חדשות, שמועות והעברות 2008/09

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י REAL MADRID, ‏28/6/08.

1. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

חשוב לציין שתג המחיר שלו יחסית לשחקן צעיר כל כך (19) שמגיע מקבוצה לא גדולה בארגנטינה הוא לא כ"כ זול, מדברים על אזור ה 13-14 מ' יורו אם אני לא טועה. בנוסף לאנוס כבר הודיעה שהיא לא מתכננת למכור את "טוטו" כרגע והתכנון הוא להשאיר אותו עוד חצי שנה עד שנה בארגנטינה, ללאנוס יש את אחת ההנהלות הבודדות בארגנטינה כשהיא אומרת דבר כזה מאמינים לה...

2. REAL MADRID Member

אין אף קבוצה בליגה הספרדית אשר אפשר להגיד בפה מלא שמצבה הכלכלי השתפר, אולי רק בריאל מדריד וברצלונה.

-----

אם כבר בדפור עסקינן, ה'אס' מדווח על התעניינות של הקבוצה בחלוצה הצעיר של ריאל מדריד B, אלברטו בוואנו. חואן וארדו לא ימשיך בקבוצה (כנראה בדרך לאספניול) ובדפור מחפשים שחקן התקפה אשר יחליפו, נשיא המועדון, אוגוסטו סזאר לנדוירו מעוניין לראות את שחקנה של ריאל מדריד קסטיליה עושה דרכו לריאזור ורואה בו כלפיטה החדש. סוכנו של בוואנו כבר אישר שהשחקן יישמח לשחק בדפורטיבו.

3. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם יהיה מדובר בחיזוק דהיינו, אני שמח לראות שלה קורוניה יוצאת לאט לאט (אך יציב) מהתקופה המאוד רעה שהיתה לה. אני זוכר את האליפות שלה כאילו זה היה אתמול, שבוע אחרי שבוע הקבוצה האת נתנה הצגות. כנראה שהעידן של דפור הגדולה הסתיים עם העונה המדהימה בה הדחנו את מילאן והיינו על סף עליה לגמר הצ'מפיונס והפסדנו את העליה במו רגלינו בבית

4. riquelme1 Member

סופר-דפור של אירורטה, ואלרון, טריסטאן כנראה ולא תחזור, אבל גם אני מאוד מחבב את הקבוצה הזאת, אלא שבשנים האחרונות החיבה אלייה קצת ירדה, אני שונא את לוטינה, הוא מאמן אנטי כדורגל ואני מקווה מאוד שהוא לאימשיך בדפור בעונה הבאה, אבל סיכוי קלוש שזה יקרה שכן דפור עברה עונה סבירה.

בקשר למצב הכלכלי, המצב בדפור לא מזהיר, עדיין יש חובות ובכל מקרה יש לה את הנשיא הכי קמצן בספרד, לנדוירו שמחפש רק שחקנים זולים.

סביליה דרך אגב, במצב כלכלי מעולה, דל-נידו בנה אימפריה כלכלית וזאת אחת הקבוצות הבודדות שלא בחובות בספרד, עם הכסף שעשו מאירופה בשנים האחרונות, והמכירה של אלבס, הם מפוצצים בכסף ולזכותם יהמר שהם יודעים להשתמש בו.

5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא רק אלבס הם מכרו שחקנים שאת כולם קנו אולי ב-20 מיליון דולר אם בכלל קנו אותם ומכרו אותם בלמעלה מ-100. אלבס ב-32 את רייס באיזה 30 ומשהו, לא חסר אני בטוח שתביאו לי עוד.

6. riquelme1 Member

רייס, סרחיו ראמוס, אלבס, באפטיסטה, קייטה- סביליה עשתה המון כסף, וגם בעונה שעברה מליגת האלופות.

גם המצב הכלכלי של אתלטיקו השתפר מהכסף מלית האלופות.

7. REAL MADRID Member

דוס סנטוס בדרך חזרה לברצלונה?

http://img.mynet.com/spr/GiovanniDosSantos4.Xxx

ה-sport מדווח על כך שדוס סנטוס עשוי לחזור לברצלונה בעונה הבאה, לא לקבוצה - לעיר. אספניול מעוניינת במקסיקני הצעיר שעזב את ברצלונה לטובת טוטנהאם בקיץ שעבר אך איכזב ומצא עצמו מושאל לאיפסוויץ' טאון. טוטנהאם אינה רואה בדוס סנטוס כחלק ממנה לקראת העונה הבאה והעיסקה המסתמנת היא השאלה+אופציית קנייה, דוס סנטוס עשוי להיות מוצג באספניול כבר בשבוע הבא.

