מה? היא היתה מוכנה לשלם גם יותר מ-20 מ', וולפסבורג סירבה בתוקף. זה בכלל לא גבוה מדי עבור מילאן. ומאז ג'ילארדינו הגיעו במחירים האלה פאטו ורונאלדיניו. גם על ריקרדו אוליביירה הוציאו סכום די קרוב.
דיברתי על טווח המחירים של 20 מיליון אירו ומעלה. לגבי רונאלדיניו אתה צודק, שילמו עליו 21 מיליון אירו (וזה שחקן שנחשב לבייבי של ברלוסקוני ששנתיים שלוש לפניכן היה מוכן לשלם עליו גם 100 מיליון, רק אני רואה כאן את ההבדלים?), אבל פאטו עלה 20 מיליון דולר. אוליביירה עלה 17 מיליון פלוס יוהאן פוגל (שחקן חסר ערך שהגיע בהעברה חופשית). אז בקיצור, זה מוכח שמילאן לא נוטה לשלם בשנים האחרונות כאלה סכומים. את מה שהיא היתה מוכנה או לא נעזוב עכשיו, כי זו אותה קבוצה שהציעה 14 מיליון על פביאנו (כשסביליה דרשה עדיין 30) וזו אותה קבוצה שקנתה בסופו של דבר את הונטלאר ב-15. אני אשמח לראות את דזקו במילאן בעיקרון, אבל בכל מקרה אני לא רואה את מגיע. אני מעדיף קודם לכן בכל מקרה שיביאו קשר יצירתי לשם שינוי. קראסיץ' הוא המועדף עליי.
אם אתה רוצה להתעסק בשטויות כמו מיליון שם-מיליון פה, אז לפחות תדייק. על רונאלדיניו מילאן שילמה בסה"כ 25 מ' אירו (טרם הסתיימו תשלומי הבונוסים), על פאטו שילמה כ-15 מ' אירו אבל זה לא כלל 5 מ' נוספים למשפחתו (ועוד 2 לסוכנו, אם אני לא טועה). זה לא מוכיח כלום חוץ מהעובדה שמילאן מוציאה סכומים גבוהים כשצריך. על דז'קו צריך.
מדברים פה על סכומי העברה. סכום ההעברה המשוער של דזקו יהיה בן 25 ל-30 מיליון אירו. לא כולל בונוסים. בדיוק כמו הסכומים שהראתי פה מקודם. סעום ההעברה ששולם על רונאלדינו היה מה אמרתי + בונוס שהוא קיבל מהעברה, כמו שקורה בכל העברה. גם אטו קיבל בונוס כשהוא הגיע לאינטר ועדיין ההעברה שלו היא זלאטן פלוס 45 מיליון או משהו כזה. אז תפסיק לזיין בשכל בבבקשה, עובדתית מילאן לא קונה שחקנים יקרים. אני לא רואה את דזקו עובר אלינו בסכום כל כך גבוה בקיץ. אם אתה רוצה להמשיך לחלום, תחלום. רק אל תתווכח עם עובדות.
אם המועדון השני לא מקבל את זה, זה לא יוצא מהכיס של מילאן? מה פשר הקשקושים הללו? אין שום "בונוסים" ששחקן מקבל ממועדון שרוכש אותו, מה שאתה מתכוון אליו זה דמי החתמה שלא קשורים ואף אחד לא מדבר עליהם כי הם חלק מהחחוזה ואינם ידועים. הבונוס שמילאן שילמה ותשלם לברצלונה הוא 4 מ' עבור העפלה לליגת אלופות עם רונאלדיניו. לפאטו מילאן שילמה סכום גבוה בהרבה מהרגיל בגלל העניין הרב מריאל מדריד, לכן זה היה חלק מההוצאה. תלמד את העובדות.
בונוסים, יורו/דולר, סוכנים - מה זה משנה? אתה באמת רואה אותנו מוציאים את ה-30 מיליון על דזקו? המצב היחיד שבו זה קורה זה אם נקבל אחלה כסף מליגת האלופות, נשלב את הונטלאר בעיסקה, ונדמיין מצב שבו בכל קיץ יש לנו להוציא 15 מיליון. שים הכל ביחד והנה הכסף של דזקו. השאלה היא מה הלאה? עדיין נהיה בלי מגנים ובלי קשר 50/50. לי נראה יותר ריאלי שהונולאר יקבל איכשהו הזדמנות לעונה נוספת, ונשקיע 15 מיליון במגן שמאלי וקשר.
אני בספק שסעיף השחרור שלו עומד על 30 מ' אירו, אבל גם אם כן, אני חושב שזה סכום שמילאן אכן תוציא במידה והונטלאאר יימכר ב-10-15 מ' אירו. אלא אם כן הונטלאאר פתאום יתחיל להפציץ בכל משחק ויביא לנו תואר, גם אז מילאן תוותר על דז'קו רק בלב כבד. בעיקרון, הקיץ הבא מאוד תלוי בהמשך העונה הנוכחית (לך תדע מה יהיה עם רונאלדיניו), אבל המטרה הראשית היא ללא ספק חלוץ שיפדה את השטרות.
