איזה בולשיט. בא לי להקיא. יש להם כסף אז הם בונים אצטדיון. אם סביליה לא בונה איצטדיון חדש זה אומר שיש לה שאיפות פחות גדולות מאשר לאספניול? איזה בדיחה עמי, באמת. יעני אם יש לך שאיפות-אתה תבנה, ואם אין לך שאיפות אתה לא תבנה. תעשה לי טובה. הם היו צריכים אצטדיון חש כי המונז'ואיק כמו שאמרת לא היה "בייתי" או שפשוט לא התאים להם, זה לא מעיד על השאיפות שלהם, ויש להם את אותם שאיפות בידיוק כמו לפני שנה ולפני שנתיים-להגיע לאופ"א. מה אתה רוצה להגיד בזה?! אולי גם תספר לי ממה המושבים של הנשיאים עשויים ומאיפה הם הגיעו (רמז-סין) בידיוק מתי שהיא הגיע לקאמפ נואו בשביל להרוס לברסה ובידיוק מתי שהיא החלה קצת לעלות ממקום 10. לא מפתיע עמי, אתה מת על הקבוצות האלה. הכי מהנות בעשור האחרון? אז מה הייתה ריאל עם האגלקטיקוס בהתחלה שלקחה גביע אירופה, סליחה, 2, כאשר את הראשון היא לוקחת לפני זידאן? ומה הייתה ברצלונה לפני והיום שפשוט עשו מה שבראש שלהם? ומה עם סביליה המדהימה של אלבס שזכתה באופ"א פעמיים ברצף ובסופרקופה הספרדי ובגביע המלך (נכון?)? ואיפה ולנסיה של מנדייטה ואחרי מנדייטה שלקחו אליפות ואופ"א והגיעו לשתי גמרים בליגת האלופות וזכו בסופרקופה הספרדי? הן זכו בכפול תארים והגיעו להישגים פי 7 מאספניול בעשור האחרון...אתה לא אוביקטיבי בשיט בנאדם. נו טוב, ככה זה שמאוהבים. אני שוקל להגיד נגדך תביעה, אשכרה סוג של גזענו. מה זה חשובה יותר או פחות? זאת אפליה. ולא אפליה מתקנת. אספניול לא חשובה לליגה, הליגה חשובה לאספניול. big difference. סתם בשביל שתבין את ההבדל, ריאל מדריד וברצלונה חשובות לליגה...
ממש לא ירדן, אספניול העונה הית חלשה מאוד בחצי הראשון של העונה, מאז שהגיע פוצ'טינו הכל נירא אחרת, אל זה עדיין לא הקבוצה של לפני שנתיים עם ואלוורדה. הקבוצה הכי מהנה בעשור האחרון, לטעמי היא בכלל דפורטיבו 2000-2004, אבל זה כבר עיניין של טעם, אני ראיתי כמעט את כל המשחקים של אספניול בעונה ההיא, ובלי לפרט יותר מדי היא שיחקה כדורגל נפלא ואחד המהנים בשנים האחרונות. בקיצר ירדן, אתה מטייש לפעמיים ובאמת שמיותר להנות לך כי אתה תמשיך להתעקש, אני לא אוביקטיבי? אפשר לחשוב שאני אוהד את אספניול שאני יהיה לא אוביקטיבי, במה יש לי בדיוק להיות לא אוביקטיביי? אתה מחבב את המועדון הזה כי זה מועדון שואף למעלה, והולך בדרכם של סביליה ויאריאל וכו'. לא ירדן, אין להם כסף. אספניול בחובות, ועדיין הם בונים איצטדיון שיהיה להם בית חם איצטדיון מודרני שימשוך יותר קהל(=כסף) ושחקנים- קו מחשבה של קבוצה ששואפת קדימה. סביליה אגב, כבר סיכמה שהיא מגדילה את הפיחואן בעוד 20 אלף מקומות, שיכיל 65 אלף צופים(כיום הוא מכיל 45), עוד קבוצה ששואפת קדימה. ולנסיה תעבור בעוד שנה או שנתיים לאיצטדיון שאמור להיות היפה ביותר באירופה, בקיצר יש עתיד.
אין לך מושג מה זה הנאה. אתה בטח חושב שלאונן זה יותר טוב מלזיין, כי ככה זה בידיוק נשמע. דפור 2000-2004 יותר מרשימה מריאל ומהנה של אותם שנים? אתה ראית את המשחקים של ריאל? זה היה סוג אחר של שלמות ואני אומר את זה כפאקינג אוהד ברסה. עזוב את זה שברסה אחרי זה של ריקארד ופפ יותר טובים ופי כמה יותר מהנים, ואחריהם סביליה שפשוט שטפה את המגרש, זה עיוורון להגיד שהיא הכי מהנה בעשור האחרון. עזוב עיוורון, זה הזוי!!! אני מתייאש ממך... בוקר טוב1-כולם בחובות. גם אלה שאומרים שלא-הם בחובות. . בוקר טוב2-כולם מתכננים לבנות אצטדיונים חדשים. אפילו הפועל פ"ת, וזה ליד בית קברות. תהיה בטוח שגם לנשיא של גיחון יש שרטוט איפשהו על מפית... http://www.asoccer.co.il/index.php?showtopic=25436 כמו שאמרתי-זה לא הופך קבוצה מסוימת לטובה יותר או ראויה יותר למשהו מסוים. זה פשוט עובדה כלכלית.