8. דקו Member

דוגמא לשחקן שמיוצג על ידי סוכן ''אנגלי'' (פיני זהבי) שחייב להביא אותו לאנגליה כדי להרוס אותו.

9. xavi6 Member

איבן דה לה פנייה, ורדו ועכשיו ג'יו. ברסה קטנה באספניול. רק שינצל...

10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

El delantero polaco-israelí Ben Sahar (20 años), del Chelsea, podría convertirse en los próximos días el segundo fichaje blanquiazul. La entidad espanyolista ha contactado con su agente y éste tiene la intención de viajar a Barcelona a principios de la semana que viene.

Los técnicos entienden que el internacional israelí podría ser una buena inversión de futuro, al ser considerado una de las jóvenes promesas en su país. A los 17 años debutó con el equipo nacional, siendo el futbolista más joven en debutar con la absoluta de Israel. Ha marcado dos goles en tres partidos internacionales.

Tanto el Chelsea, como el jugador y el Espanyol están abiertos a negociar por una cesión o bien un traspaso, y su precio no superaría el millón de euros. Los primeros contactos se iniciaron hace unos días y, de no surgir ningún contratiempo, su pase se podría hacer oficial la próxima semana.

Mourinho le hizo debutar

El club inglés fichó a Ben Sahar del Hapoel Tel Aviv en 2006 después de verlo jugar con la sub-16 de Israel ante Irlanda. Fue el técnico José Mourinho quien lo hizo debutar en la FA Cup ante el Macclesfield el 6 de enero de 2007 y una semana más tarde le dio la alternativa en la Premier. Ha jugado cedido en el Portsmouth y en el De Graafschap holandés. Ahora, Cornellà-El Prat puede ser su nuevo destino

אפשר לתרגם את זה בבקשה?

11. REAL MADRID Member

הייתי מתרגם לך לולא היו כ"כ הרבה באגים בטקסט (כאלה: Cornell&agrave)..

12. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

עומר, עדיף שתביא את הלינק. כי במיוחד כשמדובר בישראלים, יש ספק באמינות.

13. riquelme1 Member

פרננדו טורס ממשיך להקוץ את הליגה הספרדית בכל ראיון שלו, פעם אחד הוא מציע לאגוארו לעזוב, פעם אחד עוקץ את ריאל ובארסה, וממשיך לשבח את ליברפול בכל ראיון, אין לי ספק בכלל שהוא יסיים את הקרירה שלו בליברפול.

אף פעם לא סבלתי את האופי של הבן אדם, הוא יותר אנגלי מספרדי.

14. xavi6 Member

מה הבעיה באופי שלו? אתה בלבלן מוח רק כי הוא מלכלך על הליגה הספרדית, פתאום אתה לא סובל אותו, כאילו שהוא עשה דברים מגעילים. אתה מוזר. מצד אחד אתה טוען שהליגה ספרדית חלשה ובזויה, אתה בעצמך יורד עליה, אבל כששחקן אומר את זה אתה לא סובל אותו. הוא חושב שאגוארו טוב והוא צריך לעבור לקבוצה יותר גדולה, מה הבעיה? לגיטימי לחלוטין. אוי לצביעות.

פרננדו טורס לעד!!!

15. REAL MADRID Member

מקור הכתבה שעומר שאל עליה היא מהמונדו דפורטיבו

זה התרגום שלה פחות או יותר:

החלוץ הפולני-ישראלי בן סהר (בן 20) מצ'לסי, עשוי להפוך להחתמה השנייה בכחול-לבן. הקבוצה הספרדית יצאה קשר עם סוכנו והוא מתכוון להגיע לברצלונה בתחילת השבוע הבא. הצוות המקצועי באספניול מאמין שחלוץ הישראלי הבינלאומי הוא השקעה טוב לעתיד. בגיל 17 הוא ערך את הופעת הבכורה שלו בנבחרת הלאומית, השחקן הצעיר ביותר שעשה זאת. הוא כבש שני שחקנים בשלושה משחקים בינלאומית. צ'לסי, אספניול והשחקן פתוחים להצעות ומחירו לא יעלה על מיליון יורו. הקשר הראשוני נוצר לפני מספר ימים, ואף בעיה לא נוצרה, הוא עשוי להיות מוצג רשמית בשבוע הבא.

יתר מה שכתוב זה על כך שהוא שיחק אצל מוריניו ומספרים קצת על הרקע שלו, הפועל ת"א, צ'לסי ודה חראפשחאפ.