חדשות, שמועות והעברות:: 2009/10

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ג'ורדן לאב אגדה, ‏1/7/09.

1. Ohad_Glr Member

גאגו כמחליף לגאטוסו- אוי ואבוי.
    גאגו כמחליף לפירלו- סביר ולא יותר מזה. אבל בהחלט יש לו פוטנציאל להצליח בעמדה (אולי אחרי שתכניסו בו קצת משמעת איטלקית).
    גאגו כמחליף לסיידרוף- ממש לא.

2. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

יובנטוס מתכננת למכור את טיאגו בינואר על מנת לקנות מגן. העדיפות הראשונה של יובנטוס היא מיגל מולנסיה, אך גם ראפיניה וסאנייה מקושרים לקבוצה.

http://www.tuttosport.com/calcio/serie_a/j...serve+a+Ferrara

3. 亚历山大帕托 Member

מחליף לגאטוזו אנחנו לא צריכים, יש אמברוזיני, פלאמיני ושטראסר. מחליף לפירלו שהוא לא סיידורף - זה כל מה שאני רוצה בגאגו. אם לא אכפת לו איפה לשבת על הספסל, שיבוא אלינו, יהיו לו יותר הזדמנויות. קאנדרבה יכול להזיז את סיידורף לאמצע, שזו אופציה טובה מאחר שמגיע גם צעיר איטלקי מוכשר, אבל הוא לא מקושר אלינו, לכן מיותר להעלות את שמו כרגע.

אגב, עוד ארגנטינאי שיהיה מחליף עוד יותר טוב לפירלו שאולי צריך לבדוק את מצבו הוא כריסטיאן לדזמה.

4. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

מאריו בארטה הוא מאמנה החדש של טורינו, לאחר פתיחת עונה די מאכזבת כשהיא נמצאת רק במקום השישי.

5. 亚历山大帕托 Member

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏30/11/09
  6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

בוואן פורסם ששחקן רומני בן 26 בשם אדריאן פיט (לא פיטו אל תתבלבלו לאלו שמכירים) על סף סיכום במכבי פ"ת. עכשיו מה הקשר שלו לאיטליה? מסתבר שהשחקן הזה שייך לרומא, אך מעולם לא שיחק במדיה ולו פעם אחת, בשנה שעברה הושאל לפיזה מהליגה השניה, מישהו יודע מי זה? והאם יש לו מושג במשהו? יש אגב פירסום גם בספורט5.

נערך לאחרונה ב: ‏2/12/09
  7. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מאמין לזה, אדריאן פיט הוא שחקן חשוב ביותר והנשק הסודי של הקבוצה. שחקן ברמה הגבוה ביותר עם כישרון בלתי רגיל שעד היום לא השתמשו ביכולות האדירות שלו מפני שהקבוצה הסתדרה פחות או יותר בלעדיו, הרי חבל לבזבז מפלצת כדורגל כמו פיט על משחקים שהם לא משחקי אליפות או גמר ליגת האלופות. יהיה נחמד לראות את פתח תקווה על המפה כאשר השחקן המדהים הזה יזכה בכדור הזהב בעתיד.

8. uri מנהלים

:aa1: ה'לה נאציונה', העיתון של פירנצה, טוען שקורבינו נמצא בימים אלו בארגנטינה כדי לסגור את רכישתו של יציקיאל מונוז תמורת 10 מיליון אירו. על פי העיתון, בוקה כבר נתנתה את הסכמתה למעבר של הבלם הצעיר לפיורנטינה.

נערך לאחרונה ב: ‏2/12/09
  9. benos Member

נראה לי כהימור מאוד גדול של הויולה, יכול להיות שאני טועה אבל לשלם עבור שחקן שרק חוזר מפציעה לא קלה ובקושי שיחק זה לא אחראי עד כמה שהוא מוכשר/נחשב מוכשר וצעיר.

10. 亚历山大帕托 Member

בלם ארגנטינאי... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

11. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

זה פשוט לא ברור, יש למוניוס בסה"כ 2-3 הופעות בפרימרה וכמו שבן ציין הוא חוזר מפציעה ושיקום ארוך (קרע ברצועה הצולבת אם אני לא טועה). אני יודע שפיורנטינה כבר התעניינו בו לפני הפציעה, כך שכנראה ניתן להסיק שעקבו אחריו, אבל עדיין במחיר הזה (או קצת יותר) יכלו בפיורנטינה לנסות להביא את ניקו אוטאמנדי לדוגמא.

אנדריי - דווקא באיטליה היו מספר בלמים ארגנטינאים שהותירו רושם בכלל לא רע (סמאול, סנסיני, אז'אלה הם הראשונים שקופצים לי לראש)

12. 亚历山大帕托 Member

ידוע שארגנטינה לא יודעת לייצר בלמים, ומלבד סמואל אף אחד לא הגיע למעמד של שחקן הרכב ברמות גבוהות.

13. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

צודק

ולחשוב שאני ניסיתי להסביר למה אני חושב שזו רכישה גרועה בשל שיקולים של כסף ומצב פיזי של הבחור. הייתי כולו צריך להסתכל על סעיף הלאום וזהו...

14. 亚历山大帕托 Member

תתעדכן פה לעיתים קרובות יותר, זה עכשיו IN להיות גזען באיטליה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx.

15. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

זה דווקא לא ממש קשור לגזענות...