חדשות, שמועות והעברות:: 2009/10

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ג'ורדן לאב אגדה, ‏1/7/09.

1. 亚历山大帕托 Member

:aa1: גוראן פאנדב הינו שחקן חופשי.

לאציו נדרשה לשחרר את המקדוני מחוזהו ולפצותו על הוצאות משפטיות. בינואר הוא יוכל להצטרף לכל קבוצה שירצה, כאשר שתי המילאנזיות הן המועמדות המובילות.

2. Roma מנהלים

ותזכירו לי למה לוטיטו העיף אותו ואת לדסמה והקפיא אותם?

לרומא הוא ירצה לעבור?אחלה חלוץ.

3. 亚历山大帕托 Member

פאנדב ולדזמה רצו לעבור לקבוצות אחרות וסירבו להאריך את חוזיהם בלאציו.

4. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

הם גם היו מוכנים להתפשר על עלייה חדה במשכורת, אבל לוטיטו סירב. אפשר להבין אותם. פאנדב למשל מרוויח סכום מגוחך של 450,000 יורו בעונה. יש באנגליה שחקנים שמרוויחים את זה ב-3 שבועות. לדסמה דרך אגב מרוויח קצת יותר: חצי מיליון.

5. עודד (אוהד הצלחות) Member

יובאנביץ' שמאלי ברגל, ככה שאולי הוא יוכל לשחק בעמדת הקיצוני ימני ופאטו יעבור למרכז וכך תושלם שלישייה "טבעית יותר"- שבשני האגפים שחקנים עם רגל דומיננטית שונה. אני לא מספיק מכיר את השחקן- באיזה עמדה הוא מתופקד הכי טוב?

6. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא משחק קיצוני שמאלי בסטאנדארד.

7. uri מנהלים

:aa1: לפי כל כלי התקשורת באיטליה לוקה טוני יחתום ברומא ברגע שיפתח חלון העברות.
    :aa1: לפי ה"טוטוספורט" יובנטוס חושבת על סקולארי. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
    :aa1: פליפה דיאז עבר היום את הבדיקות הרפואיות בפיורנטינה.

היום קמתי על הצד היותר אופטימי שלי. לפני כשנתיים, כשהיה בן 22 פליפה נתן עונה טובה מאוד במדי אודינזה ואני זוכר שאפילו מילאן חשבה בכיוונו. מאז עברה עליו עונה וחצי נוראיות בהם הפך שחקן ספסל באודינזה. הוא רק בן 24 שלמד את מלאכת ההגנה באיטליה (הגיע לאודינזה בגיל 15) אולי בכל זאת אלה יהיו 9 מיליון שלא בוזבזו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
    שיהיה בהצלחה!

נערך לאחרונה ב: ‏24/12/09
  8. uri מנהלים

:aa1: שום דבר עוד לא רשמי כיוון שחלון העברות טרם נפתח, אבל לפי כל הדיווחים גוראן פאנדב הוא שחקנה החדש של אינטר. עוד לפי הדיווחים המקדוני צפוי להרוויח בערך פי-6 יותר ממה שהרוויח בלאציו.

נערך לאחרונה ב: ‏24/12/09
  9. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

והסיפור עם טוני כנראה סגור. מפתיע שהוא בחר בסוף ברומא, אבל בהחלט חיזוק מעניין לרומא.
    מעניין איך יתקבל בפיורנטינה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

10. Roma מנהלים

בוא נראה מה עם המשכורת של הבחור?

אני מאוד מאוכזב העדפתי את אדראינו,טוני לא חלוץ גמור אבל כבר זקן וסיכוי קטן שיצליח.

11. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם אכן פאנדב יחתום באינטר לא נראה לי שהיא כל כך תצטרך אותו. באותה עמדה יש לאינטר את אטו, מיליטו ובאלוטלי. לעומת זאת, הייתי רוצה לראות אותו במילאן.

12. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

:aa1: יקירו ומושא ההערצה מספר 1 של אורי שלנו הלא הוא מיקלה קאניני צפוי לעבור ללאציו בחודש ינואר. הבלם של קליארי מבוקש על ידי בלארדיני כדי לחזק את ההגנה במהלך שייתכן במידה ואריאודו של יובה יעבור לסרדינאים.

:aa1: הנהלה הליגה שוקלת מתן אפשרות לקבוצות המשחקות בליגת האלופות (וייתכן שגם של ליגת אירופה) לשחק בימי שישי.

:aa1: סמפדוריה מחזרת בשנית אחרי דריו דאיינלי של פיורנטינה ובנוסף חושבת גם על צירופו של הפלופ הרומאי סטפנו גוברטי.

13. Jose Mourinho Member

אטו לא יהיה בינואר ולי נראה שמוריניו יעדיף לפתוח עם מנסיני לפני שייתן קרדיט מלא לבאלוטלי(אני לא בעד אבל מוריניו זה מוריניו). בקבוצה שעוברת לעיתים קרובות למערך עם שלושה חלוצים על המגרש והמאמן כלל לא משתמש בשניים מתוך חמשת החלוצים, דרוש חלוץ רביעי ברמה גבוהה שיהיה ברוטצייה. חוץ מזה, לפאנדב יקח חודש-חודשיים לחזור לכושר מלא ותמיד שאומרים שלאינטר "יש מספיק שחקני שיכסו את עמדה X", מגיעה מכת פציעות. חוק מרפי קלאסי.

במילאן, לעומת זאת, אם פאנדב יגיע זה אומר שהונטלאר בוודאות יעזוב. וכרגע, יותר סביר שבינואר סואזו יעזוב את אינטר מאשר ההולנדי את מילאן. אני לא מאמין שגליאני ימכור שחקן שהביא רק לפני כמה חודשים במעל 10 מיליון ליש"ט.

פאנדב אולי יכול להתאים ליובה אם יכירו בעובדה שעבר כנראה זמנו של דל-פיירו, וגם ישחררו את ג'יובינקו במקביל. פאנדב בכושר טוב עולה לדעתי על כל שאר שלושת חלוצי הקבוצה מבחינת יכולת אישית.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏25/12/09
  14. Juventini Gaetano Scirea היכל התהילה

ג'יובינקו לא ישוחרר, בטח ובטח כאשר פאנדב יכול להגיע בחינם. כאשר אמאורי מרוכז, ולא עצבני ורותח כמו שהוא השנה, הוא לא נופל לדעתי ביכולת האישית מהמקדוני. לאמאורי יש כדרור טוב ודריבל נהדר, והוא הוכיח זאת במהלך העונה שעברה, בין היתר כאשר הגיע לאגפים בכדי לקבל את הכדור וחתך את שחקני ההגנה לאורך הקו. פאנדב חלוץ טוב בסה''כ, כמה הוא מתאים ליובה זו כבר שאלה אחרת.

נערך לאחרונה ב: ‏25/12/09
  15. avdz7 Member

כדרור טוב ודריבל נהדר. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    לדעתי יובה לא צריכה את פאנדב, יש לה קאדר חלוצים מספיק טוב ומרשים.
    היא צריכה להתרענן במשהו אחר..