חדשות, שמועות והעברות 2008/09

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י REAL MADRID, ‏28/6/08.

1. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

ולנסיה התלבטה בין לאו פראנקו לאוואט. את לאו פראנקו אנחנו לא ניתן ואוואט זהו שוער של אמצע טבלה.

2. Raulito Madridista

http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/palop_354x215_ES.Xxx

אנדראס פאלופ, שוערה של סביליה, מכחיש את השמועות לפיהן השחקן רוצה לעזוב למועדון אחר. "היו לי מספר הצעות אבל החלטתי להישאר בסביליה בגלל החיבה שלי אליה. אחרי שגם השוער דה-סאנטיס עזב לגלטסראיי, זה יהיה לא לעניין אם גם אני אעזוב ואני לא רוצה לפגוע בקבוצה". פאלופ סימן יעדים לקראת העונה שבפתח:"צריך להתקדם לאט, צעד אחד צעד. המועדון שואף להשיג את הכרטיס לליגת האלופות". השוער הוותיק נשאל לגבי איך עזיבתם של מספר שחקני מפתח כמו אלבס, קייטה ופאולסן, תשפיע על הקבוצה, והגיב:"מה שמייחד את סביליה זו הקבוצתיות שלנו. עזבו שחקנים טובים, אבל מצאנו תחליפים והאוהדים יכולים להיות רגועים".

3. Il Bianconero Member

- אחרי שנשאר מחוץ לסגל של אתלטיקו לקראת שאלקה בליגת האלופות, רייס השלים את מעברו לבנפיקה במסגרת השאלה לעונה עם אפשרות לרכישה בתומה. זאת למרות שנראה היה ביממה האחרונה שהקולצ'ונרוס לא מסתפקים בהצעת הפורטוגלים והעסקה בדרך לפיצוץ.

עריכת מנהל - כל הכבוד על העידכון, אבל בשביל מה יש דיון לאתלטיקו מדריד?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏8/8/08
  4. Raulito Madridista

http://www.sevillafc.es/archivos/img_temp0809/img_varios/duscher8.Xxx

אלדו דושר הוצג היום רשמית כשחקנה של סביליה לאחר שעבר את הבדיקות הרפואיות וחתם על החוזה, כאשר שאר הקבוצה נמצאת באמסטרדם, שם היא משתתפת בטורניר אמסטרדם המסורתי. הקשר הארגנטינאי התרגש מאוד וכמובן שהיה לו מה לומר:"סביליה זה מועדון גדול ואני גאה להיות שחקן הקבוצה הזו. הייתה לי אפשרות לעזוב למועדונים אחרים, אבל כאשר הבנתי שסביליה מעוניינת בי, החלטתי שזה המקום בשבילי. לא רציתי לעזוב את הליגה הספרדית ואני שמח שמצאתי את מקומי באחת מהקבצות הגדולות בספרד". דושר זרק כמה מילים גם על הצד המקצועי:"אני מגיע בטיימינג המושלם מבחינת הקריירה שלי, התקדמתי מאוד בעונות האחרונות, אבל אני חייב להוכיח את עצמי כי בסביליה יש תחרות קשה על ההרכב. אני רוצה להחזיר לה על האמון בי", אמר השחקן שהראה תשוקה אמיתית לשחק לראשונה עבור הקבוצה:"אני כבר לא יכול לחכות למשחק הראשון שלי במדי סביליה, הלוואי ויכולתי להיות עם הצוות באמסטרדם". דושר לא חושב שזה הכרחי לציין יעדים בפתיחת העונה. "אני מעדיף להתכונן טוב ככל האפשר לכל משחק, לתת מאה אחוז ולראות איך העניינים מתקדמים. הישגים ומטרות יגיעו רק עם עבודה קשה", סיכם השחקן.
    פרדי קאנוטה ואנדראס פאלופ נפצעו אמש באימון המסכם של הקבוצה לקראת המשחק נגד אינטר והם ייעדרו כשבועיים.

