חדשות, שמועות והעברות 2008/09

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י REAL MADRID, ‏28/6/08.

1. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

רשימה מסודרת של 45 שחקנים שסיימו חוזה.

2. Raulito Madridista

קודינה עבר לחטאפה

http://estaticos02.marca.com/imagenes/2009/07/03/futbol/equipos/getafe/1246623009_extras_portadilla_0.Xxx

כשהוא כבר בן 27 והוא יודע שאין לו סיכוי להיות אפילו לא שוער שני בריאל מדריד, החליט ג'ורדי קודינה לעזוב את הקבוצה ולעבור לחטאפה בהעברה חופשית, שם יחתום לארבע עונות. השוער שיחק רוב הקריירה שלו בריאל מדריד קסטיליה ובשנתיים האחרונות השתייך לסגל הקבוצה הבוגרת, אך שיחק פעם אחת בלבד - במשחק האחרון של עונת 08\2007 נגד לבאנטה. קודינה ציין שחטאפה רצתה אותו עוד בחלון ההעברות בינואר, אך הוא החליט לסיים את העונה בריאל מדריד. קודינה טען שחטאפה הייתה הכי רצינית בעניינו וגם כמובן ציין את העובדה שמיצ'ל, זה שאימן אותו בריאל מדריד קסטיליה, הוא מאמן הקבוצה, מה שתרם למעבר שלו. "אני שמח מאוד לעבור לקבוצה שאותה הוא מאמן, זה בהחלט היה שיקול להגיע לחטאפה", הצהיר קודינה. "מיצ'ל יודע לעבוד עם שחקנים - הוא נותן להם הרבה ביטחון והוא משפר אותם". לגבי העונה הקרובה, הוא יודע שיש לו תחרות עם אוסטארי ועל כך הוא אמר:"תיהיה תחרות קשה על המקום בשער כי גם אוסטארי שוער מעולה, אבל הכל יהיה ברוח טובה".

* ראסינג סנטאנדר השאילה מסביליה לעונה אחת את המגן הצעיר קרספו(22), בתמורה לחצי מיליון יורו. הוא יהיה המחליף לאיבן מארקנו שנרכש על ידי ויאריאל.

* טיקו ולאפואנטה קיבלו הודעה מצערת מאתלטיק בילבאו - החוזה עימכם בוטל ואתם צריכים לחפש קבוצה חדשה. השניים, שהושאלו בעונה החולפת לקבוצות אחרות, לא הסתדרו עם המאמן חואקין קאפרוס ויסיימו את דרכם במועדון לתמיד, למרות העבר המפואר והיותם שחקנים אהובים ומוערכים. לאפואנטה חזר מהשאלה מספורטינג גיחון וטיקו הושאל לקבוצת אייבר מהליגה השנייה, אולם לא שיחק הרבה בשל פציעות.

נערך לאחרונה ב: ‏4/7/09
  3. Raulito Madridista

טורחון עוזב את אספניול ויישחק בסראגוסה

http://estaticos03.marca.com/imagenes/2009/07/04/futbol/equipos/espanyol/1246716698_0.Xxx

מארק טורחון, בלמה הספרדי הצעיר של אספניול בן ה-23 וחצי, יהפוך לשחקנה של סראגוסה תוך מספר שעות, לאחר ששתי הקבוצות הגיעו להסכמה על מחיר העברתו, והעניין יוכרז כרשמי אוטוטו. הבלם הצעיר היה בתוכניות של המאמן מאוריסיו פוצ'טינו, אולם הוא סירב לחדש את חוזהו ובקבוצה החליטו שעדיף למכור אותו מאשר שיעזוב בקיץ הבא ללא תמורה. סראגוסה הייתה מעוניינת בשחקן עוד מלפני מספר חודשים, ויכולתו הטובה באליפות אירופה עד גיל 21, הביאה להכרעה בעניינו.
    אספניול נפרדת גם מרופטה, לאקרוז וננה(חוזר למונאקו לאחר שנת השאלה) שסיימו את חוזיהם בקבוצה והם לא מתכוונים להמשיך.

* דה גוזמן, קשרה הקנדי של לה קורוניה לשעבר, הוא כעת שחקן חופשי לאחר שהחוזה שלו בקבוצה תם. אלא שבינתיים הוא מתקשה להשיג קבוצה חדשה. הייתה התעניינות מצד אספניול וגם המבורג מהבונדסליגה, אבל ההצעה הרצינית ביותר היא מקבוצה מהMLS באמריקה. קבוצת טורנטו FC הציעה לשחקן את החוזה הגבוה ביותר, אבל בשל הליגה הלא אטרקטיבית, השחקן נוטה לסרב להצעה ולקוות להתפתחויות מעניינות יותר.

* רקראטיבו הואלבה הודיעה היום על השאלתו של בארלס, חלוצה הארגנטינאי הצעיר של קבוצת בנפילד. החלוץ בן ה-22 מתנשא לגובה של 1.84 מטר ובארגנטינה מדברים על כך שהוא חלוץ חזק מאוד. לרקראטיבו יש אופצייה רכישה על השחקן בתום עונת ההשאלה, במידה ותרצה בכך.

* לאציו האיטלקית מעוניינת ברכישת מטוזאלם, קשרה של סראגוסה.

-------------------------------------
    לדעתי צעד מיותר של אספניול, בטח אם ההצעה של סראגוסה לא אטרקטיבית מידי, אבל את זה נדע בקרוב. לדעתי טורחון בלם עם פוטנציאל רב, הוא עוד צעיר ויכול להשתפר.
    דה גוזמן זה שחקן שלא אהיה עצוב אם לא ישחק בספרד. אחד שמכסח ולא עושה הרבה מעבר.

