חדשות, שמועות והעברות:: 2009/10

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ג'ורדן לאב אגדה, ‏1/7/09.

1. Cup of Tea Liverpool, UK

זהו, פאנדב באינטר.

2. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני יכול לספר שאוהדי רומא מחזיקים אצבעות שהעסקה עם שטוטגארט תצא לפועל והוא לא ינחת בבירה.

3. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

מהפרטים שעולים מדובר בעיסקת השאלה עד חודש יוני עם אופציית רכישה. לפי איך שזה נראה העיסקה סגורה והודעה רשמית אמורה לצאת הערב או מחר. יובנטוס צפויה למכור את טיאגו לאתלטיקו מדריד השבוע.

4. uri מנהלים

אני בטוח שלירן מבין ששום מועדון לא יצליח אם יתנהל לפי דעות אוהדיו. מועדונים מתהלים לפי דעותיהם של אנשי מקצוע ולא סתם אנשי המקצוע של יובנטוס בזמנו ועכשיו של זניט, אתלטיקו ושטוטגארט מעוניינות בו. מדובר בשחקן ממושמע, בעל מוסר עבודה גבוהה שמבין היטב את המשחק. המאמן שלו, מי שזה לא יהיה, יהיה רגוע שהאגף השמאלי שלו מכוסה היטב ולא משנה אם הוא פוגש את מילאן, אינטר, רומא, צ'לסי או ריאל מדריד כפי שהוכח בעונה שעברה (גם עונה קודם היה שחקן הרכב ביובנטוס). יחד עם זאת, פתרונות התקפיים אותו מאמן יצטרך לחפש במקומות אחרים כי מהבחינה הזו מולינארו אכן שחקן מאוד מוגבל.
    יחד עם כל מה שאמרתי, עדיין שחקן איטלקי בחול זה תמיד סיכון, לא משנה כמה טוב היה באיטליה. המנטליות של האיטלקים מאוד מבויתת, הם כולם רוצים לאמא.

נערך לאחרונה ב: ‏5/1/10
  5. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

קצת אוף טופיק,
    רומא מחפשת מגן שמאלי שיחליף את טונטו שלא מצליח להתאושש מפציעה. ראניירי ביקש את מולינארו, אותו אימן ביובנטוס. האוהדים משתוקקים לראות את קפטן נבחרת הנוער של איטליה, סימונה סיני, מצטרף לסגל הבוגר ונותן גיבוי לריסה וקאסטי במידת הצורך. למה ההנהלה לא מסוגלת לעשות הימור מעט מסוכן ואולי להרוויח איזה סאנטון חדש ובמקום זה מתפשרת על מניה בטוחה אך בינונית להחריד? למה באנגליה, ספרד, גרמניה וצרפת זה קורה כמעט בכל קבוצה ובאיטליה לא? לא נמאס לכם לראות שחקנים בשנות ה20 נתקעים בקריירה שלהם כשרק חלק קטן מהם מצליח לפרוץ בגיל מאוחר יותר? במקרה הזה, חבל מאוד שהאוהדים לא מנהלים את הקבוצות שלהם.

6. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

אורי, זה ברור לי.

האמתי שגם אחרי חוות הדעת שלך על קוזמנוביץ' הייתי מאד פסימי. היום אני מבין שה8 מיליון שקיבלתם עבורו זה כלום.
    שנה, שנתיים, שלוש, בסוף הוא יהיה אחד הקשרים האחורים הטובים בעולם וימכר כמו גומז בעשרות מיליונים.

7. riquelme1 Member

אמרתי לך אתזה עוד לפני שהגיע- כשרון ענק.

מולינארו כנראה בשטוטגארט.

8. Jose Mourinho Member

בדקתי לרגע את הסגלים של אתלטיקו ושטוטגרט, ולפי מה שאני רואה שתי הקבוצות די מכוסות בעמדת המגן השמאלי. אצל הספרדים יש את אנטוניו לופז ופרניה, שניהם עם עבר בנבחרת ספרד, ואצל הגרמנים ישנם מגן נבחרת שווייץ מאנין ומגן נבחרת האייבוריאנים ארתור בוקה. מעניין אותי לדעת אם באמת ארבעתם היו כ"כ גרועים העונה שמגן די בינוני כמו מולינארו אמור לייצב שם את העניינים? לא יודע עד כמה משתלם לו לעבור לאחת מהקבוצות האלה, למרות שאני מניח שהובטח לו מקום בהרכב, לפחות באתלטיקו.
    אני חושב שבאיטליה יש קבוצות שיכולות יותר להיעזר בו, כמו למשל לאציו אם תאבד את קולארוב, בפארמה הוא בטוח יועדף על פני קסטליני, ובנאפולי יוכל להחליף את זוניגה שמאז שעבר מימין לשמאל די איבד את עצמו(מה גם שיובה לא תתנגד למגן ימני ברמתו של הקולומביאני). אפילו במילאן יש לו מה להציע, בתנאי שזמברוטה יעבור לימין.

