חדשות, שמועות והעברות:: 2009/10

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ג'ורדן לאב אגדה, ‏1/7/09.

1. Roberto Baggio Member

לפי מה שהבנתי זה רומא מפטרת את ספאלטי ולא ספאלטי עוזב. טעות קשה שתפגע בקבוצה, ספאלטי גם בזמנים קשים ידע להביא יציבות לקבוצה עם סגל גרוע. מה גם שבתור מאמן אני חושב שהוא טוב מראניירי. ראניירי בעשור האחרון הוא חתיכת נכשל סידרתי, אם הוא מגיע אני לא רואה את רומא מסיימת בטופ 4.

2. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

גם התזמון של המהלך בעייתי, להחליף מאמן עם תום מועד ההעברות זה לא אידיאלי בלשון המעטה.

3. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי זהו הסכם הדדי. ספאלטי לא קיבל מההנהלה את הכלים להמשיך להתקדם כאשר השיא הגיע אתמול אחריי שלואן ניסטלרוי הוצע חוזה נמוך מדיי והעסקה נפלה בדקות האחרונות של המרקאטו. ההנהלה מצידה לא מרוצה מכך שספאלטי איבד את כוחו בחדר ההלבשה, את ההחלטות והניהול משחק הכושלים מול יובנטוס ואת ההתנערות מאחריות אחריי שני ההפסדים בליגה.

ראניירי מאמן הרבה פחות טוב מספאלטי, הטיימינג? אולי הגרוע ביותר שיכול להיות, אך נראה שאין שום ברירה לא להנהלה ולא לספאלטי אלא להפרד. אין מקום לבוא בטענות לאף אח מהצדדים, עלינו להשלים עם המהלך ולאחל לספאלטי המון בהצלחה בהמשך הדרך.

4. uri מנהלים

אני מקווה בשביל רומא שההנהלה תחזור בה, אם אכן הוחלט על צעד כזה. ראניירי הוא מאמן טוב, אבל הוא מאמן שלוקח פציאנט חולה ומעמיד אותו על הרגליים. אך יחד עם זאת, הוא לא האיש שיחזיר את אותו מטופל שלו לרוץ. אם רומא במשבר הוא אולי האיש הנכון עכשיו, אלא שאני סבור שרומא רחוקה מלהיות במשבר מקצועי. יש לה סגל שנותן למאמן את הכלים להצליח. דברים לא התחברו טוב בפתיחת העונה, אבל מדובר רק במחזור השני. ובל נשכח שרומא הפסידה בחוץ לג'נואה וביית ליובנטוס, שני משחקים מאוד קשים, אליהם גם הגיעה פצועה. יש עכשיו שבועים החלמה, יש משחק נוח יותר מול סיינה במחזור הבא. משם הקבוצה יכולה להתרומם גם מקצועית ובעיקר מנטלית. אני לא הייתי ממהר לא לשחרר את ספאטלי וגם ספאלטי, אם יש לו חלק בהחלטה, עדיף שיחכה לפחות עוד חודש ימים.

נערך לאחרונה ב: ‏1/9/09
  5. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

Atalanta: spesi 12.5 mn, ricavi 17,5 min = 5 milioni
    Bari: spesi 7 mln, ricavi 0 mln = - 7 milioni
    Bologna: spesi 11.5 mln, ricavi 0,5 mln = - 11 milioni
    Cagliari: spesi 14.5 mln, ricavi 1.5 mln = - 13 milioni
    Catania: spesi 11.5 mln, ricavi 1 mln = - 10,5 milioni
    Chievo: spesi 2.5 mln, ricavi 0.5 mln = - 2 milioni
    Fiorentina: spesi 17 mln, ricavi 45 mln = + 28 milioni
    Genoa: spesi 72 mln, ricavi 37 mln = - 35 milioni
    Inter: spesi 64 mln, ricavi 101 mln = + 37 milioni
    Juventus: spesi 52 mln, ricavi 15 mln = - 37 milioni
    Lazio: spesi 28 mln, ricavi 12 mln = - 16 milioni
    Livorno: spesi 4 mln, ricavi 7 mln = + 3 milioni
    Milan: spesi 30 mln, ricavi 85 mln = + 55 milioni
    Napoli: spesi 56 mln, ricavi 8 mln = - 48 milioni
    Palermo: spesi 14 mln, ricavi 5 mln = - 9 milioni
    Parma: spesi 13.5 mln, ricavi 14.5 mln = + 1 milione
    Roma: spesi 3.5 mln, ricavi 21.5 mln = + 18 milioni
    Sampdoria: spesi 12 mln, ricavi 8.5 mln = - 3,5 milioni
    Siena: spesi 15 mln, ricavi 20 mln = + 5 milioni
    Udinese: spesi 12 mln, ricavi 40 mln = + 28 milioni.

