יכול לשחק כקיצוני ימני במערך של 4-3-3? נניח פאטו בשמאל, כריסטיאן ויירי באמצע וקראסיץ' בימין - או שהוא לא עד כדי כך התקפי? יש לי חיבה לסרבים (למרות שזבונימיר ידידנו בטח לא יהיה מרוצה לשמוע את זה) ולנבחרת שלהם. לא הייתי מתנגד שאחד ילבש את המדים שלנו, אבל אני מפחד שהוא יתנגש עם אבאטה.
אז בשביל מה הוא טוב? איפה נדחוף אותו? או שכל הידיעה הזאת היא חארטה, או שלאונרדו קיבל שגעת ורוצה לעבור למערך 4-4-2. יואב - איזה סרבי שיחק במילאן?
זו בדיוק העמדה שלו. קשר התקפי באגף ימין. כשצסקא שיחקו 4-3-3 הוא היה הקשר התוקף בימין. עכשיו שחואנדה רמוס הגיע ושינה את המערך ל4-2-3-1, ממש כמו של פיורנטינה, הוא משחק על משבצת "מרקיוני". הוא מאוד דומה בנתונים לאבאטה, לא רק ברעמת השיער, אלא בפיזיות ובמהירות, אלא שיתרונותיו הן שהוא שולט הרבה יותר טוב בכדור ומרגיש נוח יותר במרכז. אבאטה תמיד בורח ימינה, קראסיץ' יודע גם למסור מסירות עומק טובות מהמרכז. הבעיה איתו שהוא לא שחקן טקטי מספיק, עובד קשה, אבל מתקשה להיות בעמדות הנכונות, בעיקר שזה נחוץ לעזרת ההגנה. ויותר מזה, שחקן מאוד לא עיקבי. אני בטוח שניתן למצוא קליפים מעולים ביוטיוב, אבל אני גם בטוח, באותה מידה, שהיה צריך לא מעט משחקים כדי ליצור את המקבצים. הוא עדיין צעיר, אבל קשה לי לראות אותו מצליח במילאן. אולי כג'וקר מהספסל.
הסוכן של קראסיץ' מרגיע את כולם ומדווח כי נציגי מילאן עדיין לא דיברו עם השחקן וכל מה שהוא יודע זה מה שכתבו בתקשורת. בכל זאת, הוא אומר שאף אחד לא יחשוב פעמיים כשתגיע ההצעה. רוב הסיכויים שהוא מזיין בשכל והכל כבר סגור.
מכיוון שראיתי באתר אחד שאם הוא יגיע זה יהיה רק בקיץ... לא משנה. עכשיו ראיתי שהוא משחק כקשר או כווינגר. במידה וישחק באגף, זה לא יהיה בנקודה של אבאטה?
האגף היחיד שיש לנו זה בהגנה, וקראסיץ' הוא לא מגן וכנראה יצטרך לשחק במרכז הקישור. כפי שקיווינו וראינו נגד בולוניה, אבאטה משחק הכי טוב בתור מגן ימני ולא קשר מרכזי, ולפי התגובות שלו אחרי המשחק הוא שמח מהתפקיד החדש שלו, כך שלא אמורה להיות בעיה.
אנדראה דלה וולה התפטר מתפקידו כנשיא פיורנטינה. http://www.football-italia.net/sep24i.html תקופה לא פשוטה בכלל עוברת על פיורנטינה.
לא ידיעה סבירה במיוחד אם להסתמך על ההתנהלות של האלופה הפורטוגלית בשנים האחרונות, אבל בהחלט ידיעה טובה ומשמחת לאוהדי אינטר לדעתי.
:aa1: לפי התקשורת האיטלקית ווסט האם של נאני וזולה תנסה לרכוש את אנטוניו קאנדרבה בינואר מאודינזה לה שייך כרטיסו.