חדשות, שמועות והעברות:: 2009/10

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ג'ורדן לאב אגדה, ‏1/7/09.

1. Roma מנהלים

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

ללא ספק רכש כושל אני חושב שיש טעם להוסיף לעיסקה עוד שחקנים כמו וויירה,מנסיני ועוד כמה שבספק אם הם עדיין באינטר כמו ריברס,דאקור

2. uri מנהלים

דאקור בסטנדרט ליאז'.

3. uri מנהלים

:aa1: הודעה רשמית טרם פורסמה, אך לפי הדיווחים מאיטליה, קאטניה פיטרה את מאמנה ג'אנלוקה אצטורי ומינתה את סניצה מיכאילוביץ' במקומו.

נערך לאחרונה ב: ‏8/12/09
  4. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

בעונה שעברה, מיכאלוביץ' פוטר בזמן כדי להשאיר את בולוניה בליגה. הפעם אני מקווה שהוא ישאר כמה שיותר על הקווים כדי שלא נראה יותר את קאטניה בסריה א'.

5. 亚历山大帕托 Member

הוכרז רשמית.

6. Roma מנהלים

שיהיה לו בהצלחה ונראה מה הוא שווה.

7. uri מנהלים

כפי שאנדרי ציין, ההחתמה של מיכאילוביץ' היא רשמית, הסרבי חתם עד ליוני 2011. וכפי שקובי ציין, היתה לו כבר הזדמנות להוכיח מה הוא שווה כמאמן בולוניה בעונה שעברה ואם אני זוכר נכון זה היה בעיקר תיקו. נראה אם הוא למד משהן מהעונה הקודמת.

:aa1: מה שעדיין לא רשמי, אבל שוב מדווח בעיתונות הוא שדוידה בלארדיני, מאמן לאציו, מקבל מלוטיטו הזדמנות לשמור על משרתו עד פגרת החורף. במילים אחרות, כך לפחות נראה לי, לאציו תצטרך לנצח את ג'נואה במחזור הקרוב בבית ולא להפסיד לאינטר מחזור אח"כ בחוץ. רוצה לומר, ביי ביי בלארדיני.

8. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

בעונה שעברה, כשכולם היללו את מצארי וגאספריני, מבחינתי היה מאמן אחד שנמצא רמה אחת מעל. אם פאלרמו הייתה מתחילה את העונה עם המאזן שצבר בלארדיני מאז שהגיע אליהם, היא הייתה מסיימת במקום המוביל לליגת האלופות!
    בהתחלה לא הבנתי איך הוא הצליח לדרדר את לאציו שמשיקה לקו האדום, אך במבט מקרוב אפשר להבין את טענונתיהם של השחקנים והבעלים של לאציו שבלארדיני לא אשם במצב הקבוצה. שני השחקנים הכי טובים והכי חשובים עליהם נשענה הקבוצה בעבר הוקפאו מהסגל ולא הגיעו מחליפים ראוים (תארו לעצמכם את סמפ בלי פאלומבו וקסאנו או את פאלרמו בלי סימפליסיו ומיקולי או את אודינזה בלי דיאגוסטינו ודי נטאלה למרות שלהן סגלים חזקים יותר). קישור שמורכב מברוקי ובארוניו, הגנה מקריברי, סביליה וראדו והתקפה מגנן בפנסיה שפצוע מתחילת העונה וחלוץ כשרוני מאוד אך עדיין לא אחד שיכול להוביל את הקבוצה לצמרת או לאמצע הטבלה, מראה שלאציו לא נבנתה כמו שצריך בקיץ ולוטיטו שיודע את זה יותר טוב מכולנו, בצדק לא רואה לנכון להאשים את המאמן שלו בכישלון של עצמו.

9. uri מנהלים

אם מה שאתה אומר נכון ולוטיטו באמת מסיר את האשמה במצב שלאציו נקלעה אליו מבלארדיני, איזה הגיון יש לתת לו רק את שני המשחקים עד הפגרה? אם לוטיטו באמת חושב שבלארדיני אינו אשם הוא אמור לחזק עבורו את הקבוצה בחלון ההעברות הקרוב ולתת לבלארדיני להמשיך לעבוד.

עריכה: אגב פה: http://www.corrieredellosport.it/Notizie/C...ia+a+Ballardini

כתוב שלוטיטו כן התכוון לפטר את בלארדיני ורק טארה ודה מארטינו, שני מנהלים במועדון, שיכנעו אותו לתת לבלארדיני הזדמנות לפחות עד הפגרה.

נערך לאחרונה ב: ‏8/12/09
  10. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

מצב בו קבוצה לא מנצחת 13 מחזורים (מתוך 15) ברציפות ומאמנה ממשיך לעמוד על הקווים מבהיר יותר טוב מכל כתבה שההנהלה\בעלים של הקבוצה לא רואה בו את מקור הבעיה.

11. uri מנהלים

לא הבנת אותי. אני לא יוצא נגד האורטודוקסה שלך, כלומר אני לא אומר שאינך מחזיק באמת. אני, מתוך נקודת הנחה שאתה אכן צודק, תוהה איזה הגיון יש לתת לבלארדיני רק את שני המשחקים הקרובים. דהינו, מה כבר ישתנה בסיטואציה אם בלארדיני לא ינצח את שני המשחקים הקרובים שאז כן הנהלת לאציו תפטר אותו. אם הם באמת מאמינים בחפותו, הם צריכים לתת לו להמשיך יהיו התוצאות בשני המשחקים הקרובים אשר יהיו.

דעתי האישית, היא שאולי הנהלת לאציו לא רואה בבלארדיני את האשם העיקרי, אבל גם חוסר האופציות בשוק המחליפים, הוא שמונע מהם לעשות צעד, אולי תאמר, פזיז.

12. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

מילאן שקיבלה 20 מילוין אירו על העפלה לשמינית גמר ליגת האלופות מתכננת לצרף בלם כבר בינואר מפני הפציעה של טיאגו סילבה שלא ידוע כמה זמן הוא יעדר מהמגרשים. מי שכרגע בראש סדר העדיפויות במילאנו הוא הבלם הצרפתי של מונאקו סדריק מונגונגו בן ה 20.

13. 亚历山大帕托 Member

אני לא מצליח לחשוב על רכישה יותר מטומטמת מאשר בלם אפריקאי בן 20 כשיש כל כך הרבה אופציות באיטליה שיעלו פחות, או אפילו להעיז ולהחזיר את דרמיאן או למשוך מישהו מהפרימברה. אלברטאצי לא יקבל מקום על חשבון קלאדזה בגלל היררכיה אבל איזה קונטה קינטה כן?

14. uri מנהלים

לחלוטין. לדעתי האופציה הטובה ביותר תהיה להחזיר את דאווידה אסטורי שהשנה הפך לשחקן הרכב בקאליירי ועושה עובדה טובה מאוד. עם פיצוי של 2 מיליון (על חצי הבעלות) מילאן תוכל להחזיר אותו לשרותיה.

זה עוד מהתקופה שאדי מרפי היה שחקן...

15. 亚历山大帕托 Member

בינואר? רק אם אלגרי ייקח אותו איתו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏11/12/09