דעתכם?

6. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

עם החמישים מיליון האלה היו יכולים להביא איזה מישהו מועיל..... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏2/9/09
  7. Juventini Gaetano Scirea היכל התהילה

3 מיליון אירו, זה מה שהוציאה רומא, ואח''כ לא מבינים למה הקבוצה נראית כמו שהיא נראית. נכון, ספלאטי הוא האשם הבלעדי. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏3/9/09
  8. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

השורה של מילאן ברשימה פשוט ביישה אותי בתור אוהד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx . לא קשה להבין למה רומא כושלת.

9. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

הלו תרגיעו! רומא עקפה את קייבו שהשקיעה רק 2.5 http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

10. 亚历山大帕托 Member

אוי, הבושה... המועדון היה צריך עשרות מיליונים בשביל לתקן את הנזקים הכלכליים של העונה האחרונה. גם אני מתבייש שאנחנו לא ריאל מדריד ולא יכולים להרשות לעצמנו לפשוט רגל...

11. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההתנהלות של אינטר בשוק העברות מעוררת הערצה. גם חיזוק בכל העמדות הנחוצות עם שחקנים מהשורה הראשונה כמו לוסיו,מוטה,סניידר,מיליטו,אטו וגם רווח ענק שמכסה את הפאדיחות מהקיץ הקודם.

12. Roberto Baggio Member

תעשה לי טובה, זה כבר כמה שנים רצוף שמילאן לא מביאה העברות גדולות. מאז קיץ 2003 שכחיזוק לקבוצה טובה הובאו קאקה זול ופאנקרו וקאפו בחינם, נמשך הקטע של להביא פעם בכמה שנים איזה שחקן בסביבות ה-20 מיליון. עד שבקיץ שעבר הוציאו סוף סוף כסף הוא נזרק על הרג'קטים של בארסה (פלאמיני זה הדבר הטוב היחיד מאותו קיץ והוא בכלל הובא בחינם). חוץ מג'ילארדינו ב-2005, איזה שם גדול חתם במילאן כשהוא בשיאו ואני מדבר על ה-6 שנים האחרונות מאז שהקבוצה זכתה בליגת האלופות ב-2003.
    תאמין לי שזה פשוט שטויות. נכון, אמנם קאקה לא היה שווה 70 מיליון וזה מחיר מציאה, אבל המכירה שלו פגעה בקבוצה בצורה כל כך קשה שבקיץ הבא יהיה צריך לשפוך הרבה הרבה כסף כדי לתקן את הקבוצה. קבוצה גרועה מובילה לכשלונות וכשלונות מובילים לעוד חובות. אני לא חושב שתוכל למצוא לי קבוצת צמרת אירופאית שהתנהלה בצורה כל כך מביכה כמו מילאן בקיץ האחרון.
    חובות אפשר לסגור בכמה שנים בעזרת בנייה של קבוצה טובה, בטח שחובות קטנים של 50 מיליון שזה כלום ביחס לקבוצות צמרת אירופאיות אחרות. האנגליות הגדולות נמצאות בחובות ועדיין אתה רואה אותן עושות העברות (למעט אולי ארסנל, שגם לה יש בסיס טוב משלנו בהרבה).

כבר שנים שאנחנו נאלצים לסבול אמרסונים ואוליביירות כ"החתמות גדולות".

אה, אגב, הרשימה הזאת לא נראית לי ממש מדוייקת.

נערך לאחרונה ב: ‏3/9/09
  13. NUOVA GUARDIA Member

ללא ספק ההתנהלות של אינטר בקיץ הייתה ראויה לשבח. 2.5 מיליון אירו? זה מה שרומא השקיעה בקיץ? פשוט בושה וחרפה שהקבוצה לא הביאה רכש נוצץ אחרי הכסף שהיא קיבלה מהמכירה של אקווילני לליברפול.

14. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה שבאמת הפתיע אותי, זה שהסכום שאינטר שילמה תמורת מיליטו ומוטה הוא מחצית מהסכום שפורסם בתקשורת בתחילת חלון ההעברות, הודות לשחקנים שאינטר העבירה לג'נואה כחלק מהעיסקה.

15. riquelme1 Member

שאלה לי אליכם, בושקו יאנוקוביץ' עדיין בגנוא או שחזר לפאלרמו?