ההייפ שעשו מהגאלקטיקוס לשעבר קצת גדול מידי, זה אומנם התחיל טוב עם הזכייה בליגת האלופות, אבל מאז זה היה רע מאוד, יותר נכון מאז עזיבת מקאללה, ריאל לא הבריקה ביותר מדי משחקים מבחינת קבוצתית למעט אולי המשחקים נגד יונייטד, היה לה את השחקנים הטובים בעולם ועם הברקות שלהם(כולל גמר ליגת האלופות שריאל צריכה לנשק את קסיאס שהביא לה את הגביע), ריאל לא הרשימה בהרבה משחקים מבחינה קבוצתית, היה לה חוסר איזון עם שחקנים כמו זידאן, פיגו, ראול(בשיאו) לעומת נגרים לא קשורים כמו קמביאסו(ההוא לא זה של היום), פלאביו קונססאו, קארנקה וכו'. בקיצר מבחינת אישית ריאל הית אחת הקבוצות הכי טובות, מבחינה קבוצתית ממש לא(למעט מקרים בודדים שזה יתחבר)- שים לב שריאל של השנים האחרונות לקחה יותר תארים מהגלאקטיקוס. מבחינת כדורגל נטו, לטעמי דפור עלתה עלייה, דפור הזאת: מולינה רומרו, אנדרדה, נאייבט, מנואל פאבלו אלברטו לוקה\פראן, מאורו סילבה, ויקטור ואלרון טריסטאן\מאקאי\פאנדיני הית לטעמי אולי פרט לבארסה של העונה, וסביליה של לפני שנתיים הקבוצה הכי מהנה ולאומית(8 ספרדיים בהרכב) בעשור האחרון- שגם הגיעה להישיגים, אליפות, גביע המלך, חצי גמר ליגת האלופות ופעמיים רבע גמר. אתה אפילו לא יודע איך קןוראים לו...השאיפות היחדות של גיחון זה להשאר בליגה ולא להפסיד ביותר מ4 שערים נגד הגדלות, זה הכל.
סבבה. "פרט ל..." זה כל מה שחיפשתי. היא לא הייתה הכי מהנה, לדעתי ברצלונה וסביליה היו פי כמה יותר מהנות, ואישית-ולנסיה של 97-01 הייתה הקבוצה הכי טובה שאי פעם ראיתי, אבל זאת השריטה שלי (מנדייטה) מול השריטה שלך (ולרון) אז נניח לזה. קיבלתי מה שרציתי. ולמה שאני ידע מה שמו של הנשיא של גיחון? זה אמור להזיז לי את הביצה השמאלית? כל עוד הקבוצה דוגלת בכדורגל התקפי-אני סוגד לה אחרי ברצלונה.
בן סהר:"אני רוצה להוכיח שמגיע לי לשחק בליגה הספרדית" http://estaticos02.marca.com/imagenes/2009/06/24/futbol/equipos/espanyol/1245841077_extras_portadilla_0.Xxx בן סהר שלנו עבר סופית לאספניול. מחר הוא יוצג לתקשורת בצורה רשמית, אבל גם היום היו לו כמה דברים להגיד. "אני צעיר ושאפתן והמטרה שלי מבחינה אישית היא להוכיח שמגיע לי לשחק בליגה הגדולה הזו", אמר החלוץ הצעיר. "אספניול הוא מועדון גדול שדוגל בלתת קרדיט לשחקנים צעירים וחובת ההוכחה עליי, אני בטוח שאקבל כאן הזדמנויות". סהר לא התבייש להגיד שהוא התייאץ עם גיא אסולין מברצלונה ושאל שאלות לגבי העיר, וגם דיבר עם יוסי בניון ששיחק כבר בספרד. "היו לי הצעות מכל הליגות באירופה, אבל בחרתי בליגה הספרדית שהיא הכי מתאימה לי לפי דעתי וזו ליגה נהדרת", הצהיר. הוא עדיין לא דיבר עם המאמן לדבריו והוא מקווה לעשות זאת בימים הקרובים, אבל תוכנית עם אספניול, או יותר נכון יעד, כבר יש לו - "מתוכננים להגיע לקבוצה עוד שחקנים מעולים ואני מקווה שנעשה עונה נהדרת. אספניול סיימה את השנה שעברה במקום העשירי עם רצף של תוצאות טובות, ואנחנו רוצים להמשיך את המומנטום ולהגיע אף יותר גבוה".