בכלל, לירן, לא הבנתי איך שטוטגרט נמצאת מקום אחד מעל הקו האדום בליגה כאשר את הסגל שלה מרכיבים להמן, בולארוז, בוקה, מאנין, בשטורק, היצלספרגר, קדירה, קוזמנוביץ', חלב, קקאו ופוגרבניאק, אבל זה כבר לנושא אחר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏5/1/10
  9. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפי דיווחים בספרד, מאריוס סטנקביצ'יוס סגר בסביליה. הקשר יושאל לשם עד סיום העונה. למרות זאת סמפדוריה לא תקנה מחליף כאשר היא מסתפקת בזאורי וקאצ'יאטורה.

10. uri מנהלים

קוזמנוביץ' עזב לא כי לא האמינו בו או חשבו שלא מדובר בכשרון גדול, הוא עזב רק משום שלא היה מוכן לא להיות שחקן הרכב.

11. uri מנהלים

אם כבר כתבת אוף טופיק, אז הרשה לי לדבר במונחים של אוף טופיק. אנשים נוטים לחשוב שלעולם הכדורגל יש חוקים משלו, מה שבמקרים מסויימים נכון, אך דווקא ברוב המקרים גם עולם הכדורגל מתנהל בדיוק לפי אותם החוקים שאנו מכירים מהעולם סביבינו. במקרה הזה מדובר במסורת, מסורת שמושרשת עמוק בתוך הדבר הזה שנקרא הכדורגל איטלקי. אז כמו שבעולם האמיתי ממשיכים לדבוק במסורת גם אם אינה רלוונטית ואי-רציונלית ולא מצדיקה את עצמה, כך גם בכדורגל האיטלקי. לפעמים ממשיכים לדבוק במסורת (להעדיף את השחקן המנוסה על חשבון הצעיר) ולפעמים ללא הצדקה. ויחד עם זאת, האוהדים לא באמת מבינים מה הם אומרים. הם רק רוצים לראות שחקני בית (מה שמובן ומקובל) אבל המאמנים הם אלה שכן יכולים לשפוט, אם אותו נער שהראה יכולת נהדרת במחלקת הנוער, אכן יכול לעמוד במעמסה והקושי שיש בליגות של הבוגרים.
    בסופו של יום, שנה או עשור, הכדורגל האיטלקי עדיין מספר אחת ביצירת דור כשרוני פעם אחר פעם (אולי יחד עם ספרד, אבל היו עשורים שספרד הית החשוכה יותר ואילו באיטליה תמיד היה דור מוכשל לעילא ולעילא). כך שאולי אין טעם לתקן את מה שאינו מקולקל.

12. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

זלטאן, בוקה באליפות אירופה, לודביק מנייה עזב לאלופת שוויץ ציריך. חוץ ממולינארו יש כרגע רק את כריסטייאן טרש הוא יותר מגן ימני (או שחקן כולבו, שמאל, ימין וקשר אחורי).
    במילים אחרות הוא כרגע המגן השמאלי היחידי בקבוצה.

13. uri מנהלים

:aa1: על פי 'הדיילי מירור', שלמיטב הבנתי לא מדובר באחד הצהובונים הללו שממציאים ידיעות, צ'לסי הגישה לסמפדוריה הצעה בגובה 24.5 מיליון אירו עבור ג'אמפאולו פאציני.

אין על צ'לסי עונש שאסור עליהם לרכוש שחקנים לא רק בינואר, אלא גם בקיץ?

:aa1: על פי 'הגאזטה דלו ספורט' נאפולי הגיעה לסיכום עם ליברפול על רכישתו של אנדראה דוסנה. המגן השמאלי יעלה לנאפוליטנים 5 מיליון אירו.

נערך לאחרונה ב: ‏5/1/10
  14. 亚历山大帕托 Member

אורי, רק בקיץ. צ'לסי ערערה על העונש וההחלטה נדחתה לכמה חודשים, מה שבינתיים מאפשר לה לרכוש שחקנים בינואר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏5/1/10
  15. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: מולינארו חתם לבסוף בשטוטגארט ולא באתלטיקו מדריד. הוא יושאל לשם עד סיום העונה.