נערך לאחרונה ב: ‏5/7/09
  4. riquelme1 Member

צעד טיפשי של אספניול, טורחון היה מהבודדים שהציגו יכולת טובה באליפות אירופה, הוא בלם מוכשר בטירוף ואני פשט לא מבין איך מוותרים על שחקן כזה בסכום כל כך מצחיק. בנוסף לטורחון גם ממילאן סמילאינץ'-לולה אספניול רוצה להפטר, הקשר הסרבי המוכשר, טמטמום.

5. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

חלוץ חזק מאוד זו מחמאה, בחור חזק מאוד יותר קולע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

האופציה עומדת על 2 מ' יורו בשביל 90% מהכרטיס, קשה לי להאמין שהוא יציג יכולת מספיק טובה בשביל שישקיעו בו כ"כ הרבה. חלוץ רחבה במלוא מובן המילה, מחוץ לרחבה הוא בקושי שחקן כדורגל, להגנתו וכדי להקטין את הכובע שאולי אני אצטרך לאכול אני רק אגיד שהאמת הוא לא קיבל הרבה הזדמנויות והמשכיות.

6. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

http://www.elmundodeportivo.es/gen/2009070...-huntelaar.html

גם אם אני יודע שאני משלה את עצמי אני רוצה לשאול כאן את המומחים מה האמינות של אלמונדו?
    מה עוד ששמעתי לאחרונה שהוטנלאר סיכם במילאן ופתאום הם לא רוצים אותו?!

7. Bensh Member

אמין יותר בקשר לבארסה, פחות בקשר לשאר הדברים

8. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

:aa1: - איבאן פיז'וד חתם באספניול, צריך עוד לעבור את הבדיקות הרפואיות לפני שהעסקה תחתם סופית. מדובר במגן ימני שיכול לשחק גם כקשר ימני הגנתי יחסית, הוא שיחק בעונה האחרונה בהצלחה רבה בניואלס. שחקן פיזי ואפור טיפה אבל כזה שעושה את העבודה בהגנה ומצטרף להתקפה, חסרה לו קצת עבודה על הטכניקה והיסודות, כשחקן שהגיע מהליגות הנמוכות בארגנטינה זה לא מפתיע.

מדובר על השאלה לעונה + אופציה שסכומה לא פורסם.

עונה שעברה החתימה אספניול את רומן מרטינס הארגנטינאי, עוד שחקן שעשה את מרבית הקריירה בליגות הנמוכות בארצו. במקרה של רומן מדובר בהצלחה על פי מה שהתרשמתי, מעניין מה יהיה עתידו של פיז'וד.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏6/7/09
  9. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

אמין גם בקשר לאטלטיקו.
    אבל הידעה חתומה ע"י הכתב לענייני ריאל. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

10. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

:aa1: - אחרי הרבה דיבורים בתקופה האחרונה נראה שחואן פאבלו קאריסו באמת יעזוב את לאציו ויגיע לסאראגוסה בסופו של דבר. השוער צפוי להגיע בהשאלה לשנה + אופציה של 12 מ' יורו, משכורתו תעמוד על כמיליון יורו לעונה.

אני אישית חושב שמדובר בשוער עם פונטציאל עצום, הרבה יותר מכל שוער ארגנטינאי אחר שראיתי ב-20 שנה האחרונות. אבל מצד שני מחליפו בלאציו יהיה ביזארי - מה זה אומר על קאריסו ?

http://tycsports.com/global/not_detail.php?id=50807

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏8/7/09
  11. riquelme1 Member

סביליה מחתימה סופית את דיידיר זוקרה, רכש גרוע לדעתי, שחקן שכל הקרירה שלו כבש 4 שערים, ולא כבש אפילו שער אחד בטוטנאהם, סביליה הית צריכה אופציה הרבה יותר טובה מהנגר הזה.

12. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

במונדיאל הוא מאוד הרשים אותי אבל מאז לא ראיתי אותו.

13. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

היא לא הייתה צריכה לתת לפאולסן ללכת בכלל...מאז הם לא מוצאים לו מחליף

14. Raulito Madridista

אני בדומה לאליאס, ראיתי את זוקורה בעיקר במונדיאל 2006 והתרשמתי ממנו מאוד לטובה. בגלל השליטה הנהדרת שלו בכדור והקלות בה דילג מעל שחקנים, חשבתי בכלל שהוא שחקן קו(הוא שיחק גם באגף וגם במרכז ולא הפסיק להתרוצץ). הסטטיסטיקה היא בוודאי חשובה בתרומה ההתקפית, אך היא לא המרכיב היחיד. באנגליה לא ראיתי אותו יותר מידי, אבל אני חושב שבטוטנהאם הוא היה סביר, הוא ממש לא היה נקודת תורפה או משהו כזה. אין ספק שמדובר בשידרוג לעומת דושר ורומריק, ואני מניח שבספרד הוא יוכל להצליח יותר מאשר. צריך לקחת בחשבון שלקבוצה לא היו יותר מידי אפשרויות אחרות(חבל שהיא לא יכלה להחזיר את פאולסן). אני מרוצה מכך שהוא יהיה שחקן סביליה.

15. riquelme1 Member

על איזה שידרוג אתה מדבר בדיוק? זה שהתרשמת מימנו לפני 3 שנים במונדיאל לא אומר כלום, בטוטנאהם כבר רצו להפטר מימנו כבר מזמן, ובלמעלה מ120 משחקים הבן אדם לא כבש שער אחד, הוא לא טכני במיוחד, קצת מהיר וקצת טוב בהגנה, הוא שחקן שנותן את הנשמה אבל אין לו הרבה כדורגל ברגליים, מה גם שהוא כבר סוגר גיל 30, הוא לא צעיר במיוחד ולא ישתפר. סביליה הית צריכה ללכת על אופציות אחרות.