חדשות, שמועות והעברות:: 2009/10

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ג'ורדן לאב אגדה, ‏1/7/09.

1. 亚历山大帕托 Member

לה רפובליקה: קלאדזה ואודו ביקשו למצוא עבורם קבוצה אחרת כי הם לא רואים עתיד בהרכב של לאונרדו.

2. milanezi22 Member

בסוף אני עוד אעשה קעקוע של גליאני בקצב הזה. גם הונטלאר וגם קאלאדזה בחוץ זה יותר ממה שהיה אפשר לבקש.

3. 亚历山大帕托 Member

לא מתפלא. הונטלאאר זה מסוג הרכישות שנעשו בשביל להשתיק אוהדים כמוך - העיקר להביא שחקן עם שם (שאמור להיות הדבר הבא כבר 5 שנים) ולבזבז קצת כסף (שבפועל עדיף לשמור).

4. milanezi22 Member

גם אני לא מתפלא שאחד כמוך לא יודע להבדיל בין הודעה צינית למה שאני כותב פה כבר שנים.
    תמשיך להתלהב מאוגוצ'י ופיזארו (חלוץ מעל 30 עלאק), ולשתוק אחרי הארכות החוזים.
    הונטלאר זה מה שדופק למילאן את התקציב והעתיד, אכן חי בעולם יפה. אל תישכח כמובן לפקסס את ההבטחה שדזקו היה מגיע קיץ הבא, כדי שגם אנחנו נאכל את הלב.

WOOOOOOOOW אנדרי מעז לצאת נגד מדיניות הרכש, "רכישה שנועדה להשתיק אוהדי הצלחות" , טוב לדעת שמילאן מתנהלת כמו שכונה. WELCOME TO THE CLUB

נערך לאחרונה ב: ‏6/8/09
  5. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

גם אם למילאן לא הייתה מתנהגת בצורה מחורבנת כמו עכשיו לא הייתי חושב אפילו על קעקוע של גליאני.

6. milanezi22 Member

יואב זה לא חדש שציניות לא מדברת אלייך, גם אם היתי אומר שהיתי עושה קעקוע של קאלאדזה היית לוקח את זה ברצינות?

OK ברלוסקוני אחרי האורגיה בוילה יוצא שוב שיכור לתקשורת , "אחרי שהגיע הונטלאר, מילאן לא נופלת משום קבוצה באיטליה"

7. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

למרות חצי עונה לא טובה,הונטלאר הוא עדיין שחקן מצוין ואני חושב שכל המלעיזים יאכלו השנה את הכובע..

8. 亚历山大帕托 Member

אני לא חושב שזאת היתה חצי עונה לא טובה עבורו. הוא עשה את העבודה, רק שבהגיעו לריאל הוא נפל לתוך סיר לחץ עם קבוצה בינונית ולא מאורגנת סביבו. אני נגד הרכישה הזאת כי לדעתי 15 מ' בשביל סיכוי 50-50 זה יותר מדי במצבנו, ואם אכן יציג עונה טובה ויוחלט להשאירו, זה אומר שביי ביי לדזקו או כל חלוץ אחר שהפרוספקט שלו לעתיד יותר טוב מזה של הצייד.

9. Leidesplein Member

טוב, אני אומר עוד דבר אחד ויותר אני לא מתכוון להגיב בעניין העברת הונטלאר.
    אני ממליץ לאוהדי מילאן להפסיק לחפור בקופת המועדון ולהתנהג כאילו 15 מיליון יורו יצאו מהכסף שלכם, ולחשוב שאתם יכולים להעריך כמה בדיוק שחקן שווה. החתמתם שחקן מצויין ותשמחו על כך, מילאן היא עדיין מאריות אירופה ואם היא לא תקום השנה אז היא תקום בשנה שאחרי, והונטלאר בהחלט יכול לעזור לזה לקרות. אני גם מציע לכם להפסיק לעשות מאדין דז'קו מראדונה. הוא נתן עונה מעולה ונראה שהוא יכול להיות אחלה חלוץ, אבל אם הונטלאר הוא הימור בשבילכם אז דז'קו הוא פי שתיים פחות מוכח ממנו לטעמי, ועוד בכלל כשמדובר בלחכות שנה שלמה לשחקן הזה! לא הייתי זורק עונה אלא אם זה היה בשביל שחקן כמו מסי.

