חדשות, שמועות והעברות 2007/08

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י KirkH, ‏1/6/07.

1. KirkH Member

הוא מבואס מהדקות בוילה פארק - לא נראה לי שהוא יתקע את עצמו כל כך מהר בסיטואציה זהה.

עדיף לו ללכת לקבוצה מעט פחות חזקה ולקבל דקות משחק בשפע. הוא צעיר, עוד יגיע הזמן שלו לעבור לאחת הגדולות.

2. Claret&Blue Member

גם כסף משחק תפקיד. בכל מקרה, ישנם שחקנים שמתרגשים מהפרוספקט של לשחק בקבוצה גדולה כזו או אחרת. אני חושב שהוא חייב להגיע לקבוצה בה יקבל מקום של קבע בהרכב.

3. Stretford Ender Member

מעניין שאין בינתיים התפתחויות אצל החתולים השחורים.
    אם אני לא טועה הצהירו שם שיש תקציב לא קטן לרכש, והיה נראה שהם עומדים להיות שם חזק בחלון.
    כמובן שיש עוד המון זמן אבל הרבה קבוצות כבר מתחילות לגבש כיוון ובסנדרלנד לא ראיתי שום דבר רציני בינתיים, עם כל הכבוד להצעה הדמיונית של 2 מליון על סקולס.

4. raanana4ever Member

להרבה קבוצות יש כסף ואף שחקן מבוקש לא יקפוץ על הצעה של עולה חדשה.

היום באתרי הטבלוידס כותבים את מה שאני כתבתי כבר אתמול, בנט כנראה יעדיף את הספרס אם יבטיחו לו הרכב, מה שהעלה אפשרות שדפו יחזור אלינו. הרבה אוהדים לא ישמחו לקבל את דפו בחזרה אחרי שהגיש בקשת ההעברה יום אחרי שירדנו ליגה ב-2003. למרות זאת, אם הוא יחזור אני בטוח שהקהל ברובו יהיה מאחוריו בגלל שהוא שחקן בית ויש לו כדורגל, וברור שלא הרבה שחקנים היו שמים את המועדון לפני הקריירה שלהם.
    אנדי ג'ונסון ובלאמי הם גם אופציות במקרה שבנט יעדיף את הספרס. גם קייהיל, ארטטה ורייט פיליפס הוזכרו כמועמדים לעבור לווסט האם.

נערך לאחרונה ב: ‏3/6/07
  5. TheLane Member

למה לעזאזל מועדון כמו אברטון, שהוא לא פחות גדול ועשיר מווסט האם, ימכור שניים מהכוכבים הכי גדולים שלו?!!!

באלוהים, עוד קוראים לאוהדי טוטנהאם הוזים..........

6. KirkH Member

ועוד התייחסת לשני השחקנים המשניים שהוא ציין, כי אנדי ג'ונסון פתח את חגיגת השמות ההזויים...

7. Claret&Blue Member

עשיר? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dunno.Xxx
    כבר למדנו שהרבה דברים "הזויים" יכולים לקרות, אל תמהר לשלול.

8. spurs Member

הרבה יותר גדולים מהם(בפער כביר)
    וכרגע גם הרבה יותר עשירים

נערך לאחרונה ב: ‏3/6/07
  9. TheLane Member

לא עשיר? אתה יודע משהו שאני לא יודע?
    הם עשירים לא פחות מכם.

ודברים הזויים כאלו לא יכולים לקרות אלא אם כן יש לכם איזה קיה גרוביצש'קעישדורעיאן מסתתר ברחובות ליברפול ואורב לארטטה, קיהייל וג'ונסון...

אתם רוצים ארטטה, קייהיל וג'ונסון ובאותו זמן ממש, במציאות, קונים את סקוט פארקר ב 8 מיליון http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

10. raanana4ever Member

בטח שיש לנו יותר כסף מאברטון.
    אני בספק אם ארטטה יבוא אבל קייהיל כנראה רוצה לבוא וג'ונסון רוצה לחזור ללונדון ואם השחקן רוצה אין למועדון הרבה מה לעשות.