נערך לאחרונה ב: ‏9/8/08
  5. Bensh Member

אז במקום קייטה ופאולסן יש דושר ורומאריק? אם הם יסתגלו מהר לעבוד אחד עם השני, לדעתי זה שיפור מקצועי אפילו

6. Sergio Ramos Member

אמצע אגרסיבי שמורכב משתי סוסים שחורים.. מרכיב מיוחד שמאפיין את סביליה בשנים האחרונות. בזמנם היו אלה טוראדו המכסיקני ורנאטו שעדיין נשאר בקבוצה ובנו אמצע חזק שבנוי על הרבה אגרסיביות והטשת היריב תוך כדי יציאות קטלניות להתקפה בעזרתם של שתי קיצוניים(היום אלו קאפל ונאבאס), לאחר מכן היו אלה קייטה ופאולוסן שנתנו עונה מצויינת ועברו עוד שלב בקריירה שלהם, ועכשיו אלו הם דושר(שממנו התרשמתי במדי ראסינג)ורומאריק(אותו עדיין לא יצא לי לראות)שבונים מושבה חדשה יחדיו במרכז הקישור ויצטרכו להוכיח מה הם שווים.

נערך לאחרונה ב: ‏9/8/08
  7. Pipe Member

רנאטו הוא הכל חוץ מסוס שחור. שחקן עם יכולות התקפיות טובות מאוד.

ואיך בדיוק סביליה השתדרגה? קייטה היה אחד השחקנים הטובים בקבוצה בעונה שעברה והיא מביאה במקומו שחקן שהמקום היחיד בו הוכיח את עצמו זו הליגה הצרפתית ואי אפשר לדעת איך הוא יתפקד בליגה חזקה יותר, ועל המשבצת של פאולסן היא מביאה את אלדו דושר, שחקן די בינוני, די טיפש ובעיני פחות טוב מפאולסן.

8. Sergio Ramos Member

אני לא אמרתי שהיא השתדרגה, נהפוכו, זאת היחלשות מיידית כאשר שניים מהברגים הראשיים של הקבוצה עוזבים.

אני לא יודע עד כמה השניים יצליחו בלהשלים את עזיבתם, ולכן רשמתי שחובת ההוכחה היא עליהם להראות מה הם שווים. דושר די הרשים אותי בעבודה ההגנתית שלו, אך מנגד נקודה שלילית בולטת לגביו, זה הלקויות בדחיפה קדימה ובאופן כללי ביציאה להתקפות.

בנוגע לרומאריק,
    חשוב לזכור שגם קייטה הגיע מהליגה הצרפתית והשתלב יופי בליגה הספרדית. מובן שזו לא איזושהי אינדיקציה לגבי רומאריק, שהרי אותו בקושי ראינו משחק ונהיה חכמים לשפוט מאוחר יותר, אך עדיין מהווה סוג של נקודת אור ולא חסרים שחקנים שהגיעו מליגות נמוכות ובמהרה קצרו את הפירות.

9. Engonga Member

חואנמי קאייחון, הקיצוני/חלוץ של ריאל מדריד קסטיליה בן ה21 סיכם במיורקה ל4 שנים. לפי מה שהבנתי התאומים קאיחון שיחקו עם הקבוצה הראשונה של ריאל במשחקי הטרום עונה ודי הרשימו. התאום של קייאחון חתם כבר באספניול ואני חושב שהוא גם הספיק לכבוש שער במשחק הכנה.
    בכל מקרה, לא מכיר אותו אבל כנראה הגיע למקרה שנגרדו או מאנו(מנזאנו מתכוון ללכת חזק על אחד מהשניים)לא יגיעו ואז אראנגו ישחק כחלוץ.

10. Engonga Member

הלם מוחלט בפלמה: בורחה ואלרו ואוסקר טרחו עוזבים לווסט בורמיץ' אלביון!!
    הסכום שחרור של השניים עמד על סכומים די מצחיקים - 5 לטרחו ו7 לואלרו..ווסט ברומיץ' שילמה את הסכומים האלה בלי בעיה והביטחה לשחקנים שכר גבוה בהרבה.כמה אפשר להיות מטומטם גרנדה!!! כמה?~!?!?
    גרנדה אגב הוא לא האחראי היחיד לעזיבה של השניים. האיש השני הוא סוכן שחקנים בשם אלחנדרו קמאמנו או משהו כזה שמסתבר שגם העזיב את איבגזה לויאריאל אחרי שכנועים רבים. בוא נגיד שלאיש הזה לא כדי להגיע לאונו בזמן הקרוב. אחח אני באמת מתגעגע לאלמני..
    לפחות דוידסון אמר שבקרוב מאד הוא אמור להשלים את העסקה וגרנדה קרוב מאד בדרך החוצה ממיורקה.
    Grande fuera!!

