עוד שחקן שכנראה יעזוב את הליגה, הליגה מתפרקת. סהר לא יקבל את המספר של טאמודו, שנשאל בסיבת עיתונאים איזה מספר הוא מעדיף הוא התלוצץ ואמר מספר 23(של טאמודו), אבל מיהר להרגיע ואמר אני רוב הקרירה משחק עם מספר 14.
פביאנו אמנם נחלש בעונה שעברה אך הוא עדיין שחקן מרכזי וחשוב בסביליה. עזיבה שלו למילאן או בכלל אל מחוץ לליגה הספרדית רק תגביר את הקוטביות שמתפתחת בתקופה האחרונה בין ריאל, ברצלונה לשאר הליגה. שחקנים כמו ויאה, אגווארו, פורלאן, סילבה, פביאנו, כל השחקנים הללו אשר משחקים בקבוצות הדרג השני בספרד - הם אולי הסיבה היחידה שכולנסיה/אתלטיקו/סביליה פוגשת את ריאל/ברצלונה אנחנו עדיין לא בטוחים לחלוטין שריאל/ברצלונה תצא עם ידה על העליונה.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx והכי עצוב, שבעונה שעברה ריאל קבוצה בינונית(יחסית) שלא הרשימה כל העונה, עם פיטורי מאמנים ושחקנים בינוניים ואין ספור פציעות, ועם 5 הפסדים רצופיים במחזורים האחרונים, סיימה במקום ה-2 כבר מהמחזור ה-20 בערך. מה יהיה בוענה הבאה, עם רונאלדו, קאקא, וריאל חזקה פי 100 מהעונה שעברה? ששחקנים המובילים בקבוצות דרג ב', פביאנו, מקסי, אגוארו, ניהאט, וייה, יעזבו את הקבוצות שלהם? אני מהמר שבמחזור ה-10 הפעם בין המקום השני לשלישי יהיה כבר 20 נקודות ומעלה.
דיי יא חופר הבנו הליגה מתפרקת ואתה אוהב את הליגה, כולנו הזלנו דמעה מההודעות המרגשות שלך. אמרתי לך שנמאס לאכול פירה, תכין לי שווארמה. ובכלל, פביאנו עוזב אבל רונלדו וקאקא הגיעו וגם ארבלואה, חלאס לבכות. זלאייטה ונקאמורה הגיעו גם, והכי הכי-בן סהר! הליגה הספרדית תהיה הכי חזקה השנה...
שוב אתה מעוות את המציאות, אני דיברתי עם שאר הליגה, לא על בארסה וריאל- שאר הליגה מתחלשת, ובארסה וריאל מתחזקות מה שיגרום לליגה חלשה פרט לריאל ובארסה וחוסר תחרותיות שלא ידעה הליגה כבר המון שנים.
בסדר הקבוצות האלה יביאו את שלהם כמו שציינתי באספניול את זלאייטה בן סהר ואת נקאמורה. לך תגיב על המצב בנבחרת ועל מה שהגבתי לך בנוגע לסנה הבינוני....
אני מניח שזו טעות ניסוח ולא ידע אבל אני מרגיש צורך להעיר, כבר הרבה זמן שהוא לא שחקן נבחרת קבוע או בכלל.
מה גם שהוא בכלל לא שחקן אספניול, אלא זה רק בגדר שמועה. אבל בסדר, זה עוד אחת מהמצאות שלו- כבר התרגלנו.
רכבת העזיבת ממשיכה, הפעם זה חואן אראנגו המצויין של מאיורקה שעוזב לטובת מישנגלאבך הגרמנית תמורת 3.5 מיליון יורו. עוד אבידה גדולה לליגה, שממשיכה להחלש.
תגיד לי אתה בסדר? אתה קולט שאנחנו עדיין לא באמצע חלון ההעברות? איך בדיוק הליגה ממשיכה להחלש כאשר בינתיים מעט מאד שחקנים בולטים ומשמעותיים עברו לליגות אחרות, בעוד רונאלו וקאקה, שניים מהשחקנים הטובים בעולם, עברו לה לליגה וגם צ'אבי אלונסו קרוב מאד. עוד מעט יגידו שהעזיבה של סביולה מהיציע בברנבאו לבנפיקה מחלישה את הליגה סיכומים עושים בסוף ואני משכונע שאתלטיקו וסביליה למשל יביאו כמה שחקנים נחמדים
הפעם ה-873645873645786 שעמי מצהיר שהליגה "ממשיכה להיחלש". בין אם זה ובין אם לאו, מאיורקה היא הנפגעת העיקרית שממשיכה להיחלש מהשנה שעברה. לא ברור לי מה יש לארנגו לחפש במנשנגלאדבך הבינונית, ובכלל זה בליגה הגרמנית שאני חלילה לא מזלזל בה, אבל באמת שלא מובן לי למה לו לעזוב את מאיורקה. ואם כבר עזב אותה, אני משוכנע שיכל לקבל הצעות טובות בהרבה מזו. בקיץ שעבר עזבו אותה ג'ונס גוטיירז, איבאגזה וגוויזה אחרי עונה נהדרת שהרימה את מאיורקה, היא לא התחזקה כראוי אחרי ההיחלשות והתוצאות דיברו בעד עצמן לאורך כל העונה אשתקד. ארנגו היה היחיד מבין השחקנים הבולטים שנשאר במועדון ולמעשה הציל אותה העונה מירידה. חבל שהיא צריכה כעת להיפרד גם ממנו.