11. TheLane Member

קייהיל רוצה לבוא? ג'ונסון רוצה לחזור ללונדון? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx

באמת שאין לי מושג מאיפה אתם מביאים את הדברים האלה. אחרי הצלחה אדירה באברטון, למה לעזאזל שג'ונסון ירד ברמה? וזאת ירידה ברמה, לפחות עד שאתם תוכיחו שאתם קבוצה לאירופה, מבחינתי ומבחינת השחקנים בליגה והשחקנים הזרים אתם עדיין הקבוצה שכמעט ירדה לצ'מפיונשיפ.
    אני לא רואה שום מצב או סיכוי שאברטון תסיים מתחת לווסט האם, אלא אם תהיה נפילה גדולה שם. אבל עם שחקנים כמו ארטטה, קייהיל וג'ונסון קשה לראות את זה קורה.

ד"א, גם אם השחקן רוצה והמועדון לא (מקרה כל כך לא סביר אבל לא משנה), יש למועדון מה לעשות. לדרוש כל כך הרבה כסף שאפילו האמפטי דאמפטי יחשוב שניה. אם ווסט האם לא ישלמו, השחקן נשאר וגם לא יהיה ממורמר יותר מדי, סה"כ הוא שחקן כדורגל מקצועני.

וקירק קורא לנו הוזים... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx

עריכה: רעננה, שאלה אחרונה. אתה לא חושב שאתם קצת מזכירים את עצמכם של בדיוק לפני שנה ביום שהוחתמו צמד הארגנטינאים? ניצלתם בנס העונה, (לא מעט בגלל טעויות שיפוט בבלקבורן והחלטה ביזיונית של הליגה לא להוריד לכם נקודות) מי אמר שבעונה הבאה יקרה אותו דבר והפעם זה יהיה חמור מדי בשביל לתקן ברגע האחרון?

נערך לאחרונה ב: ‏4/6/07
  12. KirkH Member

מה אני קשור?

אמרתי שאתם הוזים? אני דיברתי על הזויים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

13. Claret&Blue Member

אף אחד. מי אמר שלא תכנסו לתקופה רעה ותסיימו בחלק התחתון של הטבלה? בחייך, אני מבין שלא רצית לראות אותנו נשארים בליגה, אבל לבטל אותנו ככה? תהיה בטוח שיש מספיק שחקנים שירצו להצטרף, חיים בלונדון, פרנסה מובטחת ותוכנית שאגי מציג בפני כל רכש חדש ידאגו לכך.

14. ניוקאסל בנשמה Member

15. TheLane Member

אוקיי, אבל לשחקנים שמצטרפים (או משחקים כרגע) בקבוצות כמונו או כמו באברטון, יש איזושהיא רשת ביטחון שבמקרה הכי הכי גרוע אנחנו נסיים (או אברטון יסיימו) עונה גרועה באמצע טבלה או אפילו במקום 13 נגיד. קבוצה כמונו או כמו אברטון יכולה לרדת? וירדו כבר קבוצות גדולות בשל סיבות שונות ומשונות, אבל זה לא תסריט שאף אחד חושב שהוא אפשרי והשחקנים בטח לא.

לעומת זאת אתם הייתם קרובים לירידה. אם הרכש הגדול שלכם זה סקוטי פארקר ב 8 מיליון פאונד- אני כשחקן אטרקטיבי שמחפש לעבור קבוצה- חושב פעמיים. אוקיי אז אולי תשאירו את טבז. אוקיי אז אולי אפילו תביאו כמה שחקנים או 2 לא רעים. אבל בשביל להתקדם ממש אתם צריכים שחקן כמו ברבאטוב (או ארטטה), שלא יגיע בחיים לקבוצה כמוכם איך שאתם עכשיו ובקיץ הזה. אולי בקיץ הבא. ואיך שדאמפטי מתנהל כלכלית כרגע, הוא מזכיר לא רק לי את לידס. והמצב בווסט האם בעונה החולפת היה משוגע בלשון המעטה. שחקנים יחשבו פעמיים לפני שהם מכניסים ראש בריא למיטה חולה.

חיים בלונדון ופרנסה מובטחת יכולים להציע גם צ'לסי, טוטנהאם, פראנסנל. אם אתם באמת רוצים להתקדם מהר והרבה, אתם צריכים להתחרות על שחקנים עם קבוצה לפחות כמו טוטנהאם- לא? מה גורם לך לחשוב שאתם יכולים להתחרות על שחקנים עם טוטנהאם בקיץ הזה?