פאציני מתחיל להיות מבוקש מבוקש באנגליה. לאחר שצ'לסי כבר שמה עליו עין, הגזאטה מדווח שארסנל מתכננת להציע לסמפדוריה 18 מיליון אירו על החלוץ אך סמפ דורשת 25 מיליון. חלוץ נוסף שמבוקש על ידי התותחנים הוא מאריו באלוטלי.
הסופר קאפ האיטלקי ייערך בסין גם בשלושת העונות הקרובות. מאוריציו ברטה אישר את הדברים והוסיף שמכירת זכויות השידור של הליגה נמכרות בסכומים יפים המראים על חזרה לבריאות הכדורגל האיטלקי. חוק הפספורט נדחה עד לחודש יוני. החוק השנוי במחלוקת שמחייב אוהדים המעוניינים ליסוע עם קבוצותיהם אל משחקי החוץ להצטייד במסמכים נלווים נדחה בינתיים עד לתחילת העונה הבאה כאשר בינתיים יתנהלו דיונים בנוגע לשינויים אפשריים בחוק.
:aa1: רשמי: וולטר זנגה פוטר מפאלרמו. דליו רוסי, מאמן לאציו לשעבר, הוא כרגע המועמד לתפוס את מקומו. :aaa15:
חבל לי על זנגה, הוא עשה רושם לא רע למרות התוצאות הלא משהו של פאלרמו. להצהרות שלו מתחילת העונה על אליפות יש גם משקל בפיטורים האלו או שזה עוד אחת מהקריזות של הנשיא? חבל לי על פאסטורה, למרות שזנגה לטעמי לא העמיד את השלישיה הקידמית שלו כמו שצריך לטעמי הוא נתן לפאסטורה הזדמנויות גם כשלא היה טוב, אני לא יודע אם המאמן החדש שיבוא יתן לו כאלו הזדמנויות.
ההצהרות האלו נבעו רק מהצורך, אפילו לא רצון, של זנגה לרצות את הנשיא. בלעדי הצהרות אלו הוא לא היה מחזיק אפילו לא עד המחזור ה-13.
הנשיא הזה, זאמפאריני, הוא פשוט איש טיפש אם מפטר מאמנים כמו שהוא מחליף גרביים וחושב שהקבוצה תתקדם לאנשהו.
בן , אבל אם העניין שלך בפיטורין נוגע בעיקר לפאסטורה אז אתה צריך להיות מרוצה משתי סיבות, אחת סותרת את השנייה אמנם, אבל אלו 2 אפשרויות חיוביות לפאסטורה לדעתי: 1. הנשיא כבר ביקר את זנגה שהוא מחליף את פאסטורה כל הזמן ולא נותן לשחק בעמדה בה הוא יפרח, ומזה אפשר להבין שאולי הנשיא ילחץ על המאמן החדש לתת לו יותר דקות (אצל זנגה הוא הוחלף הרבה למרות שהיה בהרכב) ועמדה מרכזית יותר. 2. אולי מאמן חדש יביא לילד המוכשר בראש על כל הנגיעות המיותרות, דבר שלדעתי יכול רק לעזור מקצועית לפאסטורה, בהנחה שהוא באמת רוצה ללמוד ולהשתפר.
לפאלרמו כמעט תמיד יש סגל טוב ששווה מלחמה על מקום ברביעייה הראשונה. הבעיה היא שקשה מאוד להגיע לזה, אם הבעלים לא נותן למאמן שלו הזדמנות לבנות המשכיות בכל מה שקשור לסגנון ושיטה. זנגה עד עם הסגל על שיטה מאוד מסויימת מאז הקיץ, ועכשיו יבוא מאמן חדש וככל הנראה ישנה את הדברים, מה שיגרום לקבוצה לבזבז עוד זמן על הסתגלות. פאלרמו נמצאת כבר כמה שנים טובות בסרייה A, ולמרות שיש לה לרוב סגל שמצדיק מלחמה על מקום בליגת האלופות, היא עדיין לא סיימה במקום שמוביל לשם. מתי זאמפריני יבין שהבעיה היא לא בהכרח מאמן X או Y? אני לא אומר שהפיתרון הוא הגלייה של הנשיא - לדעתי זאמפריני פשוט צריך לבחור מאמן איכותי ולרוץ איתו ללפחות שנה וחצי לא משנה מה קורה. כמה טוב לראות את גווידולין, האיש שזאמפריני דרך עליו פעם אחר פעם, מוביל את פארמה (קבוצה עם סגל פחות טוב מזה של פאלרמו) למקום החמישי. הרבה מעל פאלרמו.