11. דניאלושקה Member

מישהו יכול לתת רשימה של קניות ומכירות של מאיורקה?

12. REAL MADRID Member

13. Engonga Member

דוד נבארו קרוב מאד להגיע לעונת השאלה נוספת במיורקה כשיש אופציה לרכישה ב6 מיליון יורו(לא רואה אותנו רוכשים אותו במחיר כזה רק עם עונה יוצאת דופן שלו).
    בעונה האחרונה הוא היה מצוין כגיבוי וגם בעונה הקרובה הוא יכול להיות הוא יכול להיות גיבוי מצוין לנונייז וראמיס. אגב נונייז,הפורטוגלי האריך את חוזהו עד 2011 אחרי שדחה הצעה כפולה מהשכר שלו מווסט ברומיץ'. "בשבילי כסף זה לא הכל ואני מאושר במיורקה, לא רואה שום סיבה לעזוב". איזה מלך, אחד הבלמים האהובים עליי ששיחקו בקבוצה ולא רק בגלל היכולת.

14. Raulito Madridista

* ארונה קונה, חלוצה של סביליה שהציג יכולת לא רעה במשחקי ההכנה, ככל הנראה סיים את העונה. החלוץ קרע את הרצועה הצולבת וספג פגיעה קשה במיניסקוס ברגל שמאל, במהלך משחק ידידות עם נבחרתו חוף השנהב, נגד גינאה. החלוץ נבדק על ידי הצוות הרפואי של הנבחרת וקיבל את הבשורה המרה. אתמול הוא יחזור לספרד כדי להיבדק גם על ידי המועדון וכדי להתחיל בהליך השיקום הארוך. ישנה אפשרות שהשחקן יעבור שני ניתוחים. המועדון כבר מנסה לחפש לו מחליף בימים שנותרו לחלון העברות.

* באספניול לחוצים מאוד ומחכים לסגירת חלון ההעברות. לואיס גארסיה(מחוזר על ידי בנפיקה), ריירה(ליברפול מעוניינת) וזאבלטה(יובנטוס הוזכרה כמועמדת לקלוט אותו לשורותיה) מעוניינים לשנות אווירה ולעזוב את המועדון. בהנהלת אספניול מנסים לשדר רוגע ואומרים שלא תיהיה מכירה המונית, אך ברור שהמועדון לא ייתנגד להכניס קצת כסף לקופה. "אם הם יעזבו זו תיהיה מכה קשה ויהיה לא קל למצוא להם מחליפים", הצהירה הנהלת הקבוצה. בנוסף, המועדון מנסה לחזק את עצמו בחלק האחורי.

* מנצ'סטר סיטי הציעה לסראגוסה 12.5 מליון יורו עבור דייגו מיליטו. נראה שסראגוסה, שתחילה לא רצתה למכור את הכובש המצטיין שלה, תסכים לוותר על הארגנטינאי במידה והסיטי יציעו 15 מליון יורו. המאמן מרסליניו רוצה לחזק את הקבוצה בארבעה שחקנים, בעיקר בחלק האחורי, ובעזרת הכסף שמכירתו של מיליטו תכניס, זה יהיה אפשרי. כמוכן, נראה שהשחקן לא להוט לשחק בליגה השנייה בספרד, והמאמן מרוצה משורת החלוצים שעומדת לרשותו. יש לציין שגם השכר הגבוה של מיליטו - שלושה מליון יורו, דיי מפריע לסראגוסה שבשביל קבוצה מהסגונדה זה יותר מדיי, והאנגלים לעומת זאת יישמחו להעניק לו שכר כזה.

* מנואל פאבלו, הקפטן של דפורטיבו לה קורוניה, עבר את הניתוח בהצלחה וייעדר כחודשיים.

נערך לאחרונה ב: ‏22/8/08
  15. Engonga Member

אחרי שבורחה ואלרו עזב סופית לווסט בורמיץ' כנראה שהמחליף שלו יהיה קלבר סנטנה מאתלטיקו מדריד. הברזילאי יגיע בהשאלה לעונה.
    אוסקר דיאז(ויגו),דני קסטלנו(לאונסה)ואמיליו נסואה(קסטיון יושאלו גם הם.
    בינתיים גרנדה הציע 2 הצעות לאלמריה וחטאפה..8 על נגרדו ואלמריה סירבה ו5 על דל מוראל שעדיין לא הגיבה.