בארקרו מתקרב לבילבאו http://www.as.com/recorte/20090608dasdaiftb_9/H380/Ies/20090608dasdaiftb_9.Xxx נומנסיה אומנם ירדה לליגת המשנה, אבל חוסה מארייה בארקרו, הקשר ההתקפי המצויין שלה, לא יאלץ לשחק בליגה השנייה. לפי הדיווחים בספרד, אתלטיק בילבאו קרובה מאוד להחתים את השחקן בן ה-30 שכבש העונה 12 שערים. בבילבאו ראו תחילה באנדר הררה, קשר הצעיר בן ה-19 של סראגוסה מליגת המשנה, כיעד המרכזי, אולם המחיר הגבוה אותו דורשת הקבוצה, סגר את הסיפור מבחינתם. הקבוצה ניסתה לרכוש את השחקן עוד בינואר, אבל סראגוסה סירבה. הקבוצה דרשה מחיר גבוה מאוד בור השחקן, ובבילבאו נבהלו. מנגד, בילבאו עברה הלאה וקאפרוס סימן את בארקרו כשחקן החיזוק האופטימלי. נומנסיה הגמישה בימים האחרונים את הסכום אותו היא דורשת ונראה שהיא תיהיה מוכנה לרדת עוד, בשל הירידה לליגה השנייה. ככל הנראה ההעברה תיסגר בימים הקרובים ובילבאו תשלם לנומנסיה ארבעה מיליון יורו.
באמת? אז כנראה אתה אוהד מאוד טרי של אתלטיקו. הוא התראיין לאחרונה ואמר שהכי ראוי מבחינתו יהיה לסיים את הקריירה בבבית שלו,אתלטיקו,ומן הסתם האוהדים יקבלו אותו שם בברכה חזרה.
טורס הוא שחקן אדיר אישיות נפלאה והכל, אני מת עליו ובכלל לא הייתי עצוב מזה שהוא עזב לליברפול... שמח מאוד אם יסיים את הקריירה בבית שלו שהוא מאוד אוהב. אבל בשביל לחזור להיות קבוצה באמת גדולה ולא קבוצת צמרת בספרד(שת'אמת הצמרת די רחוקה מאיתנו) שחקנים חייבים לקלוט שזה מועדון גדול ושלא יעזבו ושיבואו לפה שחקנים גדולים, רק ככה נחזיר את הימים היפים. עזיבה של אגוארא/פורלאן תחזיר אותנו עשר צעדים לאחור...אתלטיקו הייתה ותהיה מעל לכל שחקן אבל בשביל לבנות פה קבוצה שתתחרה על התארים כוכבים ישארו וכוכבים צריכים לרצות לבוא
מה קרה קפצתם על הילד??? זכותו לא לאהוב את טורס זכותו לשים מה שהוא רוצה בחתימה אז אני לא אוהב כשהוא אומר שאתלטיקו יפרקו ודברים כאלה אבל זה אני וזה הוא זה הוא...זה לא עושה אותו אוהד פחות ממכם או שמבין בכדורגל פחות ממכם
אתה מחפש בכוח למצוא את הדבר הכי דבילי שקיים בשביל שתיתפס אליו?? עכשיו מכל הבעיות שיש בעולם החתימה של הילד מפריעה לך? וואי שתהיה בריא אחי על מה הראש שלך חושב
הבעיה היא שסביליה קונה שחקנים מוכשרים בכמה מיליונים, ומכרת אותם בעשרות אחרי שנה-שנתיים. אין כמעט שחקנים מוכשרים שנשארים אצלה ולא עוזבים אחרי שנה-שנתיים לקבוצה גדולה יותר מסביליה. כלומר, השאיפה של השחקנים היא שסביליה תהיה תחנת ביניים לקבוצה גדולה יותר, הם לא רוצים להישאר בה. עדיין יש שם כמה שחקנים שמהווים שלד בקבוצה, אבל עדיין יש שם בעיה. אני לא יודע מה סביליה בכלל מעדיפה- שהשחקנים שהיא קונה ישארו אצלה או שהיא תמכור אותם ותרוויח כמה עשרות מיליוני יורו.
נציג של דפורטיבו לה קורוניה נמצא בארגנטינה על מנת לסגור את עסקת העברתו של רודריגו פאלאסיו מבוקה לספרד, הסכום אותו מבקשת בוקה על החלוץ הבין לאומי לשעבר עומד כרגע על 11 מ' דולר, להתחשב בצרכי הקבוצה ורצון השחקן אני מאמין שהיא תמכור אותו גם בפחות. מצחיק שלפני פחות משנה הציעו עליו יותר מ 21 מ' דולר והיום גם 10 יספיקו... בתקשורת דווח גם על התעניינות מצד קבוצות ספרדיות אחרות.
בגלל שהוא היה שחקן אתלטי אני אמור לאהוב אותו? אני אישית לא מחזיק ממנו ולא אוהב אותו ולא אכפת לי אם יגמור ת'קריירה שלו באתלטי או לא. צ'אבי6 אתה ראית אותו פעם משחק? באנגה הוא שחקן שאם יהיה לו מאמן נורמלי שידע לטפח אותו יהפוך לשחקן תותח. ראול מצחיק מאוד ... בקיצר אתם יכולים לצחוק על החתימה שלי עד מחר אני מבחינתי יודע שבאנגה אם יממש חצי מהפוטנציאל הטמון בו יהיה שחקן מצויין.