חדשות, שמועות והעברות:: 2009/10

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ג'ורדן לאב אגדה, ‏1/7/09.

1. benos Member

אני ראיתי אמנם חלק מהמשחקים של פאלרמו אבל בקשר לעמדה אני חושב שפאסטורה שיחק בעמדה הכי טובה בשבילו, בשלישית התקפה מאחורי החלוץ המרכזי(מיקולי) ויחד עם קאבאני, בידיוק כמו שהוא שיחק עם ניאטו ודה פדריקו בגלובו,ככה ממה שראיתי.
    לטעמי קאבאני צריך להיות הקידמי ומיקולי האחורי ביחד עם פאסטורה וככה פאלרמו תהיה טובה יותר, כל זה לא משנה את זה שפאסטורה שיחק בעמדה מתאימה ליכולתיו ולא הרשים.

בזה אני מסכים, הוא חייב להבין שזה לא הליגה הארגנטינאית עם ההגנות החלשות טקטית אלא הליגה האיטלקית שבה אין מקום לכדרורים הלא יעילים שלו. מאמן אחר אולי באמת יתן לו על הראש.
    לגבי אם הוא רוצה להשתפר, ראיתי שהוא רץ ונלחם ככה שאני מאמין שיש לו מוטיבציה להשתפר וזה כבר טוב.

2. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

פאלרמו אבל כל שנה פשוט מוכרת את כולם ואז קונה הכל מחדש וזה גם לא ילך ככה,היא חייבת לשמור קצת על שחקנים ובעיקר על פאסון.

3. 亚历山大帕托 Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

4. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

לדעתך, אבל הנשיא חושב אחרת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

5. uri מנהלים

:aa1: עכשיו זה רשמי: דליו רוסי חתם בפאלרמו עד יוני 2011.
    לא שהוא באמת ישרוד עד אז.

:aa1: רשמי: סיינה מינתה את אלברטו מלסאני כמאמן עד לסיום העונה.

נערך לאחרונה ב: ‏24/11/09
  6. 亚历山大帕托 Member

בקוריירה מפרסמים שמילאן חושבת על פרננדו גאגו בן ה-23 כמחליף לגאטוזו.

בעיניי זו עסקה טובה. תמיד ראיתי בארגנטינאי כשרון עצום שיפרח בקבוצה והליגה הנכונות. התיקולים שלו ברמה גבוהה מאוד, אבל הטכניקה זה מה שמבדיל בינו לבין שאר הקשרים הדפנסיביים. יש לו גם ראיית משחק טובה ומסירות מעולות על הקרקע, ובכלל הוא טבח בחסד. הוא לא פירלו, כמובן, אבל יכול להיות מחליף במידת הצורך. בשתי העונות האחרונות הוא זכה לפתוח קבוע והיה מהמצטיינים בריאל, אבל במועדון כאוטי כזה לא פלא שהוא מתייבש על הספסל.

7. XabiAlonso Member

בתור אחד שראה כל משחק של גאגו במדי ריאל מדריד, מדובר על שחקן רך מאוד, שיכולתיו ההתקפיות וההגנתיות בינוניות מאוד. לא מאמין שיתאים למשחק הקשוח באיטליה. עדיף למילאן לחשוב בכיוונים אחרים. הוא רק נראה שחקן אלגנטי.

8. yonmu Member

אני ממש לא רוצה את גאגו. אחד השחקנים שאני הכי פחות אוהב, שחקן רך מאוד וקשה לי לראות אותו מסתדר עם קשרים חזקים. העבודה ההגנתית שלו לא קרובה לגאטוזו של היום ובטח לא לזו של גאטוזו פעם (מצד שני, מי כן?) והתרומה ההתקפית שלו לא יותר מסבירה.

9. 亚历山大帕托 Member

למה הכוונה ב"רך"? שהוא לא פיטבול כמו גאטוזו? אמברוזיני ופלאמיני תופסים את התפקיד שלו, שטראסר יכול לגבות. בגאגו אני רואה יותר מחליף לפירלו או לסיידורף במידת הצורך כקשר יצירתי שיודע להחזיק את מרכז המגרש.

10. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מבין את הרעיון, אבל אני לא בטוח שלגאגו יש טכניקה ברמה מספקת כדי לחפות על חוסר הפיזיות שלו במרכז השדה. מעבר לחיסרון טכני יחסי, אני חושב שהוא גם לוקה בתחום היצירתי (במובן המנטלי, כן?). בגלל זה אני חושב שאורי ואני מציעים את קנדרבה. מלבד זה שהוא איטלקי, קנדרבה שחקן שמשלב נהדר בין פיזיות טכניקה, ויש לו גם ראש יצירתי. עם בעיטות כמו שלו, הוא מהווה גם איום ישיר על השער מרחוק. אני ממש מתקשה לראות איזשהי סיבה שבגללה יהיה שווה לנו להעדיף את הארגנטיני (שנחשב לבדיחה הכי גדולה במדריד יחד עם מרסלו).
    ממה שראיתי, גאגו גם שחקן מאוד חלש מבחינה טקטית - הוא מהסוג שחולם ומסוגל לסגור שחקן רק במידה והשחקן רץ הישר אליו. ראיתי אותו מקושר השבוע לפיורנטינה והדבר הראשון שהיה לי בראש זה "אוי לא, אני מקווה בשבילם שזה לא נכון". אם בשביל הויולה אני מתפדח שתחתים שחקן כזה, מה איתנו?

11. yonmu Member

ב'רך' אני מתכוון ללא נלחם, מאבד כדור ולא רץ אחריו וכו'. בתור מחליף ישיר לפירלו הוא יכול להיות סביר כי אחרי הכל שניהם אותו סוג שחקן (רק שגאגו, ללא ספק, הרבה פחות טוב), אבל כמחליף לסידורף הוא גם לא מתאים כי הוא לא נייד וטכני כמוהו.

12. uri מנהלים

לא מכיר מספיק את גאגו בכדי לשפוט אותו (מה שכן הוא תמיד נראה לי שחקן שמתרוצץ בלא מחשבה אחרי הכדור או שחקן עם הכדור), אבל תיארת בדיוק את טבריוס גווארנטה.

13. benos Member

לטעמי זה לא מדוייק, בין הדברים היחידים שאפשר להאמר לזכותו של גאגו זה שהוא מלחם, רוב הזמן לא ביעילות אבל בכל אי אפשר לבוא בטענות למוסר העבודה שלו.

גאגו את האמת הוא לא רע מבחינת היכולת מסירה שלו והיצירתיות, הבעיות שלו זה כמו שציינת, הרכות, הבעיטה הגרועה והעובדה שהוא הרבה פעמים בריאל הוא לא נתן משהו באופן קבוע וטוב כמו שצריך.

אני לא מכיר את קאנדרבה ככה שאני לא יכול להשוות ביניהם. מי שאני כן יכול לדבר עליו זה גאגו, הוא אמנם בדיחה בריאל בשנה האחרונה אבל בתחילת דרכו הוא היה לא רע, והיה לו הרבה יותר תאכל'ס ממה שיש לו עכשיו, אני חושב שאם מילאן תשקיע בו סכום לא גדול (6-8 מיליון יורו) היא תוכל להרוויח אולי קשר אחורי לא רע או מקסימום שחקן נוסף לרוטצייה.

גם קאמביאסו וסמואל לא שיחקו ממש טוב בריאל, כמו גם אנלקה ועוד הרבה שחקנים, מה שאני מנסה להגיד, לא כל שחקן של ריאל שנכשל בה הוא בהכרח גרוע ולא טוב.

14. 亚历山大帕托 Member

חלקכם מגזימים, חלקכם לא ראיתם מספיק, חלקכם מסתמכים על מילים של אחרים.

גאגו הוא בסה"כ שחקן מאוד צעיר, צעיר כמו אבאטה, שיש לו עוד הרבה מה ללמוד ולאן להתקדם. לא נלחם ומאבד כדורים - חוץ מזה שזה לא נכון, זה הכל תלוי בקבוצה בה הוא משחק. ריאל מדריד הוא מועדון כאוטי, שחקנים טובים נופלים שם כמו זבובים, ובלי ניהול טקטי ואישי נכון אין פלא שמצבים כאלה יקרו. בדיחה? מי לא בדיחה שם? גאגו היה אחד מהמצטיינים באליפות האחרונה של ריאל בהתחשב בכך שהיה שחקן רוטציה. יש לו המון פטנציאל שהוא לא יכול לממש בריאל, ואולי דוקא באיטליה עם ההכוונה הנכונה הוא יצליח.

קאנדרבה - בבקשה, אפילו עדיף. גווארנטה - גם. אבל אף אחד מהם לא מקושר אלינו ולא ידוע אם בכלל יהיה קשר, כך שבינתיים נדבר על גאגו. בתנאי שאנחנו לא יכולים להציב שלישיית קישור עם שני קשרים דפנסיביים חסרי טכניקה ויצירתיות, גאגו הוא שונה בתכלית מאחר שיש לו את האיכויות האלה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏28/11/09
  15. uri מנהלים

רק לשם הבהרה, קאנדרה - כמחליפו של סיידורף, גווארנטה כמחליפו של גאטוזו במידה וזה יתעקש ללכת. אבל אפשר להביא גם בקיץ כמחליפו של פלאמיני.