10. piston Member

על פי ההערכות של אנשי מקצוע (ולא של אנשי תקשורת) הכלכלה העוןלמית תתחלי לצאת באמת מהמשבר בה היא נמצאת, ולכן ההתנהגות הכלכלית של מועדונים שבאמת מממנים את עצמם (לא ריאל מדריד) תחזור להיות של רכש כפי שהוא זכור לנו לפני מספר עונות.

מילאן אמנם מעולם לא הייתה רוכשת כוכבים על ימין ועל שמאל, אבל גם עם עונה מוצלחת של הונטלאר, אין זה אומר שלא יביו עוד חלוץ בכדי לעבות את הקו הקדמי.
    אחרי הכל, בכדי להילחם ביותר מחזית אחת, צריך ספסל חזק.

לטעמי הבעיה של מילאן הרבה יותר עמוקה, והבאת חלוץ טוב לא תתקרב להיות פתרון.
    אין למילאן שוער ברמה סבירה, וההגנה אי לא אימת הליגה. ללא קאקה, הקישור הוא טוב, אבל ממש לא קישור שיביא אליפות, וכן גם החוד אינו המבריק ביותר שנראה לובש את מדי מילאן.

בכדי לצאת מהמצב הזה, צריך לעשות רכש חכם עם דגש על מאוזן, שיביא את הקבוצה לנקודת זינוק ממנה יהיה לה סיכוי סביר להילחם באינטר וביובה בליגה, או מול ברצלונה, צ'לסי, ויונייטד באירופה.

בשביל להילחם בשתי החזיתות, צריך סגל הרבה יותר רחב.

11. yonmu Member

שוער ברמה סבירה? אבייאטי היה נהדר בעונה האחרונה.
    הגנה - נסטה חוזר מפציעה, טיאגו סילבה הצטרף וגם אווניו מחזק את הספסל. זמברוטה נתן עונה טובה בעונה האחרונה, יאנקולובסקי גם כן סביר בינתיים, ואנטוניני יחד עם פלאמיני מהווים גיבוי יותר מסביר.
    הקישור כרגע חזק רק בחלק האחורי, גאטוזו בהרכב ואמברוזיני כגיבוי סוגרים את עמדת הקשר ההורס (פלאמיני די מיותר, למען האמת, אבל הוא יכול לשחק לצידם). פירלו נשאר כקשר המרכזי, וכן, הוא מהווה סימן שאלה מסוים. סידורף עדין יתן אתצ התפוקה שלו (שהולכת ומתמעטת כל עונה), ובאמת יש מקום לשחקן התקפי נוסף בקישור, אבל אולי אבאטה יוכל לגוון.
    קשר התקפי - רונאלדיניו. כרגע סימן שאלה ענק.
    חוד - בעקרון פאטו מעולה והונטלאר לפחות סביר. בוריילו ואינזאגי גיבוי מעולה כחלוצי מטרה, אבל פציעה או סתם מנוחה לפאטו ואנחנו נתקעים שוב עם שתי חלוצי מטרה בהרכב.

12. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה רשמי, מרטין קאסרס יהיה החיזוק הרביעי העונה ויעבור ליובנטוס בהשאלה עם אופציה לרכישה תמורת 11 מיליון יורו. ברוך הבא!

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/8/09
  13. 亚历山大帕托 Member

טללומברדיה: מחר או מחרתיים תתבצע עסקת חליפין בה מאסימו אודו ולורנצו דה סילבסטרי יתחלפו במקומם. ככל הנראה שהעסקה תתבסס על השאלת שני השחקנים, כאשר מילאן תשלם חלק ממשכורתו של אודו מכיוון שהיא גבוהה מדי עבור לאציו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/8/09
  14. Yoav_Tzruya Member

דווקא רוב המקורות אומרים החלפה נטו , לא?
    אני לא חושב שכדאי לעשות החלפה בהשאלה, מילאן צריכה להיפטר מאודו מהר וכל עוד הוא שווה את דה סילבסטרי אז בכלל לזרז עניינים. עוד עונה אני בספק אם הוא יהיה שווה משהו

15. uri מנהלים

:aa1: סימונה בארונה, האיטלקי הבינלאומי לשעבר של טורינו, עזב את קבוצתו והצטרף לקאליירי. הכחולים-אדומים שילמו 1 מיליון אירו בעבור שרותיו של הקשר בן ה-31.