טונצ'אי לא יכול להזיק לבורו, זה בטוח. במידה והם מאבדים את יעקובו, אז הרכישה בהחלט תהיה מובנת והוא יקבל את הקרדיט. אליאדייר לעומתו, מגיע עם משא כבד יותר להוכיח שהוא מסוגל לשחק טוב בעקביות בקבוצת פרמיירשיפ
הוא בעקרון קשר התקפי/חלוץ, אבל למיטב ידיעתי הוא משחק בד"כ כקשר תוקף. דווקא הוא גם כובש לא מעט (59 שערים בחמש עונות בפנרבחצ'ה ו-13 שערים בנבחרת טורקיה) יחסית לשחקן בעמדתו. אין לי מושג באיזו עמדה הוא יותפקד בבורו, אבל בהנחה שיעקובו נשאר ואלידאייר לא יאכזב (רכישתו הוא די הימור, הוא לא הצליח לפרוץ בארסנל בגלל ריבוי פציעות, הוא קיבל את ההזדמנויות שלו ולא ניצל אותן, אולי בקבוצה כמו בורו, בה אין לחץ כמו בארסנל, הוא יוכל לפרוח), הוא כנראה ישחק כקשר תוקף. חוץ מזה, הוא מגיע בהעברה חופשית, יתגלה כהצלחה - שיחקו אותה, יתגלה כפלוף - לא יקרה כלום.
מצ'סטר יונייטד רוצה את קווגליארלה. פרגוסון במירוץ אחרי החלוץ האיטלקי מספדוריה, כנאה שמנצ'סטר תצטרך יותר מ-10 מיליון יורו ואפילו הרבה יותר. להמשך הכתבה
ככל הנראה פרננדו טורס, חלוצה של אתלטיקו מדריד, יחתום בקרוב בליברפול עבור סכום שנע סביב 27 מיליון ליש"ט.
קודם כול זה הימור שלי. יכול להיות שאני אטעה(אם כי אני כמעט בטוח שלא), וטורס יפרח באנגליה- אם זה יקרה, הקרדיט אך ורק לבניטז ולמושבה הספרדית שלו. פרט לזה, הוא פשוט לא נראה לי מסוג השחקנים שיהיה הצלחה בכדורגל האנגלי.
לא יודע מה יהיה עם טורס אם אכן יגיע לפרמיירשיפ, אבל הוא חייב לעשות איזשהו שינוי. בכל מקרה, בסכום המצוטט- שוד לאור היום ובניטז רק מוכיח כמה הוא חסר מושג בשוק ההעברות.
גארי אוקנור מלוקומוטיב מוסקבה חותם בברינגהאם תמורת 5.3 מיליון פאונד: http://home.skysports.com/list.aspx?HLID=4...e&f=rss&clid=41