חדשות, שמועות והעברות:: 2009/10

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ג'ורדן לאב אגדה, ‏1/7/09.

1. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

עוד לא הספיק לחתום באינטר וכבר אתה מחליט שפאנדב יותר טוב מאמאורי, יאקווינטה וטרזגה? לדעתי הוא לא ברמה שלהם, אף פעם היה וככל הנראה אם יחתום באינטר וכצפוי לא יראה דקות משחק, גם לא יהיה. אני חושב שאף אחד לא היה מסתכל לכיוונו אם הוא לא היה שחקן חופשי (כפי שהיה עד היום) ואני לא רואה בו שום שידרוג להתקפה של אינטר.

2. Jose Mourinho Member

ממה שראיתי ממנו בלאציו יש לו יכולת אישית הרבה יותר טובה משלושת חלוצי יובה הנ"ל. זה שטרזגה טוב ממנו בפיניש מול השער זה עניין אחר אבל פאנדב רק בן 26.

לפי דעתי אתה מדבר מתוך נקודת מבט של אוהד רומא ושונא לאציו אחרת אני לא רואה סיבה למה שכתבת. הוא לא קיבל הזדמנות בקבוצה גדולה כמו שאמאורי ויאקווינטה קיבלו מיובה למרות שממה שאני ראיתי, הוא היה טוב יותר בלאציו מאשר אמאורי בפאלרמו ויאקווינטה באודינזה, וטרזגה בימים הטובים אולי עדיף עליו אבל טרזגה של היום זה לא טרזגה של פעם - כך שאתה לא יכול לקבוע שפאנדב לא יהיה ברמה שלהם, מה גם שהוא חלוץ שני בעוד כל אלה חלוצי מטרה. אני לא חושב שהיה אחד שהיה יכול לקבוע בוודאות בתקופה שפאנדב היה בלאציו בזמן שאמאורי ויאקווינטה היו בקבוצותיהם הקודמות, שהם רמה אחת מעל המקדוני. המעבר ליובה שינה את התודעה לגביהם.

אני מאמין שפאנדב היה עובר לקבוצה אחרת בקיץ אלמלא הראש בקיר של לוטיטו. הקבוצות הגדולות חיכו שהוא יתבשל ויתפתח בלאציו(הבחור כבש צמד מול ריאל מדריד בליגת האלופות בתקופה הרעה של לאציו) ובגיל 26 זה זמן מתאים לקפוץ שלב בקריירה, רק חבל שזה קורה בזמן שהוא צריך להסיר מעצמו חלודה אחרי שהתייבש חצי עונה ביציע עם הבלחות לנבחרת.

לגבי מעמדו בהתקפה של אינטר, הוא בטוח יהווה שידרוג לסואזו ולארנאוטוביץ' שכלל לא בשימוש. הוא לא אמור להיות החלוץ המוביל אלא תוספת לרוטצייה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏25/12/09
  3. GRANDE LAZIO Member

רק בקיץ ונגר הציע עליו 17 מיליון יורו.. אבל בתור אוהד רומא זה תפקידך להתנגח אה? בספק אם ראית אותו בכלל... קלישאות אמרנו?

פאנדב יפרח ליד מיליטו, סגנונות שונים של חלוצים, הראשון מהיר וטכני, יודע ליצור לעצמו מצבי הבקעה, יודע לבשל, הפרטנר המושלם לחלוץ רחבה 9 כמו מיליטו.

לאבד חלוץ כזה בחינם.. במצבנו הכלכלי.. אין לי מה להגיד עוד. חוץ מניהול/התנהלות בזויים וכושלים. מרדה.

4. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

באמת נראה לך הגיוני שלוטיטו יסרב להצעה כזאת ועוד אחרי שפאנדב סירב לחתום על הארכת חוזה? את השמועה הזאת לוטיטו דחה בעצמו כאשר לפני תום סגירת חלון העברות אמר בפירוש :
    "He wants to leave and we are trying to satisfy him. Nonetheless, I haven't received any offers for Pandev." (אפילו הלכתי לבדוק).