סהר לא לבד.. http://up91.siz.co.il/up2/azwkn0yjn2gv.Xxx אחרי סהר שנקנה מצ'לסי ונאקמורה שהובא מסלטיק, אספניול ממשיכה להתחזק. הרכש השלישי שלה הוא מרסלו זלאייטה בן ה-30 שהמגיע בנאפולי האיטלקית. זלייטה שחקן קבוע בנבחרת אורגוואי ולפני הגעתו לנאפולי שיחק גם מספר עונות ביובנטוס. בתמורה, תעביר אספניול לנאפולי סכום של כ-5 מיליון יורו עברו השחקן.
הכוונות שלך טובות, ואני שמח שאתה מעדכן, אבל עוד אין לחתימה הזאת אישור רשמי ובנוסף, כאן זה לא המקום לדווח ידיעות על ריאל מדריד - הדיון שלה זה המקום. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx נקווה שהדיווח הבא שלך יהיה על אלונסו וארבלואה.
אה נכון, המארקה כתב, זה כנראה נכון.. אל תבין אותי לא נכון, אני משוכנע שישנה הסכמה בין המועדונים ושאלביול ישחק בריאל מדריד בעונה הבאה. אך עוד אין לכך אישור רשמי ובפועל עוד לא התבצעה החתימה (הוא הרי נמצא בדרום אפריקה..). מאוד יכול להיות שאחד מנציגיו אשר מחזיקים ביפויי כוח - חתמו עבורו, אך עוד אין לכך אישור רשמי.
אני זוכר איך שזאלייטה היה קוטל הספרדיות, איך הוא גמר לברצלונה את העונה האירופית ברבע הגמר של עונת 03\2002, ושנתיים אחר-כך הוא הבקיע את השער שהעיף את ריאל מדריד מאירופה במסגרת שמינית הגמר. מדובר בחלוץ טוב שבכל פעם כששיחק במדי יובנטוס, הוא הבקיע. לדעתי הוא ביזבז יותר מידי זמן על הספסל שם והיו לו את האיכויות כדי להפוך לשחקן משמעותי יותר ואולי שחקן מפתח בקבוצה שהיא דרג ב'. זאלייטה הוא רכש טוב, הוא יוסיף לאספניול הרבה מחץ להתקפה, הוא יודע לנצל מצבים בצורה נהדרת. רק שאני מקווה שהרכש הזה לא מגיע על חשבונו של ראול טאמודו הקפטן, אסור שהוא יעזוב את הקבוצה(בטח לא לוויגאן שלא מבטיחה לו שום התקדמות מקצועית) וכרגע הצדדים רחוקים מסיכום.
מילאן בעקבות לואיס פביאנו http://www.as.com/recorte/20090626dasdaiftb_16/C280/Ies/Milan_reconoce_interes_Luis_Fabiano.Xxx בימים האחרונים אישר אדריאנו גאליאני כי מילאן מגלה עניין בלואיס פביאנו - "לואיס פביאנו הוא אחת האלטרנטיבות שלנו לחיזוק ההתקפה". העדיפות הראשונה של הרוסונרי היא לרכוש את דז'קו, אולם הוא יקר מידי מבחינתם ואדבאיור כנראה יישאר בארסנל, כך שהקבוצה תעשה את מירב המאמצים ברכישת הברזילאי, כך לפי אתר האס. לשחקן אומנם יש סעיף שחרור של 30 מיליון יורו(מכירה לקבוצות ספרדיות), אבל נראה שסביליה תיהיה מוכנה למכור אותו בפחות מכך, ובכתבה אף נכתב שבמקרה של הצעה טובה, דל-נידו, שבדרך-כלל לא שש למכור את שחקניו - ייתן ללואיס פביאנו את בירכת הדרך ולא יערים קשיים. השחקן עצמו, שנמצא כרגיל עם נבחרתו ברזיל ומתכונן לגמר גביע הקונפדרציות, אמר לפני כמה ימים שלשחק במילאן יהיה חלום עבורו, למרות שיהיה לו לא קל לעזוב את סביליה. ---------------------------------- אם לואיס פביאנו יעזוב למילאן, אני יכול להבטיח שהוא יצליח הרבה יותר מאוליביירה...העונה הקודמת שלו בסביליה הייתה לא טובה כי הוא כמעט ולא הבקיע במשחקי הליגה(בסה"כ היו לו 17 שערים שזה מספר לא רע בהתחשב בפציעות שלו,אבל גם לא מזהיר), וזה כאילו נתון תחושה שהעונה בה כמעט זכה בתואר הפיצ'יצ'י עם 24 שערים הייתה חד פעמית מבחינתו, אולם אני בטוח שהוא יכול להוסיף משהו להתקפה של מילאן, ושילוב שלו ושל פאטו ייצור חוד ברזילאי מעניין. * קראתי שבן סהר ביקש את חולצה מספר 23 של ראול טאמודו...קצת יומרני הייתי אומר, לא?(גם במידה והקפטן יעזוב, ובטח שבמידה ויישאר).