דומה לפולהאם האנגלית.
פאבלו פונטנז'ו עוזב את פארמה וחוזר לארגנטינה, אני הבנתי שהוא מיעט לשחק באיטליה (אם בכלל שיחק), מישהו יכול להרחיב לגבי הסיבה (שחקן אפס, פציעה, בעיות אישיות...)?
איזה טימטום! לא מבין, את פשר המהלך הזה של קורבינו. בכל זאת, אני מעדיף לחכות להודעה רשמית לפני שאכריז על יום אבל. :aaaprot: לא יודע מה הסיבה לכך, אבל בשהותו הקצרה באיטליה הוא לא הספיק ללבוש את מדי הקבוצה במשחק רשמי כלשהו. מולינארו לגרמניה, אוסבאלדו לספרד ואוקקה לפרמייר ליג. ממש פילנטרופים נהיינו. תורמים לכוווולם.
פורסמה רשימת המועמדים ל"אוסקר דל קאלצ'ו 2010" שמכתירה את השחקנים (והשופט) הבולטים לעונה האחרונה. הפרסים יוענקו בטקס במילאנו ב 18 לינואר. Best Italian Player Antonio Cassano, Daniele De Rossi, Alessandro Del Piero Best Foreign Player Zlatan Ibrahimovic, Kaka, Diego Milito Best Young Player Mario Balotelli, Alexandre Pato, Davide Santon Best Goalkeeper Gianluigi Buffon, Julio Cesar, Federico Marchetti Best Defender Giorgio Chiellini, Maicon, Paolo Maldini Best Manager Massimiliano Allegri, Gianpiero Gasperini, Jose Mourinho Best Referee Emidio Morganti, Nicola Rizzoli, Roberto Rosetti שני הזוכים בשחקן האיטלקי הטוב ביותר והשחקן הזר הטוב ביותר יתחרו על תואר השחקן הטוב ביותר. קישור להצבעה: http://www.corrieredellosport.it/Notizie/C...+tuoi+preferiti
אם זה היה תלוי בי : Best Italian Player - דה רוסי. כבר כמה שנים הוא השחקן האיטלקי הטוב בעולם. Best Foreign Player - זלאטן. הגורם המשמעותי ביותר באליפות של אינטר. Best Young Player - פאטו. השחקן הכי טוב בגילו. Best Goalkeeper - בופון. כל עוד לא מורגשת דעיכה, התואר צריך להשאר אצלו. Best Defender - מייקון. לא רק באיטליה, השחקן הכי טוב בעולם בתפקידו. Best Manager - אלגרי. הוציא מים מסלע. Best Referee - שלושתם חלאות אדם. דווקא הפעם, כל הצדדים הרוויחו מזה.
אז הודעה רשמית כבר יש, וג'נואה מחתימה את דאיינלי עד 2013. לפי הדיווחים, ג'נואה לא מסתפקת רק בו ורוצה למרכז ההגנה גם את גבריאל מיליטו מברצלונה. הם מתכננים למכור מישהו? תיווצר אינפלצייה רצינית בעמדות האלה.
כן, הגבתי על כך בדיון האלכוהול. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx (גם אחרי כוס שלישית של בושמילס קשה לי להבין את ההחלטה הזו של המועדון שלי). תודה על הכל קאפיטאנו!