Zlatan Ibrahimovic, אין שום קשר בין הקבוצה שלי לזה שאינני מסכים עם הטענה שלך אותה אתה מגבה בכך שפאנדב בלאציו הרשים לא פחות מאמאורי ויאקווינטה בקבוצות העבר שלהם. אמאורי ויאקווינטה (על טרזגה אין טעם לדבר, גם בגלל שתפקודו על המגרש שונה מזה של פאנדב) שניהם חלוצים מגוונים שיודעים לעשות הכל ברחבה. כבר שנתיים הם מובילים את ההתקפה של יובה בצמרת הליגה ובליגת האלופות ולאף אחד לא אכפת מה עשה אמאורי לפני 4 שנים כששיחק בקייבו או פאלרמו. אם יובה תחתים אותו, הוא ינוע בין עדיפות שישית לרביעית במקרה הטוב. גם בגלל שנכון להיום, הוא פחות טוב מהשאר כשחקן, וגם בגלל שלא שיחק כבר יותר מחצי שנה.
    אם יעבור לאינטר, יהיה זה מהלך טוב בכל מקרה מכיוון שהוא מגיע בחינם ויהיה אפשר לעשות עליו כמה מיליונים בעתיד. בפן המקצועי, קשה לדעת באיזה מצב הוא נמצא היום אבל גם בשיא הכושר, הוא לא יראה דקות משחק כאשר מיליטו,אטו ואפילו באלוטלי יקבלו עדיפות עליו. כמו שאמרת, הוא שחקן לא רע לספסל אבל לא אחד שאפשר לבנות עליו התקפה ואם אינטר מחפשת חלוץ שישדרג אותה לקראת העונה הבאה, פאנדב הוא לא השחקן המתאים.
    לגבי ארנאוטוביץ', בעונה שעברה הוא סומן כאחד הכישרונות הכי גדולים באירופה. כאשר נרכש, חשבתי שהוא יהיה שחקן הרכב ואחד שיהיה קשה מאוד לעצור. לא יודע מה קרה לו באינטר אבל צירופו של פאנדב לא מוסיף לביטחון שלו ולא להיזדמנויות שיקבל בעתיד.

5. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

6. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: רונאלדיניו קיבל הצעה רשמית מבוטופאגו הברזילאית לחזור למולדתו אך אין כל כך סיכוי שברלוסקוני יוותר על הכוכב שלו. דבר נוסף שיקשה על העסקה הוא משכורתו של רונאלדיניו.

:aa1: מילאן יובאנוביץ' קרוב מאי פעם למילאן. קשר סטאנדארד ליאז' הבלגית דחה הצעה של המבורג וככל הנראה יצטרף למילאן בקיץ.

:aa1: יובנטוס עשויה להציע לשאלקה 12 מיליון אירו עבור ראפיניה. יובה רוצה לרכוש אותו כמה שיותר מהר.

7. uri מנהלים

:aa1: בכל כלי התקשורת באיטליה רצה היום הצעה לפיה פיורנטינה תנסה לקחת מג'נואה את החלוץ סרג'יו פלוקארי, כאשר במסגרת העיסקה גם תציעה לגריפוני את אחד הבלמים פר קלודרופ או צ'זארה נטאלי. כאשר מנגד, ג'נואה תנסה להביא במקומו את דוויד סואזו שכמעט ולא רואה דשא באינטר.

אני בעד וחושב שכל הצדדים יצאו מורווחים מכך, אולי למעט פלוקארי שיהיה על תקן "סגן ג'ילא" בפיורנטינה.

8. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנדראה אספוזיטו היה אחד השמות החמים בקיץ האחרון אחרי עונה אישית מצויינת בלצ'ה. מוזר לי שהוא שותף רק בחמישה משחקים העונה ועוד יותר מוזר שג'נואה מחפשת להתחזק בבלם נוסף.

לוקה טוני : "אני כבר לא יכול לחכות, העיסקה עדיין לא סגורה אבל אני רוצה להגיע רק לרומא וכך זה יהיה לבסוף".
    לפי הגאזטה, טוני התפשר על 600 אלף יורו וצפוי להרוויח "רק" 1.8 מליון יורו עד סוף העונה.

9. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

קבוצה נוספת שמעוניינת בסואזו היא פאלרמו.
    בימים הקרובים זאמפריני יציע חוזים חדשים לפאביו סימפליסיו ומרק ברשיאנו על מנת שימשיכו לשחק עבור פאלרמו גם בשנים הבאות.

10. רומאלופה Member

המעבר של טוני בטוח נכון?(לרומא)

11. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

עדיין לא הכל סגור והוא לא עבר עוד את הבדיקות הרפואיות אבל אפשר להגיד שהוא שחקן רומא ב99%.
    אם טוני יראה ברומא מה הוא שווה הוא עוד יוכל לחזור לנבחרת.

12. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלסיו צ'רצ'י קשר רומא שלא מקבל כל כך הזדמנויות העונה ככל הנאה יושאל לבארי עד סיום העונה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏28/12/09
  13. uri מנהלים

:aa1: לאציו, ככל הנראה, סיכמה עם ג'נואה על רכישתו של החלוץ סרג'ו פלוקארי תמורת 9 מיליון אירו. מנגד ג'נואה, כפי שכבר נכתב, מנהלת מגעים עם אינטר בנוגע לדוויד סואזו.

14. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפי ה-TMW, ההעברה של פלוקארי תתבצע בהשאלה ולא ברכישה. לעומת זאת, סואזו ירכש על-ידי ג'נואה.

15. GRANDE LAZIO Member