נותרו כארבע וחצי שעות לסגירת חלון ההעברות האיטלקי וכל ראשי הקבוצות מתרכזים בלובי של מלון מילאנזי כדי לדון על מכירות והשאלות של הרגע האחרון. הסיפורים החמים: :aa1: דזמאילי עם רגל ושלושת-רבעי בפאלרמו :aa1: מאנסיני של אינטר - סגר בג'נואה, אבל ברגע האחרון ביקש עוד שעתיים כדי להחליט סופית, כנראה בגלל שמועה שגם רומא רוצה אותו :aa1: כל עניין לדסמה - כרגע מדברים בעיקר על פיורנטינה וג'נואה :aa1: פאנדב - הכל פתוח. עושה רושם שאינטר היא הרצינית ביותר לגביו, אבל היא מוכנה אך ורק לשאול אותו - לוטיטו רוצה למכור ולעשות קופה :aa1: הועלתה אפשרות שכוללת עסקת החלפה בין ווסטהאם ופיורנטינה: דה-קוסטה הבלם תמורת סאביו החלוץ :aa1: סמפדוריה מנסה להפטר מדניאלה דסנה - המועמדות: סלטיק, קליארי וקייבו עידכונים נוספים בהמשך...
:aa1: ניקולה פוצי צפוי בדקות הקרובות לחתום רשמית בסמפדוריה עריכה: :aa1: גם הסוכן של השחקן וגם איגלי טארה מודיעים: לדסמה נשאר בלאציו :aa1: אריאודו סיכם את תנאיו בקליארי ויושאל לקבוצה למשך העונה הקרובה
:aa1: בתפנית של הרגע האחרון: דזמאילי חתם רשמית בפארמה. ונטג'אטו בטורינו :aa1: שטוטגארט רכשה את זדרבקו קוזמנוביץ' מפיורנטינה :aa1: רשמית: סאביו בפיורנטינה, דה-קוסטה בווסטהאם, פוצי בסמפדוריה :aa1: קליארי רכשה את דניאלה דסנה מסמפדוריה
35 דקות לסיום חלון ויש בלאגן: גרוסו חתם ביובה, ליון אישרה את העיסקה - אבל מה? הפקס עוד לא הגיע ולא ברור כרגע מה נסגר עם העניין. כל זאת מעכב כמובן את עסקת ההשאלה של אריאודו לקליארי. אם גרוסו לא מגיע, יובה לא תשחרר את אריאודו. יש דיווחים שמוריניו הטיל וטו על העברתו של מאנסיני לג'נואה. נגלה סופית בשעה הקרובה. ג'נואה מנסה ברגע האחרון להעביר את אספוזיטו לקליארי, בתמורה לקאניני. קאניני היה אמור לעבור ללאציו, אבל המו"מ התפוצץ שעתיים לפני סגירת החלון. עריכה: חצי שעה לסגירת החלון - בולוניה סיכמה על רכישתו של צ'באנטון מסביליה. מירוץ נגד הזמן לבולוניה - יש ברשותה 30 דקות כדי להסדיר כמות די גדולה של מסמכים שנוגעים בהעברה בינלאומית.
:aa1: פאביו גרוסו ליובנטוס, זה רשמי. :aa1: מנואלה בלאסי הושאל מנאפולי לפאלרמו. :aa1: רומא השאילה את השוער הרומני בוגדן לובונט (31) עם אופציה לרכישה תמורת 1.8 מיליון אירו. :aa1: רומא צירפה גם את החלוץ בן ה-19 פאביו זמבלרה, שלפני שנתיים נחטף מאטאלנטה ע"י ניוקאסל יונייטד.
למה השוק נסגר עוד לפני חצות? בכל אופן סחתיין על יובה שהספיקה לרכוש את גרוסו, למרות שאני חושב שהיה דחוף יותר מגן ימני מאשר לצד שמאל כשיש את דה צ'לייה הנהדר והמוכשר ואת מולינארו. די קיוויתי אחרי הפרסומים של ראפיניה אבל גם הרכישה של גרוסו מעולה... בכמה בערך?
בוגדן לובונט הוא שוער רומני בן 31, עם עבר של 5 שנים באייקס. הליגה האיטלקית לא זרה לו כי מאייקס הגיע לפיורנטינה כדי להיות שוער שני. עונה אחת הספיקה לנו ולו. ב-2006 הוא עבר לדינמו בוקרסט ממנה גם הושאל לרומא. לפי הויקיפדיה יש לו 74 הופעות במדי נבחרת רומניה. פאביו זמבלרה חלוץ מרכזי בן 19. גובה (192 ס"מ), צמח במחלקת הנוער של אטאלנטה. לפני שנתיים נחטף ע"י ניוקאסל לה עדיין שייך כרטיסו. בוענה שעברה הושאל לסמפדוריה שם לא שיחק אף לא דקה. בקיץ הבא אמור לחזור לניוקאסל.
הכי מפתיע: העברתו של פאביו גרוסו ליובנטוס. אני לא מבין למה יובנטוס צריכה עכשיו מגן שמאלי? יש לה את מולינארו שעשה עבודה נהדרת בעונה שעברה באגף שמאל וגם את דה צ'לייה שלפי מה שהבנתי בונים עליו לטווח הרחוק ביובה, שחקן מוכשר. אני חושב שבוגדן לובונט יכול להיות גיבוי הולם לדוני בין הקורות של הג'יאלורוסי, בינתיים עד שדוני יחזור מהפציעה נראה מה הוא שווה. את החלוץ בן ה-19 פאביו זמבלרה אני עדיין לא מכיר, אך לפי מה שהבנתי בעונה שעברה בסמפדוריה הוא לא שיחק אפילו לא שניה. ד''א זמבלרה שייך לניוקאסל יונייטד שנמצאת בצ'מפיונשיפ, אליה הוא יחזור בעונה הבאה.
2.5 מיליון אירו בדיוק. ככל הנראה דה צ'ליה יהווה בעיקר אופציה בקישור, למרות שאני מתקשה לראות אותו זוכה ביותר מדי דקות משחק מעבר למשחקי הגביע. אלא אם כן, פרארה יעדיף את דה צ'ליה ואז מולינרו, למרות עונה מוצלחת אשתקד, יעלם מהמפה.
על-פי מספר מקורות שונים באיטליה: ספאלטי עוזב את רומא, ראניירי צפוי להחליפו. בעוד כמה שעות יצא לאור העמוד הראשי של הגאזטה. כך הוא נראה: http://img299.imageshack.us/img299/7572/primapaginagrande.Xxx